Citam ze cca 60km/hod no dobre ze som nesiel sak by ma na prvom kilometry nehali za sebou ja s tym mojim hovadom tazkym by som mohol leda tak prd ...
Nie ! Po asfalte sa švihalo no isli sme pekne spolu v pelotone koleso na koleso za diktratorom Tomasom cize aspon ja som sa celu neterenu cast viezol zadarmo. Cestou spat sme sa zoradili aj za babenkou na liberte ktorej sa vobec nepacilo ze ma za sebou 6 bikerov
heglos tento nas vyjazd nebol zavod , ale vylet ako sa na nedelu slusi a patri - cakalo sa na pomalsich a pocas toho sme riesili preblemy ludstva - 180 vs. 160 kotuc schwalbe vs. mišelin a podobne.
Ja som to mal oproti ostatnym este +30km a na najtazsom biku do Teplic a aj sice som ledva motal nohami prisiel som domov vysmiaty.
P.S Enriko dikes za fotky
My sme sa v sobotu trosku bahnili tu http://www.cksvatyjur.sk/site/node/793 a v nedelu boli nejake tie rodinne povinnosti, tak som nestihal. Dubnicak by som ale chcel s vami ist.
dutchman jasne !
nad kofolov som dohodol ze kamkolvek pojdeme budeme zacinat v Tepliciach - to vies aby som to ja nemal tentokrat najdalej trasa ako vysie pisal Enrico z Teplic - smer Poruba a po trati Basic , alebo Baske /ble vidim ho doma z postele/ a dalej uvidime.
Lenivec.
Podme radsej z New DCA, ved do Teplej to nemas az tak daleko, tam mozeme hodit stretko na krizovatke pri potravinach
Pekneee , aj ja planujem tuto trasu ale z dca s chalanmi odnas s dubnice:) ale to az tak v maji ....,Uz sa neviem dockat ...,ako som dival obrazky jednej stranky tak je to parada
suhlas Duxo podla fotiek to vyzeralo na faynovu bikeovacku... uz len nech to poskladame obaja a mozeme sa pridat.... Enrico - respect... vies to zorganizovat
Tiez som pozeral, ze co chce na tej trase do maja planovat
Ved to sa da prejst poobede po robote.
tu trasu predlzujem az na zliechov mimochodom ..., a chcem ist az v maji koli teplu ,lebo budem aj stanovat (spat) pod sirim nebom v strede cesty,bude to taka stanovacka s bajkovackou v jednom heh
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie ! Po asfalte sa švihalo no isli sme pekne spolu v pelotone koleso na koleso za diktratorom Tomasom cize aspon ja som sa celu neterenu cast viezol zadarmo. Cestou spat sme sa zoradili aj za babenkou na liberte ktorej sa vobec nepacilo ze ma za sebou 6 bikerov
heglos tento nas vyjazd nebol zavod , ale vylet ako sa na nedelu slusi a patri - cakalo sa na pomalsich a pocas toho sme riesili preblemy ludstva - 180 vs. 160 kotuc schwalbe vs. mišelin a podobne.
Ja som to mal oproti ostatnym este +30km a na najtazsom biku do Teplic a aj sice som ledva motal nohami prisiel som domov vysmiaty.
P.S Enriko dikes za fotky
My sme sa v sobotu trosku bahnili tu http://www.cksvatyjur.sk/site/node/793 a v nedelu boli nejake tie rodinne povinnosti, tak som nestihal. Dubnicak by som ale chcel s vami ist.
nad kofolov som dohodol ze kamkolvek pojdeme budeme zacinat v Tepliciach - to vies aby som to ja nemal tentokrat najdalej
Lenivec.
Podme radsej z New DCA, ved do Teplej to nemas az tak daleko, tam mozeme hodit stretko na krizovatke pri potravinach
Lenivec.
Pekneee , aj ja planujem tuto trasu ale z dca s chalanmi odnas s dubnice:) ale to az tak v maji
Kde bolo toto foto, zvaznica v dost strmom svahu?
Btw. 3-5 fotiek z akcie v pohode staci, nemusis sem uploadnut cely fotak
Ano
Foto je robene niekde tu:
48°46'56.18"N
18° 2'2.97"E
Foto je robene niekde tu:
48°46'56.18"N
18° 2'2.97"E
Jasneeee. Len som to foto nejak nevedel priradit.
Vsak ste mohli ist po zelenej az Inovca
Zelena zhora nie je za blata asi nic moc
sorry, musim sa opytat: de je jelen v TT?
tu trasu predlzujem az na zliechov mimochodom
Trenčianske Teplice
Toto je Jeleň - http://www.zsomsenie.sk/static/offer/tu ... age029.jpg ... tie deti si nevsimaj - proste google