Na adrese http://*****saweb.google.sk/kpisarcik/KralovaHola si môžete stiahnúť mapu KH s trasami MTB. V doc prílohe tohto príspevku sú opisy jednotlivých trás.
Táto téma nech slúži na lepšie zmapovenie kráľovohoľskej oblasti pre bajking.
Trasy, ktoré nájdete na mapke sú len pre vás, ak budete mať niekedy chuť sa vyblázniť. Prípadné doplnenia, úpravy, korekcie vybavíme.
mozu. Je za to i pokuta asi 66 ecok. Ak ich zbadas ako prvy a zlezies z bajku, mozu ti akurat tak vyhulit pumpicku, no ak ta odfotia, mozu trvat na pokute.
ovsem, da sa aj dohodnut a skonci to napomenutim, zalezi na koho natrafis a ci sa dobre vyspal.
Su tam dost sporadicky, takze sanca stretnut ich je mala.
Bajk nechaj hore pri ohradke a prejdi si na ten kamenny previs smerom na seveto-zapad. Z neho sa rozhliadni a ak je vzduch cisty, mal by taky zostat.
Dnes bola moznost vybehnut na KH. Trasa Pohorela - Nová Maša - moodra C znacka- Sumiac - KH - Sumiac -C znacka Pohorela, celkovo 41km 1500. Planoval som hrebenovku po Andrejcovu ale pocasie na KH bolo proti, 7 stupnov ,hmla a vcelku silny vietor, viditelnost tak 10m. Nakoniec ale spokojnost, modra znacka do Sumiaca je jednoducho paradny AM zjazdik, akurat nad Prednym sedlom to pilcici rozdrbali... ale nastastie kratky usek
Ako je mozne, ze tych barbarov - pilcikov, lesnikov, lesnych robotnikov tam pustaju na mechanizmoch a traktoroch a cyklistov vyhanaju???? Podla mna sa tam deje cosi nelegalne a nemozu si dovolit svedkov v podobe cyklistu! Cisty hyenizmus !!!
bobris ,, kurna ma series tolkym volnym casom.. pekny vyjazd...
tiez by som to ako park zrusil , uz je to tam jak na autostrade... a rozbite ako vo fukusime!... nech spravia park na mensom uzemi a uplne bez zasahov ako v koprovej a tichej nech to ma aj zmysel
zihadlo, apropo volny cas, velmi malo roboty mame takze malo aj zarobim. Ale dnes ked som bol pracovne v Slov. Lupci tak reku hodku este znesem do Pohorelej . Len to pocko ale normalne zazitok v tej hmle a pomaly sa vynarali tie vyhlady, tento rok este musi cervena padnut.
Dnes nevysiel druhy pokus na hreben od KH na Andrejcovu. Mal som aj posilu Eda(Kocnere). Hore dulo statne a narazovo bol problem sa udrzat na biku. Edove okuliare tiez odfuklo z prilby nevedno kam . V nudzovej miestnosti plno . Dolu po modrej do Sumiaca.
skoda ze sa nazadaril zajazdit hreben . Podla mna super vylet aj naprioek nizkej obalacnosti a silnemu vetru. Treba verit, ze buduci vyjazd vykompenzuje dnesok
Dnes do tretice konecne vysiel hreben s Kocnere. Trasa, Pohorela - KH- Andrejcova - Pohorela + bonus zjazd z KH na Predné Sedlo a vyslap naspet na KH .Na Kralovke do pol 2 krasne slnecno potom uz len hmla a nizka oblacnost. Paradna trasa, zjazd po modrej TZT z Andrejcovej do Pohorelej az na niekolko desiatok metrov hnusna zvaznica .
Dnes do tretice konecne vysiel hreben s Kocnere. Trasa, Pohorela - KH- Andrejcova - Pohorela + bonus zjazd z KH na Predné Sedlo a vyslap naspet na KH .Na Kralovke do pol 2 krasne slnecno potom uz len hmla a nizka oblacnost. Paradna trasa, zjazd po modrej TZT z Andrejcovej do Pohorelej az na niekolko desiatok metrov hnusna zvaznica .
Tak vy ste ju dali vcera este raz??? Sa mi zdalo ze sa tam na Prednom sedle nejako cudne tocite:) Som ani nestihol odzdravit. Ale ta vasa vrcholova fotka mi celkom vysla. Majte sa fajn. Ti dvaja mali ludkovia - to ste tiez vy.
Zajtra planujem ist aj ja vo svite som pred osmou a potom pojdem do telgartu alebo na puste pole a hore na kralovu holu, ak by siel takto niekto nech da vediet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ovsem, da sa aj dohodnut a skonci to napomenutim, zalezi na koho natrafis a ci sa dobre vyspal.
Su tam dost sporadicky, takze sanca stretnut ich je mala.
Bajk nechaj hore pri ohradke a prejdi si na ten kamenny previs smerom na seveto-zapad. Z neho sa rozhliadni a ak je vzduch cisty, mal by taky zostat.
tiez by som to ako park zrusil , uz je to tam jak na autostrade... a rozbite ako vo fukusime!... nech spravia park na mensom uzemi a uplne bez zasahov ako v koprovej a tichej nech to ma aj zmysel
Tak vy ste ju dali vcera este raz??? Sa mi zdalo ze sa tam na Prednom sedle nejako cudne tocite:) Som ani nestihol odzdravit. Ale ta vasa vrcholova fotka mi celkom vysla. Majte sa fajn. Ti dvaja mali ludkovia - to ste tiez vy.