Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
pred chvilou som ten singel isiel, a je fakt super opraveny. palec hore.
romanx - to je sice fakt ze to domrvili, o tom diskutovat netreba. na druhej strane vsak, ak sa to casom udupe, vyrovna a ulezi, tak sa bude dat v pohode slapat nahor cik-cak stylom ci?
Tak Walec(Miloš) a ja dnes po dlhej dobe "Vlakový" výjazd s Vukiem. Ráno 8,30 do Malaciek, cez Vojenské lesy do Rohožníka, sedlo Skala, Sklenná huta, Zabité, Slepý vrch, Jahodník spojený s obedom, výšlap na Kršlenicu, dole do Plaveckého Podhradia a cez Studienku na vlak do Veľkých Levár(17,00). Počasie príjemné, okolo 20C a všade sucho, mrte cesnaku a menej rozbitých ciest od drevorubačov, ako v okolí BA. Ale ďalej sme nestretli ani jedného bikera v lese a tiež žiadne zviera. Nakoniec to bolo 90km a 1500m výškových. Vukie nás šetril a ukázal nám nové pekné trasy a miesta. Zopár obrázkov z výjazdu.
dartmoor v zjazde strmakom z dracieho hradku. ja som to siel peso. lto - si nam nepovedal ze to je take strme tam by mali robit tie enduro preteky, nech ukazu aki su frajeri
no neviem ci v pohode. ja nie som ziadny amenak, ani som nikdy nebol a nemam na to ani bajk. okrem toho je to strasne kamenite, aj jemu sa obcas smyklo
ja viem ake to je par krat som tade isiel na xc bajku bez teleskopky (dufam ze to omnišašo nepostrehne co som tu prave napisal) a v pohode zjazdne ritou sedis skoro na zadnom kolese a ides
romanx - to je sice fakt ze to domrvili, o tom diskutovat netreba. na druhej strane vsak, ak sa to casom udupe, vyrovna a ulezi, tak sa bude dat v pohode slapat nahor cik-cak stylom ci?
Ved stary chodnik sa dal normalne slapat aj bez cik-cak stylu. Aj na hrubej. