Inak,vcera som nasiel basic trat dubnickeho maratonu,tak som to nahodil do locusu a dnes rano vyrazil Skoro vsetko krasne suche a slapatelne
Neviete z ktoreho rocnika je presne tato? Mne runstatic nameral 43 km a cez 1500vyskovych,nejako to nesedi...
Ta 40m km trat vyzera zaujimavo, Rano som bol na cervenej nad Opatovou, vsimol som si, ze turisti ju spriechodnili, aj ked napojenie zo zvaznice je trochu krkolomne . Kazdopadne sa na Dubnicak budem tesit a som zvedavy na upravy tras u dlhsich trati. Hore za Svitavou som si dnes pripadal ako na cyklokrose, kazdych 100m padnuty/zotaty strom a musis prekladat. Hore bolo este co to snehu a trocha blata. Inac pekny vyjazd dnes.
Som si to zbezne vyklikal na mape,pridal vyslap z Omsenia na Baske,hrebenom na Homolku,dolu do Poruby a naspat do Omsenia ako bolo na Klasiku, a vyslo prevysenie takmer 3000m.Parada,mozme zacat trenovat
Zdravím všetkých Trenčanov, vdaka tejto téme som našiel kopu pekných trás a miest v okolí, tak vám chcem hlavne podakovať , a snáď nebude vadiť, ak sem aj ja, raz za čas prispejem .
Včera len tak narýchlo výjazd na ešte nedokončenú rozhľadňu nad Trenč. Závadou, hore cez Ľuborču, naspäť dole cez Klúčové. 31,5 km / 1h38min
V teréne ideálne podmienky, všetko pekné suché, paráda.
Zdravím ťa tu, mal si povolenie sa fotiť pri našej polovníckej chate ? ale nie dobre vedeť že už môžem oprášiť kolobežku a kľudne sa možme kamsi niekedy vybrať, a tá rozhľadna je konkrétne kde na uhliskách?
V sobotu som nad Kubrickou dolinou nasiel zaujimavu tabulku, bud to tam dal nejaky recesista alebo potrebuje miestne pytliacke/polovnicke zdruzenie vyplasit ludi z lesa .
Zdravím ťa tu, mal si povolenie sa fotiť pri našej polovníckej chate ? ale nie dobre vedeť že už môžem oprášiť kolobežku a kľudne sa možme kamsi niekedy vybrať, a tá rozhľadna je konkrétne kde na uhliskách?
V sobotu som nad Kubrickou dolinou nasiel zaujimavu tabulku, bud to tam dal nejaky recesista alebo potrebuje miestne pytliacke/polovnicke zdruzenie vyplasit ludi z lesa .
Táto tabula je tam niekolko rokov a ozaj sa tam z času na čas vyskytuje medveď, keď prechádza od Baskeho po svojom rajóne.. prípadne ten menší čo býva na Inovci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviete z ktoreho rocnika je presne tato? Mne runstatic nameral 43 km a cez 1500vyskovych,nejako to nesedi...
http://www.bikemap.net/en/route/1711615-dubnicky-maraton-basic/
http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2011/samostatne/dubnicky/index.php?kam=2&l=sk
https://connect.garmin.com/modern/group/1464992
Včera len tak narýchlo výjazd na ešte nedokončenú rozhľadňu nad Trenč. Závadou, hore cez Ľuborču, naspäť dole cez Klúčové. 31,5 km / 1h38min
V teréne ideálne podmienky, všetko pekné suché, paráda.
Ja som tam nebol ale je to tu https://www.google.sk/maps/dir//48.9736372,18.0627776/@48.9749367,18.0654968,747m/data=!3m1!1e3
Táto tabula je tam niekolko rokov a ozaj sa tam z času na čas vyskytuje medveď, keď prechádza od Baskeho po svojom rajóne.. prípadne ten menší čo býva na Inovci.