No tak dnes bolo naozaj super počasie ako stvorené niekam vypadnúť ale prečo sa všetcia z TN stále štveráte na ten Inovec veď sú aj iné trasy,napr. z Juhu cez Soblahovské pasienky na sedlo Lúčky a ďalej....
Inovec som dnes absolvoval prvy krat v zivote. Bolo proste super !
Neviem sa dockat Enricovej photoreportage.
Btw: buduci vikend sa ide Dubnicak trat Basic , alebo Baske.
Dohollé ?
Dohollé ?
Co si to za trencana? To akoze nemyslis vazne!!!!!!!! Ja som tam bol este ked som bol krpec na BMX-ke a nevedel som co je to horsky bicykel
To je jasné ono je to super aj bez Inovca a keď je mokro tak super je trasa TN-Soblahov-horáreň-Soblahovská kyselka- ďalej smer M.Lehota až na koniec lesa a tam vľavo prudko do kopca po asfalte a dôjdeš až k Soblahovskej chate na taký rýchly švih je to fajn
Dnes bolo super /opakujem sa ja viem/ asfalt za diktatorok v haku. Horekopec kazdy na vlastnu past. Z Inovca parandy čvachtavy zjazdik do Selca. Vysledok, seden prasiatok vysmiatych od ucha k uchu
No a ja mám také sliky že kenda nevegal vpredu 26x2,35 a vzadu 26x2,10 a dá sa to prejsť aj keď to posledné stúpanie je dosť ohubu! šak zajtra ak ma neporazí tak o 17:00 idem
No mohlo by to obschnut bo dnes to bolo v lese take fajnove blaticko. Jedine co sme dnes presli z Baracky na jelena a potom do TT, tak tam bol taky fajnovy podklad a nebolo moc mokro.
Tak mám tu fotky z nedelňajšieho výletu na Inovec, na teplomeri bolo 5 stupňov, zraz pri "moráku" o 10:00 (po starom čase bolo vlastne iba 9:00) kosa bola jak v ruskom filme, na fotke je Tomáš, ktorý prišiel jediný na zasranom bajku, ostatný sme ich mali vyleštené ako z obchodu z výkladu, aspoň bolo vidieť, kto jazdí a kto len leští
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dohollé ?
Aj tak by sa dalo ale to by uz bolo vcelku dost
Dohollé ?
Co si to za trencana? To akoze nemyslis vazne!!!!!!!! Ja som tam bol este ked som bol krpec na BMX-ke a nevedel som co je to horsky bicykel
Ja mam bike 3ti mesiac pred tym som mal Kellys
Ako to mam vsetko stihat
Btw: niesom Trencan.
Tak takato fotka je uz medzi bikermi rarita