ŠKODA STUPAVA TROPHY

26.07.2014 - 27.07.2014
4. kolo - Inter - Mountain - Series
3. kolo - ŠKODA BIKE OPEN TOUR
MTB - maratón
Stupava (Slovensko)

Propozície, Pozvánka, Súťaž, Výsledky, Reportáže, Foto
Zúčastnených bikerov (57)
adam_saraglabastylicaBBoriobrunicekcicicripoCyril911dakeyrasdefDomestikdoubleDURI76emsiEnemyenniofabkoFignonGaliPetgondakHenry33Jeanjelo520jjsanjumpKaskajaKefrinKeomatepolubo_suloLukas.slM4ttMatho2matttassmigelxxxmichalCCRmiloš.h636milsuoborondrej81pepemskpeter1976peter22rameRimiRobo87romano410rufo3siso33slavoStef30strapko11SuetervetuolaUrsusvasuldowendoy.e.t.i.zobaniezrniek
to rizoto naozaj nestalo za vela :D povedal som, ze chcem kracie, ale maso v nom aj tak nebolo :D
26.07.2014 - 21:20:11
00
Borci toto nieje gurman fest :) Trat bola super, organizacia este lepsia. Jedine co nam vadilo, ze malo ludi hlasilo z ktorej strany obiehaju..inak boli vsetci ohladuplni. Nam sa pacilo.
26.07.2014 - 22:03:21
02
Škoda ze nebol gulas, asi bolo treba sa ist najest do toho velkeho Škoda stanu ;)

Bolo super, mne vadilo ze do ciela prave prichadzala elita 42 km trate a stretavala sa s pomalsiou castou 25 km trate akurat vo finalnom single trail padaku pred cielom.
Isiel som tak 30 a nebolo to nic prijemne ked ma niekto ofukol rychlostou 50 km/h a cosi take ze "zlava", to je uplne fuk, v tej rychlosti si pomalsi menej skuseny jazdec moc nevybera kade pojde.
Keby 42 km startovala o 20 minut skorej stretli by sa tam veduci jazdci a najskor by si nezavadzali, tak ako ked ide chvost inej skupiny.
26.07.2014 - 22:27:01
01
ucili ma ze na jedlo sa nema hovorit fuj ale to rizoto bolo asi najhorsie ake som kedy jedol
pri kazdom suste mi rastlo v ustach a nie a nie to prehltnut :) ale zabojoval som a dal som to...ako aj celu 76km trat ;) no a ked som pri trati tak bordel v nasich lesoch nam robia aj cudzinci...
bol som svedkom toho ked pri stupani na BK to (obal z gelu) jeden rakusak bez velkeho rozmyslania hodil rovno do lesa
fakt smutne...
pride ich sem 5 a narobia viac bordelu ako 700 nasich
okrem toho rizota mozem maraton len a len chvalit... takze ak okolnosti dovolia o rok sa opat vidime ;)
27.07.2014 - 08:20:16
00
Musím pochváliť.orgnizacia výborná ,chýbali kilometre na trati ale to je detail ,regulovcici si splnili výborne svoje úlohy na občerstvení aj na trati sympticke baby :-) , tak to má byť , je vidieť že to bol pretek na úrovni ,v ktorom šlo o spokojnosť pretekárov v cieli umyvanie všetko super ,len to rizoto trošku rozvarene ale bolo to lepšie ako drôtom do oka :-):-)
27.07.2014 - 08:32:25
00
babenka v trave v stupani na BK asi na tom pracovala celu noc... sikovnica to je :) prve fotky...

http://hviezda.faxcopy.sk/akcie/1361/skoda-stupava-trophy-2014
27.07.2014 - 08:52:22
01
Moja prvá účasť na tomto maratóne.3hodiny cesty ubehli rýchlo.Trafili sme hned :)S priebehom som spokojná ako aj s výsledkom :)
Pretek hodnotím pozitívne,organizačne to bolo super,trošku mi chýbalo komentovanie v cieli,že kto prešiel páskou a tak,ale ináč trať pekná,rýchla,značenie dostatočne,regulovčíkov dostatok,umývanie bajkov perfektné,sprchy studené,ale osviežili v tom teple,jedlo,no ked je človek hladný,zje čokolvek,lepšie rozvarené rizoto ako nejaký gulás,vyhlásenie trošku oneskorené,ale dočkali sme sa..... vyhraná prilba od UVEX pre ženy v detskej velkosti potešila najviac malú sesterničku :) a 3hodinová cesta domov ušla tiež fajn.
Príjemné podujatie,uvidíme,či sa o rok uvidíme :D
Uschovňa bajkov bola uplne TOP :y: :y: :y:

Naposledy upravil Lublana dňa 27.07.2014 - 15:00:54, celkovo upravené 1 krát.

