...bomba fotky. Proste jeseň je jeseň...
28.10.2009 - 07:12:25
00
Rameno už v pohode? :muscle: a testovacia jazda bola?
28.10.2009 - 07:52:53
00
....bolo, bola :rofl: ...v sobotu som skúšal Mihaľov, len asfalt. V nedeľu to boli kúpele-už aj trošku terén. V utorok znova Mihaľov a odvážil som sa aj do terénu, len som zabudol, že v noci pršalo, tak som prišiel zablatený jak...ale so aspoň otestoval rameno, ktoré drží, ale stále bolí. No dlhšiu jazdu v teréne až toho roku neabsolvujem :headbang:
....zabudol so spomenúť ten úžasný pocit znova sedieť po mesiaci na bajku :sun: ...
29.10.2009 - 07:17:05
00
Tak dnes Vám vyšlo nádherne počasie ;) a preto verím v to, že budú krásne jesenné fotky + galéria v Naších bikoch :nod:
01.11.2009 - 14:17:52
00
Zabudni na fotky. Nic poriadne mi nevyslo :( , ten moj stary Olympus taketo tazke prechody svetla a tiena ake boli v nedelu v Polsku akosi nezvlada, mozno je to aj dosledok jeho niekolkonasobneho padu na zem a v zime obohateneho aj o vyvalanie v snehu. No a v tom mraze aj baterka uz toho vela nevydrzi...
Trasu dam zajtra. A k nadhernemu pocasiu: ano, vyzeralo tak spoza okna. Ale teplota sa vacsinou motala okolo nuly.

Prílohy:

ScottGenius3.JPG
ScottGenius3.JPG 525.46 KiB thumb_up0thumb_down

ScottGenius1.JPG
ScottGenius1.JPG 452.86 KiB thumb_up0thumb_down

02.11.2009 - 14:30:50
00
Zoženieme zrkadlovku a fotografa/ku a bude to, ale aj tak super ;)
02.11.2009 - 16:46:02
00
Tu je slubena trasa, ktoru sme presli. Potesujuce je to, ze konecne uz aj Polsko ma na maps.google.com dostatocne kvalitne fotografie, takze dalsie planovanie tras bude o to jednoduchsie. :y:
Krynica (1.11.2009)

A181: fotky som myslel tie z Polska, nie bicykla. Tie ma az tak netrapia...
03.11.2009 - 07:10:50
00
...joj, bardzo piekny...už aby bol celý od blata :rofl:
...s Kubom sme boli v sobotu na Čergovskej chate, riadne sme vymrzli, na chate sme sedeli s nohami vyloženými na radiátoroch a roztápali skrehnuté prsty na nohách. Holt, treba poriadnú výbavu na zimu... Keby bola chata zavretá tak neviem, neviem....
03.11.2009 - 07:19:16
00
A181: fotky som myslel tie z Polska, nie bicykla. Tie ma az tak netrapia...

mňa by trápili aj z bicykla, ja keď som bol na Minčole (vlastne som pod Minčolom :rofl: ) tak som si bajk vyfotil z každého uhla s každým výhľadom ;) (a to môj bajk stojí za veľký :swear: :rofl: ). No mohol by si ukázať aspoň jednu dve nech ma troška naladíš, lebo v škole je to o život, mne sa už zdá že som v robote lebo v škole som od 7:45 buď do 15:45 alebo až do 16:30 uf. A preto už aj premýšľam nad tým či vôbec ísť ďalej študovať (aj keď by trebalo).

...s Kubom sme boli v sobotu na Čergovskej chate, riadne sme vymrzli, na chate sme sedeli s nohami vyloženými na radiátoroch a roztápali skrehnuté prsty na nohách. Holt, treba poriadnú výbavu na zimu... Keby bola chata zavretá tak neviem, neviem....

Tam funguje topenie? ^_^ A u nás v škole po 7mej hodine vypínaju a tak mrznem ďalšie 3 hodiny ako na Čerg. chate bez kúrenia :lol: :lol: . A s tou zimnou výbavou máš pravdu, ja osobne nemám šancu aspoň v týchto časoch naškrabať také :cash: . No raz to príde a budem sa užívať aj krásne zimy :clap:
03.11.2009 - 16:08:59
00
...to 181: ...pre inšpiráciu, či ísť alebo neísť študovať ďalej - Kubo v Košiciach má školu od PO do ŠTV. Piatok až nedeľa je voľná. Druhý syn v Žiline má školu len od PO do STR. Zvyšok týždňa (4 dni) lezie po skalách. Chceš ísť makať niekde na Čechy v kuse na tri -štyri týždne? Ja si myslím, že nemáš o čom rozmýšlať, iba len si vybrať tú správnu školu :bow:
06.11.2009 - 07:44:25
00
Aj moje sestry tak študujú že mám pocit, že sú viac doma ako v škole :@ .
Ako vravíš, ide o to vybrať tú správnu školu kde bude dobrý pomer voľna s úrovňou školy
06.11.2009 - 17:49:38
00
Zdravim piatelia. Po nejakom case som tu zakukol a nedalo mi aby som par slov nenapisal. K teme MEDVED: nerobte uzavery skor ako si zistite skutocne veci okolo toho. Medved sa tu pohybuje, blizko druzstva pri Andrejovej zhruba pred mesiacom roztrhal jalovicu v noci. Stopy boli j okolo Becherova. Úle porozbijal aj na tej doline Lukov - Liv. Huta. Presne neviem. Z casu na cas sa sem zatula nejaky medved, donedavna to bolo zhruba raz za 3-4 roky, teraz je to uz castejsie. Pravdepodobne len prechadzal, ale tazko povedat. Musime si uvedomit napriklad aj to ze Tatry padli a ta zver co tam bola si hladala a hlada nove miesta, nakolko tie lesy co tam zostali po tej kalamite in vsetkym nepostacuju, kedze kazdy si strazi svoje teritorium. Ale ja si skor myslim ze tento co tu bol a mozno je prisiel skor z Polska, zver hranice nepozna.

