jj, tie ceny su psycho :roll: , ale predsa len sa nedaju porovnavat ceny z kamennych shopov a z netu :wink:
25.03.2009 - 14:46:59
00
neuverite co sa mi vcera stalo idem z domu na hradzu zaberem na briezku a prask a dve spice na zadnom mi strelili ,od kazety..sakris ved maju ledva rok.a to su DT champion 2mm.tak idem dnes menit a centrovat :| a bozik si vypytal za 1 spicu s niplom 1,33E.. :!:

nechapem ako ti mohla prasknut DT 2.0 spica a 2 naraz... bud si to mal na*** vypletene alebo si jej niekde pomohol. Len tak pre zaujimavost kde praskli tie spice ?
25.03.2009 - 16:05:14
00
jj, tie ceny su psycho :roll: , ale predsa len sa nedaju porovnavat ceny z kamennych shopov a z netu :wink:

podla mojich informacii ked chce kamenak aspon trocha konkurovat cenovo eshopu a nakupuje standartnymi kanalmi od dovozcu tak musi robit fest v predstihu a slusnu predobjednavku inac sa mu moze o cenach eshopov len snivat. Otazka je preco to teda nekupuje od eshopov ale to uz by tu mohol niekto iny rozviest....
25.03.2009 - 16:17:42
00

ano, ale rozdiel takmer 1000sk na jednom radeni ? :)
alebo kluky XT tam malza nieco cez (v prepocte) 5.200Sk !!! na kupkole nieco malo cez 3.000Kc ;)
25.03.2009 - 16:50:16
00
podla mojich informacii ked chce kamenak aspon trocha konkurovat cenovo eshopu a nakupuje standartnymi kanalmi od dovozcu tak musi robit fest v predstihu a slusnu predobjednavku inac sa mu moze o cenach eshopov len snivat. Otazka je preco to teda nekupuje od eshopov ale to uz by tu mohol niekto iny rozviest....

veci nad 10 eur riesim cez eshopy :)
25.03.2009 - 16:52:16
00

tak Ropakov da bomb pekne zladený v čiernej farbe, ale najviac ma upútali kaleráby v pozadí, pozerám , že minulorčné leto bolo úrodné :mrgreen: 8)
25.03.2009 - 21:08:27
00

..hmm, v cyklo 1 platíš vysokohorskú prirážku aj za vzduch v pneumatikách. :roll:
25.03.2009 - 21:13:47
00
nechapem ako ti mohla prasknut DT 2.0 spica a 2 naraz... bud si to mal na*** vypletene alebo si jej niekde pomohol. Len tak pre zaujimavost kde praskli tie spice ?

nakoniec bola jedna od kazety a jedna od kotuca....a praskli hned pod niplom.....a to uz je stvrta....asi je to na prt vypletene... :evil:
26.03.2009 - 06:33:31
00
zihadlo, nie asi, ale urcite je to na pikacu vyplatene :)
26.03.2009 - 08:08:03
00
do leta to musi vydrzat...potom bude rekonstrukcia prevodov a hadam aj kolesa
26.03.2009 - 11:54:23
00
..hmm, v cyklo 1 platíš vysokohorskú prirážku aj za vzduch v pneumatikách. :roll:

Ako členovia v cykloklube máme v Cyklo1 normálnu zľavu 10% na každý tovar mimo toho v akcii.
Netvrdil by som, že ich cenová politika je zlá. Podľa mňa je to veľmi slušný cykloobchod v okolí Tn.
Vždy tam kúpim aj to, čo som zrovna kupovať nechcel :)
26.03.2009 - 12:15:41
00
co chystaju trencania na nedelu ?
mozno budem mat v TN aj bike... tak by som sa rad niekde povozil... no casu budem mat tak 4 hod... od 9tej do 13tej
26.03.2009 - 12:15:54
00
Ako členovia v cykloklube máme v Cyklo1 normálnu zľavu 10% na každý tovar mimo toho v akcii.
Netvrdil by som, že ich cenová politika je zlá. Podľa mňa je to veľmi slušný cykloobchod v okolí Tn.
Vždy tam kúpim aj to, čo som zrovna kupovať nechcel :)

...je pravda , že sortiment je široky, a ked nemajú, tak zoženú(síce za aké časové obdobie - bilec by ti vedel povedať).....

a aj kebyže máš 20% zlavu, tak z kupkola.cz to je stále lacnejšie........čo sa týka cien tak z mojho pohladu, je to obchod v ktorom si nanjvýš kúpim náhradnú dušu, prípadne montérpáky.....ale kupovať viacej komponentov od Božika, tak to určite nie, to ti povedia viacerí.
Skús si kúpiť s tou tvojou 10% zlavou pedale SPD 520, salter LX, naboj lx alebo XT.......myslím si že tvoja x -%-ná zlava by musela dobre stúpnuť, aby sa to vyrovnalo cenam z kupkola, takže asi tak.
26.03.2009 - 12:36:19
00
ja to vydim v sobotu na bajk, nedela sa ma uz pokazit, no sak uvidime co piatok povie pocko...aj tak to bude len asfalt... :|
26.03.2009 - 12:57:40
00
To nepopieram, oproti kupkolu.cz je to neporovnatelné, aj keď priznávam, že SPD 520 som kupoval v Cyklo1, ale pred 2 rokmi. Dokonca v predposlednom Vele bol pribalený katalóg, kde boli rôzne komponenty v českej aj v našej mene. A tie naše boli aj 50-70% viac oproti českým cenám. Prečo?
Aj čo sa týka servisu (riadaca páka Shimano ultegra), bolo to rýchlo a urobili to kvalitne. Treba však zohladniť, že ako kamenný obchod vždy budú mať vyššie ceny ako e-shop. No ako napisal Plukovnik, duše a zhadzováky predsa nik nebude objednávať z netu, keď ich potrebuje hneď.

Už ma svrbia nohy na otestovanie nového cesťáku. Dúfam, že sobota bude usmievavá a nebude prilíš fúkať.
26.03.2009 - 13:10:40
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up