Dnes sme si dali s Kubasom a Martinom pekny vylet z Ciernych hajov do Mostenca, dalej do Podskalia, Priedhoria kde sme zmenili plany ist k priepasti medzi dvomi keckami ale z casovych dovodov a absencii osvetlovacich zariadeni oboch ucastnikov skratili cestu cez Pruzinu do Domanize a PB. Celkovo 45km.
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 13:05
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 21:25
posledný komentár: 21. 10. 2009 o 23:40
ja mozno vybehnem v nedelu, ak nebude dost zima na bezky. rano som si vsimol, ze mam defekt na zadnom kolese, takze ak uz som taky lenivy, ze to do nedele nezalepim, tak pojdem na plavaren
Na bike sa v hore u nás ešte nedá :-/
ja sa chystam vyskusat na plavarni v PB. inak chodime do Diplomatu- rajecke teplice, alebo do byvalej judo haly pri plavarni, tam je len jedna sauna a výrivka- ale zasa ked ideme s frajerkou, tak si zaplatis 21€ a mate na 2h intimco
v hore je to u nas na hovno. isiel som v sobotu Jelsoveho do Milochova a nebolo to ani na bezky, ani na cajgel. mozno tak na vznasadlo.
http://www.kupelenimnica.sk/uploads/images/1_v.jpg
No ja som včera našiel v pivnici ujove lyže aj bežky a tak som si dal za cieľ, že aj ja sa popri biku budem v zime chcieť venovať bežkám. No neviem či ešte počas tejto zimy skúsim kdesi sa ísť vyváľať
ja najradsej chodim na Javorniky, tam sa robi strojova stopa. Len sa obavam, ze tuto zimu som uz vdaka teplu dobezkoval
No veru dneska je fajnovo teplo by to chcelo aj bike vytiahnuť
staci ti aj menej penazi. tu mas kompletny set za 137€, mozno v nejakej kamennej predjani najdes teraz
este nizsie vypredajove ceny. ahasa http://www.lukasport.sk/sk/detail/set-bezky-skol-x-trail-step-viazanie-sns-topanky-skol-508-sns-palice-x-trail
chodim vacsinou s frajerkou (na vianoce som jej kupil bezky) a som rad ze tuto zimu pribudli dalsi kamarati s bezkami, tak dufam, ze buducu sezonu bude viac volneho casu a snehu
ale autom
kks to u nas je furt snehu kopa, po terene nehrozi
kde presne sa ten singlac nachadza? nemas nejake gps suradnice?
PS: neser pracujucu triedu. dnes cumim cely den cez vyklad. uz som naratal 13 cyklistov