Začnem od konca. Cesta cez Polom bola v pohode - teplota prijateľná, smerom hore to už síce išlo pomalšie, ale zjazdík do MT bol výborný, medvede sme nevideli. Tento úsek si najviac užíval Charlie, ktorý po opustení civilizácie v Stráňavách začal v stúpaní na Polom ujúkať (pre úplnosť musím dodať, že ja som vypiskoval, Živčo občas zaručal, čo nás ostatných buď rozosmialo alebo vystrašilo, no a Kiri sa moc neprejavoval) a v tejto užitočnej činnosti pokračoval aj v zjazde, pričom sa zvýšila aj intenzita aj počet opakovaní za minútu. Vrchol ujúkania nastal tesne pred koncom zjazdu, potom ako sme minuli čerstvé medvedie ..... . Teraz akurát rozmýšľam, či sa to nepo.... z toho hluku, čo sme robili. Inak, ak boli v hore nejakí poľovníci, tak mali na chvíľu o zábavu postarané.
Pohostenie pri priehrade bolo výborné - guláš chutil, aj keď cestou na Polom sa trocha v žalúdku vzoprel, ale nakoniec si to rozmyslel a ukľudnil sa, čo ukľudnilo aj mňa. Nemôžem nespomenúť aj moravské koláčiky, ktorými nás viackrát ponúkla Žužu - týmto chcem poďakovať jej mamine a tiež jej - a ktoré boli naozaj vynikajúce.
Celkovo hodnotím celú akciu výborne, či už ide o počasie, partiu, atmosféru alebo trasu (aj keď mi zas nevyšlo ísť "na pohodu" - tempo síce bolo dobré, len tých kilometrov bolo nakoniec trocha viac ako som čakal

).