Kategórie
Bike-tech
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
Výpredaj -16% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 169 €
-16%
MOC 1 599 €
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
od 709 €
MOC 899 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
32km/1h50min/820m fajnove pojazdenie , az sa prasilo
nad opatovskou kusok pod petrovanskymi sa zase pilcici cinili...nova rubana samozrejme haluzina na cesticke
v teplickom parku ladove prekvapko.. ledva som to pretapkal na tretrach
Bohuzial som cez zimu "trosku zlenivel", takze sa to budem snazit dohnat co najskor.
ale idem dotoho a vy z fora mi musite pomoct, musite ma zobrat do partie a stale brat na švihy, výjazdy
ps: som mily a v pohode chalan, nemusite sa bat
pojazime a ukazem vam pekne veci v strazovskych, kapatoch a inovci
A osobne by som na výjazd so žihadlom ešte nešiel, ten by vám s jeho chrtením zobral ilúzie o výjazdoch
viem sa aj prisposobit pohodovemu tempicku
a na chrtenie nemam bicygel
A osobne by som na výjazd so žihadlom ešte nešiel, ten by vám s jeho chrtením zobral ilúzie o výjazdoch
Ved toho sa najviac obavam - ze nas Zihadlo zavedie do lesa a potom...
...na strane druhej som ochotny vlozit do toho co sa da... ale urcite to bude tazke...
viem sa aj prisposobit pohodovemu tempicku
a na chrtenie nemam bicygel
Zihadlo, poprosim Ta, daj avizo, ked pojdes niekde na vyjazd v pohodovem tempicku... Kedze nepochadzam z TN, tak uvitam akukolvek moznost spoznat okolie na bajku. Ale zas vyplut dusu
Ak sa cosi zorganizuje tak daj vediet: 0905 580817
Dik.
Kedy?
miesto> muzeum na zaciatku namestia pri hoteli tatra..cas 15:40, pojde sa okolo kostola hore
a za druhe mam uplne novy bicykel a k tomu este prechadzam z cestneho bicykla na horsky takze vobec netusim ako sa MTB chova pri jazde, ako sa brzdi, mam kotucove brzdy prvy krat v rukach a hlavne ten posed mi je taky neprirodzeny oproti cestaku. musim si troska poslapat kym pojdem s vami a este si musim kupit buduci tyzden naslapne pedale + tretry
a za dalsie mi hapruje ta prehadzovacka. nejde mi vela prevodov a nechcem to znicit, musim do servisu tak si to dnes uzite
ja viem sa iba vyhovaram aby som nemusel ist s vami
Ahaa, veď ty by si chrtil aj na liberte ci ukrajine
Zajtra asi niečo po asfalte, snad 100km na 4-5hod.
by som asi umrel ze 100 km
17,5km za 1h4min/440m
miesto> muzeum na zaciatku namestia pri hoteli tatra..cas 15:40, pojde sa okolo kostola hore
Prepac, no dnes mi to nevyslo. Ospravedlnujem sa vsetkym,..
Popravde som sa trapil s vymenou pedalov a zanedbanim bajku cez zimu. Este raz sa ospravedlnujem a dobrovolne sa hlasim na zajtrajsok (ak dostanem 2.sancu)