Bodka nemaš za čo aj na budúce-neboj kinex Ti dlho vydrží-dúfam že budeš spoko... :lol:
15.06.2009 - 17:18:26
00
no som rad kto je ten Bodka :D aspoň niekto sa zastaví v servise neznami a nakoniec sa zisti že to je Bodka. a dik za návštevu :lol:

Ešte k tym hadom je to užovka stromová ako hovoril Bluebiker
15.06.2009 - 20:57:47
00
no Jonsak prave som pozeral "bicyklovanie na spisi" a na poslednej strane hore obrazok chlapik oranzove tricko z boka foteny poslane 14.6 o 19.54 meno kellyssiki tak asi toho som ti spominal ze som stretaval hore na Detriku.aj ked neviem vravel ze je so Svidnika(aspon si myslim ze je to on :oops: ).ahoj bluebikerovi som pisal nech sa uz konecne rozhybe a zacne jazdit :lol: idem spat.zajtra ze vraj dazd. :|
15.06.2009 - 21:21:20
00
ahojte, no som rad že aspoň vďaka vám čo tu prispievate toto vlákno na fóre žije ..laborčania dajak nepišu :roll:
uff keď tu spominate servis tak som si spomenul, že ešte minulé leto mi servisman odporučal vymeniť konusy v naboji na prednom kolese a ja som na to trochu pozabudol...aj by som vymenil len u nas sa asi nedaju kupiť :?
Bodka ja by som sa rad rozhybal, ale od piatka som v Nitre a snažim sa učiť. Utork 23.6. mam štatnice tak držte palce :) Potom už dufam bude viac času aby sme zase niečo pojazdili. Rad by som aj do sninskeho regionu zavital na exkurziu keďže to tam skoro nepoznam :)
Jonsak, diky za potvrdenie..prirodopis som mal v škole rad :)
16.06.2009 - 12:48:54
00
Laborcania su lenivi :twisted: delete :lol: ja dnes daleko od domu nesiel lebo hlasili dazd ale nejako sa vyparil a nedosiel :mrgreen: tak len klasika okruh radvan kajna(babka) ohradzany HE a domov.a do sniny s tebou pojdem aj ja 8) tam pobehame,maju tam aj noclah ak by si uz nevladal domov :lol: zajtra ma byt dost pekne dam nieco dalej,dufam.aj tu domasu co si spominal 18.7 pojdem pozriet ked sa budem nudit :wink: heh,taky som spoteny az sa klzem po stolicke,idem dat sprchu,strasne horuco a dusno vonku(mi cyklisti sme vzduchom chladeni). :|
cau a drž sa.
nove:prave sa prehnal dazd cez dedinu netrval ani 5 minut.vsetko biele od hankoviec ani domy,lesy nic nebolo vidno a uz zase pekne .slnko svieti.tomu sa asi hovori stastie :lol:
este toto:http://www.vranov.sk/pics/novinky_subory/Propozicie_-_OKOLO_DOMASE.pdf?PHPSESSID=0ff43c0eac39901f3b6d3156cc15da0c
16.06.2009 - 15:14:27
00
:lol: leniví? no možno..veď u nás by si cyklistov spočítal na 2 rukách (ale nie, trochu viac :) ) Tak si stihol aspoň zajazdiť kým prišiel dážď ...keď sa bude dať tak si s učenim trochu "nadbehnem" a cez víkend možno vybehnem niekde do Zoborských vrchov lebo inak ma tu asi porazí :? V Nitre tiež pekne teplo, ale aspoň fuka vietor tak mam chladenie vzduchom. Bodka a na Dukle si už bol? Keď som tadiaľ minule prechádzal autom tak som si povedal že by to mohla byť fajn cyklotúra. Musim pozrieť koľko je to km z Medzilaboriec, či by som do zvládol na mtb-čku :lol: ahoj a diky
16.06.2009 - 19:47:20
00
jasne ze bol lietam tade do polska,daj vediet jeden den dopredu a kedykolvek s tebou pojdem.minule si spravil 50 tak tu to vychadza okolo 80 to zvladnes len poriadne nafukaj kolesa :evil: .tvoj ma ok prevody ne jak ten co ma brat :lol: nemame sa kam plasit,pojde to :wink:
16.06.2009 - 20:32:00
00
no tak som pozeral pocasie po internete aj toho ilka..ta dufam ze bude ok.dnes asi pojdem pozriet herlany uz dlho som tam nebol cez VT.(som sa otrepal ceresni tak mam veselo :lol: ).dufam ze nestretnem zase nejakeho mudrlanta co ma bude predbiehat na krizovatke jak ten minule pri lidlu,ja v krajnom pruhu a on ma predbehol a stocil to predomnou na benzinku,keby nebola cista asfaltka tak to neubrzdim.podobne sa mi stalo minuly rok,babizna v dodavke :lol: to iste ale krizovatka vjazd HE benzinka :roll: ja neviem to si vsetci myslia ze stojim na mieste?ci co.ved tocim v ramci moznosti :twisted: inak baca ondrej vsetko najlepsie,ze k comu?no ta dnes den otcov a zachvilu to mas stereo :wink: bluebiker uz si predbiehal kone do kopca :? stalo sa mi to hore v PL Lesko idu asi tak rychlo ako ja tak som nevedel ci cakat ci predbehnut a to som nemal robit.bolo ich sest+pekne dievcata na nich a ja sotva dychal taky maly stupel pod nimi dalo mi zabrat kym som to zvladol.este ma napadlo minule odbocovali na vypadovke z HE na VT tiez na konoch len som si nevsimol ci tiez ukazovali smerovky 8) dnes mi to sype len som zvedavy ci tak bude aj na bicykli :evil:
17.06.2009 - 07:16:50
00
cesta tam pod mrakom vo vechci mi cigancata zdravili ked som sa vracal tak uz cukriky pytali :mrgreen: keby tade nevozili ten mlety strk tak by sa aj dychat dalo :| kopec z tej strany asfalt ok z druhej rozbity,dole dokonca prepad cesty.(videl som aj odbocku na zamutov)gejzir nic.na konci parku restauracia+terasa.vrch 855m.dole kopcom parada,ale uz tmave mraky tak som plasil.isiel tade na ciernej ziletke chlapik v modrom tak som pozdravil.sranda bola na kopci co drvia strk(podnik)druha strana az po VT uplne mora po dazdi(az jarky tiekli).takze krokom.za VT uz sucha.pri sedliskach dalsi,zlte tricko tiez som zdravil.trocha po HE som pobehal a domov.

