ale da a jako? aj sa o druhych opiera.
na buduce iden 20m pred alebo 50m za nim.....
bezpecna vzdialenost-ma tendenciu brat so sebou okoloiducich
no co to tu citam...som cakal nake podlosti...ale toto..pekne chlapci ,pekne spiknutie!..este ze mate obetneho barana
..sa nevyhovaraj na mna -ty si siel blizsie k stredu a ja pekne pookraji-takze kto sa do koho zasunul si kazdy domysli
...-a bajdwej..-na vine bol typek v cervenej kare-co nas pozval na to pivo-ak si uz pozabudol...
...aby bolo vsetkym jasno-on si svoju vinu aj priznal,lebo fakt isiel ako ko...t rovno do bezbrannych cyklistov a bez smerovky do zakruty...-ako sam povedal:"ja neviem co som robil,asi som niejak prispal...alebo moc hulil predtym
!"
....
a co sa tyka mojho prveho padu tam som zazil na vlastnej kozi co je to "aquaplaning"zial na dvoch
kolesach to clovek neustoji,hlavne ak je to v zakrute-nuz to je "karma"..zrovna tam bol ten zaprdeny kus hladkeho mokreho asfaltu..inak cela cesta dost rozmrvena
-greedy a na to pivo to nezvalujte
-nemas ani dokazy-na tej fotke je konnky s tym piviskom
..(aj ked niekto asi kompromitujucu fotografiu s tym certovym napojom ma...-aj veru ale odmietnut sa nedalo
)...ale krasny vylet aj napriek par neduhom!!!paradny profil-len by som rad vedel kolko to je vlastne nastupanych vyskovych-nejak sa v tom nevyznam-a spocitavat sa mi to nechce!