Ja som sem zabludil len nedávno. trocha mozno už OT no rad by som na par veci reagoval
Palo TT: "(malo ludi) = malo talentov" - Palino, nemám ten pocit. Talentov je habadej, len nedostanú šancu talent v sebe objaviť a vyťažiť z neho čonajviac. živná pôda individuálnych športov na slovensku je veľmi polutovania hodná. teda ak vôbec nejaká je. Preto často ostávajú talenty neobjavené, premrhané prípadne, nevyužité a schátrané.
Dalej sa tiež jedná o zviditelnenie talnetu a mladých perspektívnych sportovcov. Prečo je na slovenských maratonoch organizatorom zaťažko obetovat/zohnať prostriedky na vyhlasenie juniorskej kategorie? stačí sa len pozriet do výsledkov a človek uvidí častokrát 16-17-18 ročných jazdcov ktorých výkony sa nestratia ani vo vysledkovej listine mužskej kategorie. Takto mladí jazdi prichádzaju casto o motiváciu. Podaju heorický
vykon a ich triumf sa mlčky stratí kdesi v vysledkovej listine.
Jfab: "Kolki z nas tu z fora jazdia na pretekoch s ambiciami stat na stupni vitazov? 2%? Viac? Neverim" - Napriklad ja. Ale mozno este vela vela dalsich. No ako som písal vyssie koli absencii juniorskych kategorii stracaju moznost pomyslat na triumf. Aj za predpkladu ze v juniorskej kategori by mohli s urcitostou byt na bedni.
Tomi: v jednej vete stebou suhlasim. mozno nie som sám co mam pocit ze vo vedení SZC už davno zabudli na nieco ako "cyklisti pre cyklistov". Teda aspon z pohladu mna MTB jazdca.
[