ja budem stat so stopkami pri krematoriu

toto uz sa mi az tak nepaci :D
12.09.2008 - 13:00:50
00
To tazko, rozhoduje sa v kopci, nie pocas zjazdu z neho. :wink:
12.09.2008 - 14:51:03
00
toto je tazka tema, mozno by to chcelo daku serioznu statistiku :) neviem kde by bola pravda, ale urcite sa najde viac slabych zjazdarvo ako vyslaparov :) a tym by sme zavreli OT v tejto sekcii
12.09.2008 - 17:15:27
00
toto je tazka tema, mozno by to chcelo daku serioznu statistiku :) neviem kde by bola pravda, ale urcite sa najde viac slabych zjazdarvo ako vyslaparov :) a tym by sme zavreli OT v tejto sekcii

Urcite, ale vseobecne ked ma vzdy niekto v zjazde trhne, tak o chvilu ma je to naopak. Ja som sa zatial stretol len so slabymi vyslaparmi. :D Dolu kopcom sa vie spustit kazdy, ja idem opatrne, nech nie je defekt atd. Kto by sa ponahlal?
12.09.2008 - 20:06:32
00
na spickovej urovni rozhoduje vsetko... nie len zjazd aj znalost trate rychlost preradenia a pod. by ste sa cudovali. Ale pri klasickej cyklistike rozhoduje v 80% vyslap a pokial nejdes zjazd fakt ze pomaly (co nie je mozne pokial mas nieco najazdenie a aku taku vidlu) tak lahko ta nikto neda :wink:
12.09.2008 - 21:57:45
00
Takze po dlhsom case opät update tabulky. Kedze pomalicky konci sezona a forma sa uz asi nikomu zlepsovat nebude (to by mal velmi zle casovanie ak sa nepripravuje na CX sezonu), tak je najvyssi cas pokusit sa o svoje maximum. Nevahajte dlho, napriklad ja uz formu mesiac poctivo stracam, takze asi uz svoj najlepsi vykon nepodam. :) A kedze sa tu nedavno niekto pytal na miesto startu, tak davam do pozornosti, ze v tabulke je (a aj od zaciatku bola) vlozena mapa s miestom startu a vyskovy profil.

Aktualizovana tabulka sa nachadza ako vzdy hned v prvom prispevku tejto temy.
02.10.2008 - 00:32:53
00
tak dnes som to vybehol druhýkrát a je tam mierne zlepšenie...aspoň už nebudem v tabulke posledný :wink:

2.10.2008, muz, vaha 62 kg, vek do 25, MTB HT, vaha biku asi 15,5 kg, plaste Maxxis Highroller 2,5" Super Tacky, cas 31:00
02.10.2008 - 19:13:52
00
Konecne som sa dnes odhodlal ist si vyskusat tuto casovku. Musim povedat, ze taketo daco nie je pre mna. Uz niekde od rybnicka som mal zhodene na malu pilu a modlil som sa, aby som uz bol hore. Proste hroza. Aj tak ale nejakym zazrakom vydalo na vcelku uspokojivy cas.

06.10.2008, muz, vaha 64 kg, vek 20, HT, vaha biku s flasou, GPS a podsedlovou kapsickou (dusa, lepenie, montpaky, naradie, kluce, nozik, doklady, 40Sk, nahr. baterie :D )13.5 kg, plast vpredu/vzadu Švajčiar eXC 2.1"/Mušiak 2.1", cas 17:57

PS: Patooo, jakub a aj ostatni, podme, podme, nech to ma ten spravny sportovy esprit. :P
06.10.2008 - 17:00:47
00
Super cas. Ale kde na trase je sakra rybnik? Isiel si tu istu trasu co my? :) A myslim, ze patooo a jakub by sa fakt este mohli hecnut a trochu tie vysledky vylepsit...
06.10.2008 - 17:05:13
00
rybnicek je na zaciatku lesa vpravo, tam sa ini este len zahrievaju... :P
06.10.2008 - 17:13:36
00
No tak ja som bol zahriaty uz davno predtym, no dolu v Raci som bol asi az prilis. Taketo preteky "tak a teraz hned makaj" sa mi nepacia, lepsie je pomaly sa zabehnut.
jezus: ts, ts
06.10.2008 - 17:18:09
00
Taketo preteky "tak a teraz hned makaj" sa mi nepacia, lepsie je pomaly sa zabehnut.

Co by som pre zlepsenie vasho osobneho maxima nespravil. :)

Aj ked to asi väcsina vie, ale pre istotu:
Na casovke je obzvlast dolezite zacinat zohriaty a v strednych az vyssich tepoch uz od startu (ved ide o sekundy). Ak idete na biku na miesto startu, tak nemate co riesit, len si tu cestu k startu z domu postrazte a neprepalte (ja sa niekedy pokusam tahat po Racianskej za autami a väcsinou som potom v Raci uz mrtvy). :) No a ti, co sa na start nebodaj privezu autom, by sa najprv naozaj mali tych 10-15 minut dostavat do tempa a az potom vyrazit hore. A nie je to len o ziskani par sekund, ale aj o zdravi - nemozete podat plny vykon ak nie su svaly zohriate a prekrvene. Resp. mozete, ale zarucene nebude vysledok tak dobry a ak budete mat smolu, tak si este ublizite (v extremnom pripade nemusia vyrdzat svaly a slachy), alebo do dvoch dni ochoriete.

P.S. A treba trochu natlakovat plaste (nestaci mat 1,5 baru), lebo na asfalte neplati, ze cim nizsi tlak tym lepsie. :wink: A tiez by ste neverili, kolko spravi naolejovana retaz - ja to viem, ja totiz olejujem fakt len ked sa nudim (a nudim sa ozaj len par krat do roka a to spravidla 5 sekund pred startom blatoveho maratonu). :wink:
06.10.2008 - 17:47:26
00
Asi som zle napisal. Ja tiez nepreferujem vystupenie z auta a "hŕŕŕ na ně!". Myslel som to skor tak, ze mam radsej po odstartovani (teda uz pocas preteku) ist pomalsie a postupne prihadzovat kvalty podla sil, tj. defenzivne. A na takejto casovke do kopca sa to velmi neda.
06.10.2008 - 18:10:37
00
tmax, ty si taky etiopsky bezec, pocul som, ze ti behaju prvy km na maratone najdlhsie a postupne vo vlnach pridavaju a posledne km maju skutocne najrychlejsie...
06.10.2008 - 18:36:23
00
Ako tmax, aj sa rozbieham pomalsie. Hoci som predbehol asi 4 rekreacnych na cestakoch, podla casu to vyzera ze som sa ani velmi nerozbehol. :) Ale uz niekde na zaciatku ma jedna chodkyna oznacila za "rychlocyklistu" (siel som asi 9 km/h). :D

12.10.2008, muz, vaha 74 kg, vek 32, MTB HT, vahu biku neviem, aspon 14 kg, plaste SS 2,25", cas 27:02
12.10.2008 - 20:36:28
00
keyboard_arrow_up