Zdravím, chcel by som toto leto prejsť na biku po červenej celé Slovensko. Tak hľadám niekoho kto to už prešiel, alebo pozná niektoré úseky (najmä cez nízke tatry) a vedel by mi povedať, či je to celé zjazdné, prípadne pomohol nájsť obchádzky problémových úsekov. Vopred ďakujem za každú info.
Inak co som videl ako vyzera cervena TZ od Bardejova smerom na Cergov, tak som stratil chut vobec o takom niecom uvazovat
Kedy to bolo? V roku 2013 som ten uvodny zarasteny usek okolo vodarne na Mihalov presekal a pokosil. Odvtedy to bol super zjazd az kym o rok nevyklcovali kriky na luke sposobom ze klasicky bager ich radlicou zatlacil do lesa a zadrbal tak cast chodnika konarmi. Neviem ako je to teraz, ale aj tak sa cast trasy bude v buducom roku preznacovat kvoli vybudovanemu (prepitujem) obchvatu Bardejova aby znacka sla pod mostom a nie cez vozovku. V BJ okrese su aj horsie useky na trase hrdinov SNP pretoze sa tam malo chodi - Kurimka-Zborov. Pokracovanie na Maguru cisti Pajdo, ale to je v smere Dukla-Devin nezjazdna tlacenka.
Necakal som ze prave ty budes taky zhyckany, jazdis predsa aj onakvejsie divociny
Ako keby si ma nepoznal ... jasne, ze som siel aj horsie veci, ale zas nemusim to, ak nie je nutne .. to bola nadsazka /a z pocutia cast, co som nebol /. Cervenu SNP by som nesiel preto, ze by ma to nebavilo, resp. to co by mi to dalo, nevyvazi to, co by som do toho musel investovat... A problem je, ze po 2 tyzdnoch takejto akcie by som sa do prace uz nechcel vratit Nuz, ale jeden nikdy nevie, dnes tak, zajtra inak
Trochu OT, ale mozu cyklisti jazdit po znacenych turistickych chodnikoch? Nakolko zatial nemam mtb, no do buducnosti urcite planujem ako zabavny doplnok, tak by ma zaujimalo, ako to je so zakonom a nejakymi vseobecnymi pravidlami jazdy v lese. Mal som za to, ze cyklisti na turisticke znacky nepatria, no tu vidim, ze sa to zjavne bezne jazdi. Cize mozem potom s kludom chodit po znacenych turistickych chodnikoch?
Rachela pozri tu
ak dokazes vysvetlit, ze si na miestnej komunikacii, tak by si nemal mat problem
takze vsade, kam sa dostane auto by to mohlo byt OK ...
ak sa s nikym nechces handrkovat, tak od III. stupna ochrany (vratane) iba po cyklochodniku
v nedeľu 28.8. ideme partia každoročný prechod cesty SNP z Košíc do Ľubochne. je to tak na 3-4 dni. Ak by mal niekto záujem vyrážame ráno 28.8 z KE
Ahoj, ako sa to tento rok podarilo? Ako je mozne, ze sa da po cervenej cely cas dat za 3-4dni Ke-Lubochna? Ktore useky ste obchadzali? Nizke Tatry aj Velku Fatru ste sli?
Dakujem za odpovede
tento rok to bolo biednejšie, dosť sme obchádzali, nakoniec to boli 3 noci a skorej taký dovolenkový výlet. na rok ideme zas tentokrát snáď dáme celú (okrem NT samozrejme)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kedy to bolo? V roku 2013 som ten uvodny zarasteny usek okolo vodarne na Mihalov presekal a pokosil. Odvtedy to bol super zjazd az kym o rok nevyklcovali kriky na luke sposobom ze klasicky bager ich radlicou zatlacil do lesa a zadrbal tak cast chodnika konarmi. Neviem ako je to teraz, ale aj tak sa cast trasy bude v buducom roku preznacovat kvoli vybudovanemu (prepitujem) obchvatu Bardejova aby znacka sla pod mostom a nie cez vozovku. V BJ okrese su aj horsie useky na trase hrdinov SNP pretoze sa tam malo chodi - Kurimka-Zborov. Pokracovanie na Maguru cisti Pajdo, ale to je v smere Dukla-Devin nezjazdna tlacenka.
Necakal som ze prave ty budes taky zhyckany, jazdis predsa aj onakvejsie divociny
ak dokazes vysvetlit, ze si na miestnej komunikacii, tak by si nemal mat problem
takze vsade, kam sa dostane auto by to mohlo byt OK ...
ak sa s nikym nechces handrkovat, tak od III. stupna ochrany (vratane) iba po cyklochodniku
edit : zaujimavy clanok (vyklad zakona) je tu
je na to aj samostatne vlakno
Ahoj, ako sa to tento rok podarilo?
Dakujem za odpovede