Zaujímavú cestu nedávno spojazdnili pracovníci Vojenských lesov.
Je to spojnica medzi cestami Sklené-Kunešovská strelnica s hlavnou cestou Turček-Horná štubňa
Je vhodná aj pre crossové biky.
hehe, tak my sme obaja teraz mimo kondičky, ale tak priateľka sa nezdá a vie potiahnuť.. tak skúsime asi ten pustý.. a potom budeme pomaličky rozširovať okruh až skončíme hádam na kremnických vrchoch
tá trasa vyzerá celkom v poho, hádam vyskúšame.. aj tak som sa chcel kuknúť do Kováčovej.. a chodíte ako, po "dedinských" asfaltkách či ked sa dá tak nejaký lesný chodníček?
tiez sa chystam na bike, len este neviem kde.. teda v prvom rade do nejakeho servisu, potrebujem novy zadny plast, nahradnu dusu a zostelovat zadnu prehadzku.. nejaky tip na dobru bikovnu vo Zvolene?
2 offtopic otazky pre Shoguna:
Daju sa beznym autom prejst tieto cesty (idealne legalne):
1. Z Kopernice do Lutile (resp. Slaskej)?
2. Slaska - Sklenne?
Je tam asfalt v celej dlzke, zakaz vjazdu?
Palo TT: Cesta z Kopernice do Lutile je legálna ale je to rozbitá asfaltka. Chodia tade aj osobné autá ale musia obchádzať množstvo veľkých dier. Cesta Slaská - Sklené pre autá určite nie, je tam zákaz vjazdu, niekedy aj závory. Okrem toho na niektorých úsekoch je lesná a šotolinová cesta.
Tak ako hovorí Shogun, cesta Kopernica - Lutila je tankodrom, ale keď idem tadiaľ, tak vždy stretnem aspoň zo tri autá, ľudia tam majú chatky - ono pomaly sa tadiaľ prejsť, ale skôr hádam to obehneš naokolo cez Starú Kremničku...
Hazard : Nevieš či je zjazdná značená bežecká trasa od chaty Jegorovka po Flochovú ?
Včera som prešiel kúsok za Jegorovku a podľa tejto fotky to vyzeralo dobre. Len tam bolo dosť mokro.
Posledná tohtoročná Flochová po novuobjavenom krásnom singláči.Toto je podľa mňa najlahšia a najkrajšia trasa na Flochovú.Hore nás potešili úplne nové smerovníky.
Zajtra (Ne 3.6.2012) planujeme s Bobrisom pojazdit Kremnicke vrchy. Start cca. 8:15 Trnava Hora. Hrebenom zvacsa po TZT na Flochovu a po lyziarskych zvazniciach spat. Vlak ako alternativa navratu. Trasa cca. 80km/2200m. Ak by niekto mal zaujem, poslite mi SS. Na nete budem az vecer.
Ja mám zajtra pred nočnou zmenou a musím byť okolo 12:00 hod. v Kremnici, Turčeku alebo v Hornej Štubni. Takže zrejme vyšlapem od Turčeka do Kordíckeho sedla a skúsim vás niekde nájsť, ale na Flochovú mi to časovo nevyjde.
tak dnes s Palom TT sme dali Kremnicke vrchy.76km cca 2200m. Start Trnavá Hora - na hreben sme sa napojili Zavrch luka a potom po hrebeni sme to potiahli na Flochovu. Okolie Flochovej nadhera !.Aj sme sa naslapali aj natlacili aj uzili ziazdy. Urcite neodporucame usek Tunel - Kordicke sedlo po cervenej, vela popadanych strmov a zarastene. Vo vseobecnosti je hreben po cervenej dost narocny. Naspet sme uz pouzili C - trasy resp. bezkarske co bola pohoda. A na uplny zaver prisla sprcha v podobe kvalitnej burky.
Keď som včera volal Palovi TT z Kordíckeho sedla a povedal som že tam je terén v pohode, mal som na mysli práve tie C-trasy. Netušil som že vy idete priamo po červenej! Dúfam že ste potom na mňa nenadávali!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tá trasa vyzerá celkom v poho, hádam vyskúšame.. aj tak som sa chcel kuknúť do Kováčovej.. a chodíte ako, po "dedinských" asfaltkách či ked sa dá tak nejaký lesný chodníček?
inak zajtra sa chystam na bikovacku v okoli kremnice ak teda nebude
Daju sa beznym autom prejst tieto cesty (idealne legalne):
1. Z Kopernice do Lutile (resp. Slaskej)?
2. Slaska - Sklenne?
Je tam asfalt v celej dlzke, zakaz vjazdu?
Včera som prešiel kúsok za Jegorovku a podľa tejto fotky to vyzeralo dobre. Len tam bolo dosť mokro.