tak ide sa teda zajtra na 100% - 29.7. 2008 (utorok)
no a odchod cca 8:30 od CYKLO1 (pumpa SLOVNAFT)
ja by som aj išiel s vami, ale odchod o 8:30? zajtra my byť 31 stupňov v tieni a celý deň pražiť slnko, o pol deviatej, to keď vyrazíme, tak to by sme sa na tých lúčkach usmažili ako grilované kurence. V nedeľu sme išli o 7:45 a už to bolo iba trápenie v tej horúčave na otvorených lúkach a to bolo ešte viacmenej pod mrakom.
ja by som aj išiel s vami, ale odchod o 8:30? zajtra my byť 31 stupňov v tieni a celý deň pražiť slnko, o pol deviatej, to keď vyrazíme, tak to by sme sa na tých lúčkach usmažili ako grilované kurence. V nedeľu sme išli o 7:45 a už to bolo iba trápenie v tej horúčave na otvorených lúkach a to bolo ešte viacmenej pod mrakom.
......som si toho vedomý že to bude riadna opekačka, ale skôr sa mi nedá( to vieš , ja už som troškú starší ročník, taký starši dorastenec a rano mi ešte treba zaopatriť moje zlaté "les enfants", a kolega musí ešte tiež niečo skoro ráno poriešiť v robote)......ináč po Baske by sme mali byť väčšinu času v lese, takže by to nemalo byť až také kruté....no a treba sa sa riadne namazať nejakou indulonou
Tak pridavam aj ja jedno foto. Btw. Cestou som potom stretol ceskeho turistu, ktory spominal, ze na Kykulu (otoc tesne pod hrebenom) jazdil autobus. Podla www.cp.sk ten autobus tam stale jazdi cez pracovne dni 2x denne - takze nabuduce hore autobusom
A mohli by ste sem hodim dokreslenu mapku, kde ste brodili ten Vah.
no super chalani, hneď ako bude trocha času, pridám aj ja nejaké fotky z nedeľnej bajkovačky, teraz idem testovať na luziferovi manželkin 130mm pružinový Recon, no som zvedavý, ako moc sa zmení geometria, predsa len skok z 80 na 130mm bude asi docela haluz, inak tá čierna vidla k tomu bajku celkom pasuje
cawes enrico , a co váha nema ta 130 väčiu hmotnosť? kde ste boli cez víkend? ja som bol na oravskej priehrade tak na bike neostal čas. Teraz štvrtok odchádzam do Bobrovca pri Liptovsku maru až do nedele. Bude to super bikovenie už sa teším. A vy kam plánujete????? Mišo , vlastne pozeram ze Kykula bola vasa cesta. sa tu len zacinam orientovat kto je kto.
Recon, no som zvedavý, ako moc sa zmení geometria, predsa len skok z 80 na 130mm
a so sedlom si sa ako pohral? pri povodnom stave muselo riadne tlacit a posuvat dozadu... snad viac nastavovania, ako samotna montaz vidlice
nebojis sa, ze nieco popraska... Duxo ma s tym svoje... by ti povedal...
enrico: nedoj ram ti max. praskne pri hl. zlozený, ale mne sa to stalo len raz ked som na HT dal 120mm
na nedelu je plan ze pojdeme na Inovec tak ako pred 3 tyzdnami, dame oblubene zaverecne stupanie na kotu hrebenom dalej vratane dobreho vyslapu na Ostry vrch a okolo Izby prejdeme klasika na modru a potom cez DH trat na Zelenu vodu okupat sa. Enrico vyslovil nazor ze tu 130ku povezie aj v nedelu tak uvidime co ten Luzifer povie na tu DH trat
na nedelu je plan ze pojdeme na Inovec tak ako pred 3 tyzdnami, dame oblubene zaverecne stupanie na kotu hrebenom dalej vratane dobreho vyslapu na Ostry vrch a okolo Izby prejdeme klasika na modru a potom cez DH trat na Zelenu vodu okupat sa. Enrico vyslovil nazor ze tu 130ku povezie aj v nedelu tak uvidime co ten Luzifer povie na tu DH trat
super, ja uz som doma. ak sa podari, ze nebudem v nedelu na praxi, tak veeeeelmi rad pojdem, konecne po mesiaci bez biku
tak resumé z utorňajšieho výjazdu 29.7.2008
trasa:CYKLO 1(pumpa slovnaft)-Kubra kyselka-nad kubr.dolinou-trenc.teplice-omsenie-baske-uhlisko-sedlo velke lučky-krasna ves-motešice(asfaltka)-peťovka-sedlo lúčky-chata pod ostrým vrchom-soblahov-brezina-..cieľ u kozla...(alebo z lúčok cez bindárku a brezinu)
dlžka : 61 km
prevýšenie: no bolo to veru niečo cez 2000 m
teplota vzduchu:slabých 32 st.
tu je pár foto:
na začiatok nás pribrzdila rampa na červenej značke z kubrej do Tr.Teplíc:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a odchod cca 8:30 od CYKLO1 (pumpa SLOVNAFT)
......som si toho vedomý že to bude riadna opekačka, ale skôr sa mi nedá( to vieš , ja už som troškú starší ročník, taký starši dorastenec a rano mi ešte treba zaopatriť moje zlaté "les enfants", a kolega musí ešte tiež niečo skoro ráno poriešiť v robote)......ináč po Baske by sme mali byť väčšinu času v lese, takže by to nemalo byť až také kruté....no a treba sa sa riadne namazať nejakou indulonou
A mohli by ste sem hodim dokreslenu mapku, kde ste brodili ten Vah.
http://duxo.rajce.idnes.cz/TN-Vysk-_Dubrovnik/
a so sedlom si sa ako pohral? pri povodnom stave muselo riadne tlacit a posuvat dozadu... snad viac nastavovania, ako samotna montaz vidlice
nebojis sa, ze nieco popraska... Duxo ma s tym svoje...
na nedelu je plan ze pojdeme na Inovec tak ako pred 3 tyzdnami, dame oblubene zaverecne stupanie na kotu
na nedelu je plan ze pojdeme na Inovec tak ako pred 3 tyzdnami, dame oblubene zaverecne stupanie na kotu
super, ja uz som doma. ak sa podari, ze nebudem v nedelu na praxi, tak veeeeelmi rad pojdem, konecne po mesiaci bez biku
trasa:CYKLO 1(pumpa slovnaft)-Kubra kyselka-nad kubr.dolinou-trenc.teplice-omsenie-baske-uhlisko-sedlo velke lučky-krasna ves-motešice(asfaltka)-peťovka-sedlo lúčky-chata pod ostrým vrchom-soblahov-brezina-..cieľ u kozla...(alebo z lúčok cez bindárku a brezinu)
dlžka : 61 km
prevýšenie: no bolo to veru niečo cez 2000 m
teplota vzduchu:slabých 32 st.
tu je pár foto:
na začiatok nás pribrzdila rampa na červenej značke z kubrej do Tr.Teplíc:
-nad teplicami
- nad omšením