Kategórie
Bike-tech
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
Akcia -22% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
539 €
-22%
MOC 779 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Výpredaj -19% Five Ten Kestrel Boa dámske tretry, legend ink/black/coral fusion
148 €
-19%
MOC 229 €
Ano, to by malo byt ono. Najblizsie tam pojdem podla tejto mapy http://www.freemap.sk/#p=48.24994|17.14417|16|T, lebo podla hiking.sk nie je sanca.
A to mi co pomoze ten kod? Ak mi napises, ze to vytukam do Google maps a ma to tam odnaviguje, tak beriem.
N 48° 15.143 E 017° 08.680
Som si blbec nepozrela radar
Na pajstun trailI zopar novych skockov, switchback riadne vymlety plny prachu zacina tam vznikat bocny chicken line. Co ma neprijemne prekvapilo bola zrezana hrana dopadu posledneho skoku pred korenovou pasazou kde sa skakalo akoby do protikopecka
A v Stupave v parku pod lesom vznikol novy wallride, neviem ci to tu uz bolo, celkom spestrenie
Som si blbec nepozrela radar
Na pajstun trailI zopar novych skockov, switchback riadne vymlety plny prachu zacina tam vznikat bocny chicken line. Co ma neprijemne prekvapilo bola zrezana hrana dopadu posledneho skoku pred korenovou pasazou kde sa skakalo akoby do protikopecka
A v Stupave v parku pod lesom vznikol novy wallride, neviem ci to tu uz bolo, celkom spestrenie
no stale lepsie ako my s tmaxom heh.nam radar ani nepomohol ked som kukol dazd bol mimo uplne daleko niekde . odvoz na pezinsku babu sme mali . trosku sprchlo v perneku ale mraky boli nad rakuskom na karpatmi este slnko . takze sme cmelok a dalej nakoniec sme skoncili 2h cakat na odvoz pred pezinkm ale bez premoknutia no tomas da aj fotky trasa bola fajn aj ked len 22km
Nie zhruba ale od maratónu tam je
inak na zoske vyhravala hudba tak som bol pozriet a v hoteli predvadzacka novych kellysov tak som ich z dialky okukol a
(Meteoslužba je asi najväčší zákazník pre supercomputing.)