K tym polovnikom : polovnikom moze byt hocikto, staci spravit polovnicke skusky tu v okrese, zbrojny preukaz a aby ho prijali do polovneho zdruzenia. Teda moze byt nim aj ten co les vidi ako svoju chladnicku kde ma mäso. Ale ja poznam drvivu väcsinu tých, co sa staraju cely rok o zver az potom sa robi selektivny odstrel. Ale z mojej skusenosti musim zase povedat ze vela polovnikov si mysli že patria do lesa len oni a ziadny turista aby sa im tam nepchal. Ale to uz zalezi na konkretnom cloveku. Vsade sa najdu ... , medzi poslancami, pekarmi, lekarmi, vodicmi, doktormi, polovnikmi atd.

Ohladom motorkarov v lese a ich vyhanania. Ale skor reci okolo vyhanania. Ak budem ja ako lesnik v lese a stretnem partiu motorkarov, asi tazko ich dobehnem a za druheked budu styria a ja sam mozem ich akurat tak upozornit slusne. Vysledok si domyslite sami.

Posledna pripomienka k tomu chodniku ČErešna - Kamenna Hora. V dnesnej dobe ked na nic niesu peniaze, a pride napriklad skoro sneh ked dreviny maju este listy sa necudujme ze doslo k polamaniu konarov a korun alebo vyvratrom. Druhou otazkou je to kto by ich mal tie chodniky cistit. Lebo je sto stratova cinnost pre majitelov lesov. Je to proste na pristupe ludi, majitelov, alebo aj inych, ktorým by malo zalezat na tom aby ludia chodili do prirody a do lesa.

Mozno je to v primestskych lesoch mesto alebo kupele, tazka otazka. tazka odpoved. Ale mozem povedat ze uz je to zchodne i zjazdne, pred tyzdnom sme to precistilia prerubali, koncili sme v nedelu okolo stvrtej poobede.

A uplne posledna vec. Co tak nejaky den odlozit bajk a tam kde je nieco podobne ist to napriklad precistit osobne? Samo sa totiž nic neurobi. Najjednoduchsie riesenie je trasu zmenit a pohundrat popod nos. Samo sa to nespravi, Samo otvara len dvere :)
07.11.2009 - 08:43:11
00
Už som aj začul že na Magure rodina môjho známeho zahliadla medveďicu s mladými :hug: , dúfam že sa mýlili a že sa maco a spol uvedomia a odsťahujú kým zmaturujem, lebo potom tvrdo vyrážam brázdiť naše lesy s pocitom navrátenej slobody :lol: .

BTW: ďakujeme Kuko za prečistenie :handshake: , a ináč ako sa darí s osadzovaním tabúľ na chodník?
07.11.2009 - 11:29:34
00
Armstrong dik za poopytanie :) tebe sa dopredu ospravedlnujem lebo ty si chcel pomoct s precistovanim a tabulami uz cez prazdniny. Situacia bola komplikovana tym, ze sa to menilo a predlzovalo a rusilo a zase robilo vtedy ked bola co len mala chvila volna. Dokoncili sme to tabule sme osadili, spolu 7, + 3 take jednoduche lavicky a opravili jednu studnicku. Bolo to komplikovane lebo material sme mali na tehelnej, a nebol k nemu pristup hocikedy len ked boli domaci doma a to sa dost menilo a blokovalo aj na 5 - 6 dni. Takze oproti terminu do konca prazdnin sme to dorobili o dva mesiace neskor. Predlzovalo sa to a odkladalo, potom nasnezilo a tak.

Na fejsbúúúúúku mam z toho fotky, kukni si u tvojej ségry :) Mam plany v hlave dalsie, aj nejaky material z roboty sa da pozhanat. Ked by si mal nejaky napad navrhni, nieco spravime. A ked budeme robit nieco dalsie tak ta vrelo budem ocakavat na pomoc :)
07.11.2009 - 19:54:31
00
...váženýýýýý, Čergovská stopa "vstáva z mŕtvych". Predbežný termín 6.2.2010.
08.11.2009 - 13:19:44
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské / Celoodpružené)
keyboard_arrow_up