co to tu čítam shickmo
, .....že vraj sa dnes padalo
........tak nakoniec som išiel smer selec, že stihnem ROpakov o 10:30, valil som to ako diviak sihoť - selec priemerka 32 km/h( však som to tam patrične predýchaval)..no a nestihol som ich, ana ROpu som nemal číslo, tak som išiel hore na chatu-inovec po zelenej turistickej značke, keďže som presne nevedel akou zvažnicou sa tam ide......no pekný stupák, som išiel naposledy tadiaľ ako turista....potom som sa nakoniec napojil na tú zvážnicu a cez rampu až ku chate, tam som stretol žmolka, že ROpa je ešte len na ceste a štartoval až neskor, tak som nu išiel oproti naspať a zase ku chate.Potom zjazd po červenej -mnichovka-soblahov-brezina - sihoť......celkova trasa 50 km, celkom pekný trip.
to ROpa: tak nakoniec som išiel dole po červenej, nebolo ani moc mokro..takže celkom v pohode, ale ako som išiel už zo soblahova smerom k pasienkom a zábraniu, tak tam bolo párádne blatíčko...akurat tam išla nejaká partia na prechadzku ...tak som tam hodil fajného "tigra"..som to tam pekne pooral..tzv. "pád pre oko díváka"...sa mo mi nahrnulo aspoň 1 kg hliny pod windstoperku, ale aspoň som ju doniesol manželke do kvetináča...sa potešila.
....ale
bike je v poriadku až na to blato.
tak veru rad som ta stretol v terene, este raz sorry za to meskanie
my sme to prasili potom hore za zmolkom a na Krzelnici u paraganov sme ich dobehli ale veru nelietali... tepleho vzduchu sa im malilo
potialto bola trasa ok aj ked vlhka. Zjazd z Krzelnice to som prekonal svoj rychlostny rekord na tomto useku a cuduj sa svete v
sedle no a potom uz nasledovali tie horsie useky... az po Jakubovu cisto ciste blato povzbudene intenzivnou tazbou dreva
) ale aspon bola sranda hihi
z Jakubovej sme to pustili useok s krasnym vyhladom na Klenkov vrch a dalej po lukach smer Stankovce. Tato strana vsak bola uz celkom sucha. Tesim sa na dalsi vyjazd