Prílohy:

SANY0052.JPG
SANY0052.JPG 594.28 KiB thumb_up0thumb_down

SANY0053.JPG
SANY0053.JPG 527.7 KiB thumb_up0thumb_down

SANY0054.JPG
SANY0054.JPG 492.22 KiB thumb_up0thumb_down

SANY0055.JPG
SANY0055.JPG 521.76 KiB thumb_up0thumb_down

17.06.2009 - 14:39:48
00
:lol: koňa som ešte nepredbehoval...jasne musim lepšie nafukať kolesa lebo minule som dosť citil valivy odpor. Sparcus ma sice ine prevody, ale keď je vo forme tak mam dakedy problem za nim stihať :lol: Teraz je zase na antibiotikach :? No to je pekne prepadnuta cesta, keby si tam išiel večer bez svetla tak problem :shock: OK, keď už budem mať voľno a budem doma tak niečo vymyslíme, na Dukle som už dávno nebol - keď nepočítam že tadiaľ občas prechádzam autom. Čauko :wink:
17.06.2009 - 14:58:39
00
cez vikend hlasia dazd tak asi po zoborskych vrchoch nebudes jazdit,ja dnes secovce dal som po rovinke po vcerajsich kopcekoch.zajtra idem niekde hore do PL sczawne tam dakde.
18.06.2009 - 15:20:53
00
maš pravdu, od rana prší a fuka vietor - aspoň nie je horuco :lol: Ani by som neišiel jazdiť, svedomie by mi nedovolilo lebo nesom všetko naučeny..ach niektore otazky su fakt blbe, napr. šľachtenie, plemenitba a take :? Nevadi, a ty ako? Bol si v Poľsku??
20.06.2009 - 17:49:31
00
bol.
20.06.2009 - 17:55:16
00
az do piatku hlasia dazd,budes doma cez vikend?davali v telke,ze robia kostol v habure tak by sme mohli vybehnut alebo na duklu :lol: jasne ze to zavisi od pocasia.dnes som sa bol hlasit na UP :roll: bolo pekne tak som spravil jazdu cez papin svetlice domov.pozeral som tu na fore cestnu cyklistiku a tam ze 4.7 sabinov cyklomaraton tak by som skocil pozriet ked bude pekne(sutazit urcite nie na to nemam)jazdim pomalsie.do lesa uz viac nejdem.kaslem na to samy kliest,nestacim oberat psa :mrgreen:
22.06.2009 - 21:56:31
00
cauko, dažď? :| Ja som dnes uspešne zvladol štatnice tak to mam konečne za sebou :P Zajtra by som mal byť doma ale hneď ako sa počasie umudri mame isť na dovolenku na tyždeň takže ešte neviem. V Habure novy kostol? veď už tam jeden je :) ...no ale ten maraton by si zo srandy mohol skusiť, veď maš lýtka skoro jak Armstrong :) a myslim že natrenovane maš dosť :D Tak uvidime, keď bude najbližšie priležitosť niekam vyraziť tak sa dohodneme
23.06.2009 - 18:37:48
00
keyboard_arrow_up