pekne momentky, pekne detaily
Missy, pekneeeeeeee :P
Predsa si tam z foristov sama nebola ;)
11.07.2009 - 20:47:13
00
Dneska bola cyklo cast celkom husta :!: Aspon viem aky maju v Skalickej nemocnici rontgen :mrgreen:
11.07.2009 - 22:31:34
00
...zatial dedukujem, ze prsty mas v poriadku, ked mozes tukat do klavesnice :P , dufam, ze si nedopadol ako podriadení vicomta cobrama z fantozziho cyklopretekov 8) .......tak čo budeš funkčný na starú myjavu??
11.07.2009 - 22:45:31
00
...zatial dedukujem, ze prsty mas v poriadku, ked mozes tukat do klavesnice :P , dufam, ze si nedopadol ako podriadení vicomta cobrama z fantozziho cyklopretekov 8) .......tak čo budeš funkčný na starú myjavu??

Ale hej, iba som si pricvikol fajky do takej drevenej palety a v momente mi nabehol na holeni taky karfiol ze pritomny doktor to predbezne ohodnotil na zlomeninu a po zastepeni ma deportoval do hospitalu. V Nemocnici mi to nababrali nejakym kuzelnym lekvarom lebo mi to celkom odpuchlo :lol:
11.07.2009 - 23:16:22
00
ja som práve prechádzala paralalným zjazdíkom/výjazdíkom a až mi stislo, že čo sa tam stalo - akurát som zhliadla, keď Ťa odtiaľ ťahali a vyzeralo to dosť hrozivo, ale potom po pretekoch si vyzeral celkom do pohody.. a inaaaak, chlapče, Ty sa nezdáš, taký skromný a pritom som sa dopočula, aký obrovský talent si bol a určite to nevymizlo :wink:

jj, saldi, díky - heh, no jo - tá foto je super - obrík a missy ako mikiho ochranka :mrgreen: rootov kanón robí fakt krásne fotečky :wink: a z fóra sa nás tam nakoniec celkom "nazbieralo" vďaka pezinskej enkláve (quidoo, obrik, gejmač) :mrgreen:

aa, bola to dnes morda, veruže :mrgreen:
11.07.2009 - 23:30:49
00
[quote=""]ja som práve prechádzala paralalným zjazdíkom/výjazdíkom a až mi stislo, že čo sa tam stalo - akurát som zhliadla, keď Ťa odtiaľ ťahali a vyzeralo to dosť hrozivo, ale potom po pretekoch si vyzeral celkom do pohody.. a inaaaak, chlapče, Ty sa nezdáš, taký skromný a pritom som sa dopočula, aký obrovský talent si bol a určite to nevymizlo :wink:

Po navrate z nemocnice a jednom pive som este uvazoval ci nebudem pokracovat ( ked som videl ze este nejaky kruzia na bajkoch ). Inac talent na debiliny ten som naozaj mal a neopusta ma - ak to bolo myslene takto :wink:

Stretneme sa na Turcianskom amamterskom triathlone (som si kvoli tomu zabesteloval cestaka) 8)
12.07.2009 - 08:59:39
00
Ty vieš veľmi dobre ako to bolo myslené :mrgreen:

hmm.. tak že by som do toho Martina predsalen šla? no uvidíme teda - olympíjsky som ešte nešla, tak sa musím psychicky pripraviť na úplné uzatváranie štartového poľa :mrgreen:
12.07.2009 - 10:25:18
00
Parada root krasne fotky! inak by som chcel "hrdo" dodat ze co tam ten nestastnik dostava kolesom po hlave pri fotke posledneho padu tak to je moje koleso :) a vcelku to vtedy pomohlo ako ma hlavou posotil ten dobrak dopredu.. hlavne ze sme sa vsetci bavili
12.07.2009 - 11:08:32
00
congrats Missy k bedni este raz! naaajs
bojim bojim normalne ked pojdeme casovku na BK hehe

vyjazd to bol paradny.. fantasticke singlaciky su okolo skalice kto by to bol povedal.. rad sa pridam aj nabuduce ale ako batozkar a vesely navstevnik krcmiciek na ceskej strane opat... :-)

inak mikifotka loooooooooooooool.... som si skoro cvrkol... vlastne check.... cvrkol som si ... :-)))))))))))
12.07.2009 - 12:16:51
00
Ešte mi chalani napíšte aké ste mali čísla, vlastne obrík ty nemusíš...a quidoo si myslím, že viem, ktorý bol :)
12.07.2009 - 13:22:08
00
Ešte mi chalani napíšte aké ste mali čísla, vlastne obrík ty nemusíš...a quidoo si myslím, že viem, ktorý bol :)

58
12.07.2009 - 15:03:41
00
to root:
quidoo bol za cykloturistu, ale celkom chrobak taky triatlon do hlavy...
missy vravela ze sa tam motas skoda ze sme sa osobne nezoznamili... sak snad este bude prilezitost...
12.07.2009 - 16:10:12
00
jasnéé, quidoo pôjde na triatlon - paraaada :twisted:

inak, propzície na Starú Myjavu:
http://www.triathlon.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=1275&Itemid=33

a sú aj polovičné (Open) objemy pre tých, ktorí si to chcú vyskúšať :wink:
12.07.2009 - 21:21:13
00
a sú aj polovičné (Open) objemy pre tých, ktorí si to chcú vyskúšať :wink:[/quote]

nieco pre mr. colonel :lol:
12.07.2009 - 22:01:24
00
palo, srandičky, srandičky :mrgreen: , asi ťa málo zrontgenovali.............., ale možno ak by jožo velmi chcel, tak by sme skusili aj elite, len neviem ci by uz nebola zbalena casomiera a nafukovací , ked by sme sa uz doplazili do cielalol:
12.07.2009 - 22:19:44
00
keyboard_arrow_up