OMFG! :tmi: O jedenastej som uz sladko spal.
Dohodnime sa tak, ze nabuduce bude planovany prichod do BJ do 18:00. No dobre, nech nezerem... do 19:00 hod. A pojdem s vami.
A este maly odkaz pre usporiadatela, KST Hertnik (dufam, ze sa to k nemu dostane): Rozhodnutia od "zeleneho stola" nie su dobre. :shake: Zrusit trasu cez Mincol den pred akciou bez toho, aby ste tam boli a odovodnit to ako ze "bude tam vela snehu a popadanych stromov" je na :swear: . Radsej treba povedat pravdu, napr. ze "nam sa tam toho roku nechce ist" ako klamat. Vsetci co tam boli potvrdia, ze vyslap na Mincol bol v pohode. Ja za seba hovorim, ze lahsie sa mi tym strmakom na Mincol este neslo. A to som tam nebol prvy ani druhy krat. Sneh bol tvrdy, nezabaral som sa a stromy popadane neboli. (no dobre, jeden bol...)
46-tkari, vsimli ste si? Vystup na Minocl bol najlahsi minimalne za poslednych 5 rokov. Nabuduce to mozno bude o inom. :devil: Napriklad sypky sneh po oné, no tesne pod pás. :lol:
18.02.2013 - 13:05:54
00
...fuuu, chlapci, klobúk dole pred vami, to je sila....ja som celý týždeň, aj víkend presedel doma s milou pani "Virózou", ale už je na odchode, dúfam....
18.02.2013 - 13:55:12
00
A este maly odkaz pre usporiadatela, KST Hertnik (dufam, ze sa to k nemu dostane): Rozhodnutia od "zeleneho stola" nie su dobre. :shake: Zrusit trasu cez Mincol den pred akciou bez toho, aby ste tam boli a odovodnit to ako ze "bude tam vela snehu a popadanych stromov" je na :swear: . Radsej treba povedat pravdu, napr. ze "nam sa tam toho roku nechce ist" ako klamat.

S tým,čo som označil sa plne z Minikinom stotožňujem.Zorganizovať akciu,zobrať peniaze a v autobuse zrušiť jednu trasu.No fúúuuuuj.Že sa nehanbia.Je mi na :puke: .Nám posledným,ktorý sme sa fakt natrápili (aspoň teda ja zo 105 kg),žeby neostalo ani teplého guľášu? (dostali sme jedného utopenca).Mimochodom nechápem,prečo dostali šoféri guľáš a nám posledným sa neušlo.Načo sa potom dávali tie lístky,za ktoré sme si zaplatili.Podľa mňa zlyhali organizátori. P.S.1 :Neviem prečo,keď sa malo isť z Bardejova o 07.30,sa išlo až o 08.00.Si myslím,že sa mal posunúť aj čas príchodu do Hertníka!!! P.S.2 :Chcem sa poďakovať pani ,ktorá nám dala ešte jeden džbán čaju (lebo sme boli veľmi uzimený). Do Bardejova sme dorazili o 23.30 na bežkách (neišiel žiaden autobus).
18.02.2013 - 14:22:21
00
Hary, na druhej strane je pravdou aj to, ze usporiadatel nebude garantovat slubeny gulas a odvoz kazdemu, kto sa na trat vyberie. Preto stanovi aj casove limity a kazdy musi zvazit nie len ci na to ma, ale aj ci to zvladne v tom casovom limite.
A Mincol nie je v zime ziadna sranda. Tohto roku bol este zhovievavy, boli roky ked bol vystup a prechod ovela narocnejsi. Ked som siel prechod Cergovom prvy krat ja, isiel som strednu trasu. Zistit, ako mi to pojde. A az o rok som siel dlhu cez Mincol... :nod: Treba planovat tak, aby mal clovek vzdy rezervu (vykonnostnu aj casovu) na nepredvidane veci.
18.02.2013 - 15:06:58
00
Treba planovat tak, aby mal clovek vzdy rezervu (vykonnostnu aj casovu) na nepredvidane veci.

Presne tak,časové limity z pol hodinovým počiatočným meškaním ;) .P.S.:Keby som bol vedel,že sa pôjde po lese mimo ciest,tak fakt tam nepôjdem.Nechápem,koho to bavilo.
18.02.2013 - 15:17:54
00
Ale ved sa islo po ceste. Mimo turistickych znaciek, ale po ceste. (mimochodom aj druha trasa cez Forgacku zacina par kilometrami mimo turistickej znacky) Ti co mali pasy sli po ceste, priamo hore. Komu na tom strmaku smykalo traverzoval lesom. Mne sa tato cesta na Mincol paci (vzdy si ozivim aj takmer davno zabudnute vybrane slova ako napr. :swear: :swear: alebo :swear: ). Ak by sa islo po turistickej znacke, nebolo by to o nic lahsie (vyskove metre neojekabatis) a dokonca by to bolo o 2 km dlhsie. Ved som vam hovoril, ze 700 metrov je brutalne strmych a zvysne 2 km len velmi strme.
18.02.2013 - 15:38:34
00
Nechápem,koho to bavilo

Mna to celkom bavilo
18.02.2013 - 16:26:04
00
Info od Alfiho

Prílohy:

Image.jpg
Image.jpg 344.43 KiB thumb_up0thumb_down

18.02.2013 - 21:51:15
00
No do kelu! V sobotu nahaname Yetiho v Stebniku. :doh:
Nedelu mame volnu a tu taka kolizia udalosti... :headbang: :tmi: :worried:
19.02.2013 - 08:43:13
00
Smer Barvienok http://youtu.be/P6rAH0cMafU
19.02.2013 - 17:22:04
00
Ty :swear: jak ze mnu pri :swear: lo.
:D :rofl:
Ani sa nepytam ci zijes, bo inac by tu to video asi nebolo.
19.02.2013 - 18:05:19
00
:D vy ste hovada na tom dalekom vychode :D :y:
19.02.2013 - 18:42:23
00
bezky su znacne adrenalinovy sport, hlavne dole kopcom. radsej chodim po rovine, ale take casto nie je ;)
pady byvaju krkolomne :lol: niekedy sa musim zamysliet ako sa mam poskladat a postavit po nich
19.02.2013 - 18:49:28
00
To je tak keď maš v jednej ruke kameru. Treba dačo na makovicu alebo na popruh na batoh. Ale fajne, len sa nedolám :tmi:
19.02.2013 - 19:03:29
00
Sobota je Stabnik a nedela Kruzlov Bardejov kto ma zaujem. http://kstbardejov.wbl.sk/Najblizsie-akcie.html
Teraz sme to tam nahodili.
20.02.2013 - 19:08:36
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské / Celoodpružené)
keyboard_arrow_up