caute chalani/a damy/!
trosku mimo temy,ale predsa-nestratili ste niekto teraz cez viken cierne tacho niekde v zjazde z baskeho-bo som jedno nasiel-ak je vase viete urcite znacku-alebo ak o niekom viete nech sa mi ozve rad mu ho vratim!
..btw neidete niekto (okrem dutchmana) do partizanskeho?..aspon by som vas spoznal...viem ze chodite na vyjazdy ,no mne to zatial nikdy nevyhovovalo tak som sa neozyval..rodinka a taak.. so maby there..!
shickmomber aj ja mam v umysle prist do PE - no ma to par ak :
- ak sa zlepsi pocasie
- ak mi pridu kolesa
a v neposlednom rade
- ak nebudem mat dalsiu povinne pracovnu sobotu
idem aj ja a par ludi zatial to vyzera na vlak z TN ak sa bude chciet svagrovi ta auto
inac ten vlak je 5:53 z tn v chynranoch je okolo 7:00 a od tial 6 km do PE na rozjazd tak asi
samozrejme ak nebude nejake beeeeee pocasie
to je fakt, na výjazde na Lopeníku sa nás zišlo až deväť a na chvílu, keď sa k nám pripojil Jožo s Tomášom na chate na Morave nás bolo až jedenásť, zatial rekord, čo sa týka výjazdu tuto z fóra a možno keby som to nedal na net až v sobotu večer (ja truhlík) tak nás mohlo byť počítam aj pätnásť. Najviac sa teším, že bol s nami aj pointer, lebo nafotil kopec pekných fotiek a budeme mať aspoň pekné spomienky. Tento víkend určite niekam vyrazíme, ale trasa ešte nie je definitívna, pretože to vypadá na bahenné lázne, tak musíme vybrať niečo light, inak ten výjazd na Lopeník bol zase len tak "light" ako to ja zvyknem vždy napísať, z Juhu to bolo cez 80km ako to už u nás býva v poslednej dobe zvykom.
Bilec súhlas, zasa je tu nejaký maník, čo videl niečo na mape a nemá ani potuchy o čom točí, milujem takých expertov, niekto nevie pochopiť, že výjazdíky robíme pre pohodičku a nie preto aby sme medzi sebou pretekali. Rád by som toho borca videl na biku, čo ale asi nikdy neuvidím, lebo je to nejaké ukecané decko, nehovoriac o jeho dojemnom pravopise a vyberanom slovníku.
Mimochodom túto sobotu som celý deň out a v nedelu idem na 19 h do roboty ale ak by som sa stihol do 17 h vrátiť a niekam sa pôjde tak rátajte so mnou
:shock: kam som sa to ja dostal ze vylet na inovec spojeny s kapustnicou kde to tu speje to nechapem asi su tu sami tridsiatnici a same lamy a co tak taku Udrinu to tu nikto nepoznate kocki by ste sraly
vidim ze recami velky chlap, pocuj pripoj sa niekedy a uvidime kto bude srat kocky. len pre tvoje info inovec ma 1042m a velky lopenik 912m. ak mas na to tak sa pridaj ak nie tak zbal haky paky a neotravuj. inak ty borec ponukam niekedy poobede dame vrsatec po asfalte kto s koho a uvidime
p.s.: ja by som mu dohodol jazdu s tomasom a uvideli by sme kto by sral kocky ak by vobec prezil tu turu
no kaviar nie iba niake tie grose a flaki a zhadzovaki a bikiny tak tie mozem ties ale sak teda zacinajuci podnikatel
No neviem či budeš v podnikaní úspešný s takým pravopisom aký máš, veď keď napíšeš nejakú zmluvu a prečíta si to priemerne vzdelaný človek tak máš po kšefte.
Mimochodom na Inovci nemajú kapustnicu ale kapustovú polievku alebo držkovú polievku a ten 100 km okruh má znamenať čo? To sa chváliš? Hmm to nieje čím , nieje to nič strašné.
PS: My na výjazdy nechodíme kvôli nejakej kapustnici ale kvôli fajn ľudom a dobrej zábave a sme fakt radi, teda aspom ja, že s nami nechodia ľudia ako si ty lebo to by bolo asi po tej dobrej atmosfére a neviem či by mi nepraskli nervy a nerozbil by som ti rovno tlamu za tie blbé keci čo máš, potom by musel enrico použiť svoju lekárničku a to by bola na teba asi škoda . Neviem čo si tými žvástami kompenzuješ, ale možno časom z tej choroby vyrastieš.
ale Inovec to je taka vyška to som važne nevedel a čo vas tam tak laka asi len ta kapustnica a čo taky Suchy Vrch alebo Čierna hora a spominana Udrina okruh s Teplic ma okolo 100km.a čo taka Magura tam ste asi nikto nebol a vobec nie na Križnej 1654m. či Ploskej vo fatre.
