Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
v tomto hnusnom teple ma ani nenapadne ist na bajk.. ani von, mimo dosah klimatizacie... do lesa tak najneskor o 6tej rano a najskor o deviatej vecer... nech uz je oktober
iron.hide este raz dakujem za pomoc s tou trasou.
Do Hainburgu klasika popri ceste, odtial sme spolu s kolegami-pesiakmi vyslapali viac-menej po znacke hore k Hundsheimer Hutte. Tam krasny vyhlad, pofukujuci vetrik, prijemna luka, utulna spravovana miestnymi turistami, lavicky, ohnisko. Hore sa da dostat aj po lesnej ceste z Hainburgu, prisli tak traja rakuski bajkeri s ktorymi som sa hore rozpraval.
Ja som odtial isiel kusok po tej ceste, z nej potom doprava cez zavoru dole na Hundsheim a dalej podla gpx. V poliach teplo jak v pekle, ale prijemne, pofukoval juzny vietor, panoramata...Ist az dole pod kopce a potom sa drbkat cez Prellenkirchen by bola skoda.
Cesta popri zvernici prijemny chladok, vacsinou ide popri plote, takze pobludit moze iba ten, co si necha slnecne okulare na xichte a na krizovatke kvoli nim nevidi, ze straca plot . Zaverecny singel potesil, pre bajkera mozno prilis pomaly, ale ja som si ho na kolobezke uzival ako maly chlapec. Na zaver dole cez pole, pripojenie na cyklotrasu Edelstahl-Berg a domov.
P.S. ak ma niekto rad trilogiu Slunce, seno, ... tak rychlo na vylet touto skratkou, vyhlady z tej lesnej cesty smerom na Edelstal su uplne ako v Hosticich - zrele obilne lany, malebne kopecky, len Blazena s Vencou chybali v lese..
Napriek tomu ako bolo vcera teplo v lese sa celkom dalo tak som prvy krat v tejto sezone vybehol na skalnatu
Po ceste tam som stratil cierne okuliare Force tam niekde v trave ako sa ide na tu zvaznicu dole a ani som ich nenasiel hoci mi pomahali dvaja turisti
zase som dnes vecer stretol rodinku diviakov na Cerovke, oni tam na mna snad cakaju A opat to bolo blizko pri krizovani zltej znacky z Kacina. Najprv chvilu stali, asi boli oslepene, tak som musel zakricat a az potom sa neochotne odtepereli nahor do svahu. No nizsie aj tak stale bolo pocut fucanie, asi to bola nejaka extra velka tlupa. Tak som usudil, ze uz nema zmysel cakat a vzal som kolesa na plecia. Dobre ze sa tie svine vzdy tak boja svetla, inak by som bol uz davno mrtvy
a este jedna vec - razcestnik na Cerovke na krizovani s kacinskou asfaltkou nema vobec ziadne tabulky, je uplne holy. Bud to spravcovia odmontovali kvoli oprave, alebo to niekto odtrhol a zahodil.
a este jedna vec - razcestnik na Cerovke na krizovani s kacinskou asfaltkou nema vobec ziadne tabulky, je uplne holy. Bud to spravcovia odmontovali kvoli oprave, alebo to niekto odtrhol a zahodil.
Tabuľky sa dali dole, lebo sa idú meniť. To isté platí aj pre bielo zatreté C-čka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do Hainburgu klasika popri ceste, odtial sme spolu s kolegami-pesiakmi vyslapali viac-menej po znacke hore k Hundsheimer Hutte. Tam krasny vyhlad, pofukujuci vetrik, prijemna luka, utulna spravovana miestnymi turistami, lavicky, ohnisko. Hore sa da dostat aj po lesnej ceste z Hainburgu, prisli tak traja rakuski bajkeri s ktorymi som sa hore rozpraval.
Ja som odtial isiel kusok po tej ceste, z nej potom doprava cez zavoru dole na Hundsheim a dalej podla gpx. V poliach teplo jak v pekle, ale prijemne, pofukoval juzny vietor, panoramata...Ist az dole pod kopce a potom sa drbkat cez Prellenkirchen by bola skoda.
Cesta popri zvernici prijemny chladok, vacsinou ide popri plote, takze pobludit moze iba ten, co si necha slnecne okulare na xichte a na krizovatke kvoli nim nevidi, ze straca plot
P.S. ak ma niekto rad trilogiu Slunce, seno, ... tak rychlo na vylet touto skratkou, vyhlady z tej lesnej cesty smerom na Edelstal su uplne ako v Hosticich - zrele obilne lany, malebne kopecky, len Blazena s Vencou chybali v lese..
Po ceste tam som stratil cierne okuliare Force tam niekde v trave ako sa ide na tu zvaznicu dole a ani som ich nenasiel hoci mi pomahali dvaja turisti
inak behom vyjazdu som si vsimol viacero novych padnutych stromov, napriklad aj tu na Krasnanskom je jeden, priemer cca 20 cm: http://mapy.hiking.sk/?x=17.11702&y=48.20959&ref=permalink
Tabuľky sa dali dole, lebo sa idú meniť. To isté platí aj pre bielo zatreté C-čka
dnes Pajstun