https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02HAbE6RdkVSgth86VzisLdDPJjJqtwUejXbwzMsnM5nG8eVBabeATt7m2R7ysiunml&id=100079548848613

No super….
11.04.2023 - 18:46:54
02
Na tej Vretenici som nejako prehliadol informáciu, že tie vývraty čo tam boli sú už odpílené a zostali len korene. Trebalo by niekoho s lopatkou, alebo motyčkou a narobiť okolo tých koreňov peknú zamotanú lajnu. Inak celá Vretenica v absolútne top podmienkach
12.04.2023 - 18:34:45
03
Vretenica je tip top, len tie vyvraty podkop sem tam a potlač nech idú kamsi niekedy 🤭🤣 ty lajna, som presne hovoril kamarátovi, už vidím ako Braňo bude vymýšľať lajnu okolo tých vývratov a tam zahyniem 🙈😁
12.04.2023 - 19:08:45
02
Tam to bude Janči skôr náročnejšie z hľadiska výšľapu...celé to už je v stúpacej pasáži, takže technicky pohoda. Keby to klesalo, tak cez taký vývrat by sa dali aj zaujímavejšie veci vymyslieť. Aj predtým čo boli vývraty a tam som s Tomášom robil takú provizórnu lajnu, tak teraz je tam definitívna úprava pekne vrchom ponad vývrat a je to úplne ideálne spravené. 👌 Dá sa tam pekný flow držať.
12.04.2023 - 20:04:03
01
https://www.aktuality.sk/clanok/oOGYGQk/varincania-osadili-na-cyklotrasu-rampu-sud-rozhodol-ze-ju-tam-mozu-nechat/

😂😂😂 kazdy ma pravo na svoj vlastny pravny nazor
23.04.2023 - 06:40:46
11
Preto sa v TN a kraji postavili hlavne cyklotrasy na pozemkoch vodohospodarskeho podniku na obsluznych komunikaciach.
23.04.2023 - 07:08:18
00
ta rampa je tam už par rokov ale väčšinou je otvorena, takže v tom až taky problem nevidim narozdiel od tych panelov rozmiestnenych po cyklotrase smer Terchova
23.04.2023 - 07:18:45
01
Elektornicka zavora je tam podla mojich fotiek necely rok. Isty cas bol aj opacny koniec pozemku zataraseny vacsou ocelovou zavorou (30:15 na videu). Problem je aj dopravne znacenie, ktore tiez zakazuje vjazd. Neviem ale najst rozhodnutie sudu a teda nechápem, ci na stavbu elektronickej závory dostali stavebné povolenie a na dopravne znacenie urcenie. Panely/zvodidla prosim ohlasujte na OO PZ Terchová 0961403955, asi potrebuju viac podnetov alebo aby sa tam niekto prizabil, aby sa rozhybali.
thumb_up0thumb_down
23.04.2023 - 07:53:28
01
presne o tej rampe v 31:22 hovorim, ta tam je isto dlhšie ... ale tu kovovu branu cca pol kilometra pred rampou - tu som tam nevidel - na druhu stranu tento úsek sa dá obísť
... k tym panelom sa nevyjadrujem ani 😅
23.04.2023 - 08:43:03
00
Tomu, ze polnohospodarske druzstvo odpredalo pozemky pod cestou obyvatelom Konhory rozumiem. Nerozumiem jednemu - ak ta cesta cez Konhoru je verejna komunikacia ako sa uvadza v stanovisku okresneho sudu, tak ma byt v LV vecne bremeno "pravo prejazdu / prechodu" a tym predsa konci akakolvek diskusia ci tam niekto iny okrem majitelov ma pravo vstupit alebo nie. Ak do LV toto vecne bremeno pri predaji pozemku na katastri zapisane nebolo, tak je to zlyhanie pracovnika katastra a okresny sud mal nariadit zapis bremena katastru. Alebo mi nieco unika?
23.04.2023 - 09:47:58
01
31:22 rampa tam určite nie je dlhšie...tá je tam rok a je to maximálny znak úpadku ľudského rozmýšľania. Cestou k rampe sú uložené smetné nádoby...byť starostom Varína, tak vydám VZN, že vozidlo na zvoz komunálneho odpadu môže chodiť len po túto rampu a ľudia si svoje smetné nádoby musia nosiť k vývozu. Veci s rampou by sa rýchlejšie pohli k jej odstráneniu.
23.04.2023 - 09:48:04
02
Jezus Pochybujem, ze kataster moze svojvolne pri prevodoch udelovat bremena a obmedzovat sukromne vlastnictvo. A sud to prikaze. len ked to niekto napadne a vyhra.
Zaujmave, ze juzna cast tej komunikacie do polky Konhory patri obci. Vyzera to, ze zabudli alebo vlastnici prilahlych nehnutelnosti nemali zaujem riesit komunikacie pri rozsirovani obce. Kto a kolko zaplati je asi vec konkretnej dohody s obcou. Nemusi to kupovat hned obec, kupia to vlastnici nehnutelnosti a bezodplatne prevedu na obec.
Zrejme sa nedohodli a tak kupili vlastnici a trucuju.
23.04.2023 - 10:12:40
00
Vyplýva z toho rozhodnutia, že keď sa s ostatnými spoluvlastníkmi z bytového domu v BA rozhodneme umiestniť rampu na cestu ktorá vedie po parcele ktorú spoluvlastnime, tak nám to súd tiež môže odobriť? Chápem že precedens v SK práve nie je podstatný, ale je tam ešte nejaký podstatný detail? Musela by to byť slepá ulica aby komunikácia nebola "verejná" ?
23.04.2023 - 10:47:05
00
IMHO sud nemusi odobrovat povolenie. Na to budu asi ine predpisy, stavebne, stanovisko policie/obce, pripadne nacierno. Sud bude riesit, ked to niekomu bude vadit a bude sa dozadovat prechodu.
Pri neverejnej (=sukromnej) nikam inde neveducej komunikacii by to nemal byt problem. Bezne okolo novych stavieb su miesta za rampou. Resp. vznikaju cele sukromne ulice.
Tu chceli menit dokonca majetok mesta:
https://www.bratislavskenoviny.sk/doprava/1035-zmenit-verejnu-komunikaciu-na-neverejnu-si-vyzaduje-splnenie-viacerych-podmienok
23.04.2023 - 11:50:00
00
Červík a Anča zo soboty. Moc tu kameru nezoderem, tak aspoň raz za čas niečo :P
thumb_up2thumb_down
24.04.2023 - 06:46:37
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up