Suchy vrch? (Mala Fatra)..... No veru len na Chate pod suchym som bol
No a vo Velkej fatre som bol jednu taku minihrebenovku Donovaly-sedlo velky sturec. Keby idem dalej po cervenej dostal by som sa az na Kriznu. (na Kriznej som bol len pesky).
Potom je velmi pekna trat Donovaly-kečka-kozi chrbat-hiadelske sedlo- korytnica (snad som nedoplietol nejaky nazov nechce sa mi hladat mapu)
A kto chce trosku zajazdovat nech si da Donovaly-Banska bystrica. To som siel uz asi 3x
no kaviar nie iba niake tie grose a flaki a zhadzovaki a bikiny tak tie mozem ties ale sak teda zacinajuci podnikatel
ale asi nejaky mäkky podnikatel, nemyslis ? ty tak jedine mozes podnikat jedine ako financny poradca s tvojimi znalostami pravopisu.
alebo si ina vekova kategoria tak okolo 16 rokov, tam sa takto pise vsade i a podobne. schvalne kolko mas rokov ? aby sme vedeli co si mame myslet ze sa tu hras na velkeho chlapca alebo si naozaj ( ako to napisat aby som ta neurazil )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a stare mas kde
sa hecnes a mozes aj utekat
Trochu som gramaril a mam bike taky lahky ako ty
http://forum.mtbiker.sk//files/p5190002_213.jpg
trosku mimo temy,ale predsa-nestratili ste niekto teraz cez viken cierne tacho niekde v zjazde z baskeho-bo som jedno nasiel-ak je vase viete urcite znacku-alebo ak o niekom viete nech sa mi ozve rad mu ho vratim!
- ak sa zlepsi pocasie
- ak mi pridu kolesa
a v neposlednom rade
- ak nebudem mat dalsiu povinne pracovnu sobotu
inac ten vlak je 5:53 z tn v chynranoch je okolo 7:00 a od tial 6 km do PE na rozjazd
samozrejme ak nebude nejake beeeeee pocasie
Trochu som gramaril a mam bike taky lahky ako ty
http://forum.mtbiker.sk//files/p5190002_213.jpg
som ti hovoril ze odmontuj to zavazie co nazyvas zadna stavba a si tam a nie kolesa
dufam ze ti tie kolesa dojdu, matt svihaj, a pocasie nam vyjde.
a na robotu sa vykakaj. mas pred sebou este do 62 ky dost casu pracovat cez cas.
fota z Lopeniku "eňo ňuňo" tym nemyslim (len) Eňa
Mimochodom túto sobotu som celý deň out a v nedelu idem na 19 h do roboty ale ak by som sa stihol do 17 h vrátiť a niekam sa pôjde tak rátajte so mnou
vidim ze recami velky chlap, pocuj pripoj sa niekedy a uvidime kto bude srat kocky. len pre tvoje info inovec ma 1042m a velky lopenik 912m. ak mas na to tak sa pridaj ak nie tak zbal haky paky a neotravuj. inak ty borec ponukam niekedy poobede dame vrsatec po asfalte kto s koho a uvidime
p.s.: ja by som mu dohodol jazdu s tomasom a uvideli by sme kto by sral kocky ak by vobec prezil tu turu
No neviem či budeš v podnikaní úspešný s takým pravopisom aký máš, veď keď napíšeš nejakú zmluvu a prečíta si to priemerne vzdelaný človek tak máš po kšefte.
Mimochodom na Inovci nemajú kapustnicu ale kapustovú polievku alebo držkovú polievku a ten 100 km okruh má znamenať čo? To sa chváliš? Hmm to nieje čím
PS: My na výjazdy nechodíme kvôli nejakej kapustnici ale kvôli fajn ľudom a dobrej zábave a sme fakt radi, teda aspom ja, že s nami nechodia ľudia ako si ty lebo to by bolo asi po tej dobrej atmosfére a neviem či by mi nepraskli nervy a nerozbil by som ti rovno tlamu za tie blbé keci čo máš, potom by musel enrico použiť svoju lekárničku a to by bola na teba asi škoda
Suchy vrch? (Mala Fatra)..... No veru len na Chate pod suchym som bol
No a vo Velkej fatre som bol jednu taku minihrebenovku Donovaly-sedlo velky sturec. Keby idem dalej po cervenej dostal by som sa az na Kriznu. (na Kriznej som bol len pesky).
Potom je velmi pekna trat Donovaly-kečka-kozi chrbat-hiadelske sedlo- korytnica (snad som nedoplietol nejaky nazov nechce sa mi hladat mapu)
A kto chce trosku zajazdovat nech si da Donovaly-Banska bystrica. To som siel uz asi 3x
Bohuzial musim ist pracovne do Martina v sobotu
ale asi nejaky mäkky podnikatel, nemyslis ?
alebo si ina vekova kategoria tak okolo 16 rokov, tam sa takto pise vsade i a podobne. schvalne kolko mas rokov ? aby sme vedeli co si mame myslet ze sa tu hras na velkeho chlapca alebo si naozaj ( ako to napisat aby som ta neurazil )
jj, zeby na duatlon?
JO