27.07.2014 - 10:59:04
00
babenka v trave v stupani na BK asi na tom pracovala celu noc... sikovnica to je :) prve fotky...

http://hviezda.faxcopy.sk/akcie/1361/skoda-stupava-trophy-2014

Tu je Sikovnica :y:

Prílohy:

PhotoGirl.JPG
PhotoGirl.JPG 189.56 KiB thumb_up0thumb_down

27.07.2014 - 11:50:08
03
Nastastie bola na bezpecnom mieste, nebola za nou ziadna jama, ani koren. Horsie bola umiestnena regulovcicka na 2. razcesti (v smerom zo startu aj od ciela). Jej dlhe nohy akosi odputavali pozornost pred blatistym usekom hned za zakrutou. :)

Zo zaciatku sa mi slo zle, ale od Slivu som zrychlil a stiahol celkovy cas pod 3 hodiny. Takze ciel splneny. V zavere som mal stastie, predbehli ma len traja z dlhych trati. Pri dvoch z nich som vyuzil situaciu a predbehol mojich superov. Dobry bol jeden chlapik na zaverecnom singli. Ked ma pocul priblizovat, tak krical aby som ho obehol z lava. Keby som tak vladal, vsak ja som z tvojej trate. :)
27.07.2014 - 12:08:36
00
Tu je Sikovnica :y:

z pohladu tej kamery to vyzera na vystrasenu nudistku v teniskach ;)
na tom :sun: ju aj celkom chapem...na co sa obliekat 8)
mat tak krem na opalovanie strata v cieli by asi pekne narastla :lol:
27.07.2014 - 13:22:18
01
pri zjazde veľa nepríjemných pádov 25-rov.
27.07.2014 - 13:26:50
00
To rizoto bolo velmi chutne a to nepisem len moj nazor, ale aj kamosov, a ten ma rad dobre jedlo. Skutocne nechapem, co by ste chceli. Mäso v nom bolo, dochutene bolo velmi dobre a este bolo aj posypane syrom. Ked su bagety, frfle sa na bagety. Ked je gulas, frfle sa na gulas. Ked su cestoviny, frfle sa na cestoviny. No a ked je rizoto, tak na co sa bude frflat? :)

Inak k organizacii za nasu "skupinku" ziadne vyhrady a ako plus beriem, ze v cieli nehucala hudba prilis nahlas a bola moznost si capovat cerstvu studenu vodu z BVS cisterniciek. :y:
27.07.2014 - 15:10:57
02
Nastastie bola na bezpecnom mieste, nebola za nou ziadna jama, ani koren. Horsie bola umiestnena regulovcicka na 2. razcesti (v smerom zo startu aj od ciela). Jej dlhe nohy akosi odputavali pozornost pred blatistym usekom hned za zakrutou. :)

Ja som chcel pred poslednou regulovcickou zafrajerit, tak som sa hodil cely do kaluze,
ale nezaposobilo to na nu.. :(
27.07.2014 - 15:17:28
02
Jezus ty si bol aj s kamosom asi na inom maratone a tam davali asi ine rizoto ;) ja som v tom svojom miesto masa mal karfiol :rofl:

kto mi prosim vysvetli toto? ako sa da takto protekcne dostat na vysledkovu listinu? :?:

Prílohy:

zahada.JPG
zahada.JPG 96.82 KiB thumb_up0thumb_down

27.07.2014 - 15:20:30
01
Ja som chcel pred poslednou regulovcickou zafrajerit, tak som sa hodil cely do kaluze,
ale nezaposobilo to na nu.. :(

asi bola na baby? :rofl:
27.07.2014 - 15:22:03
00
keyboard_arrow_up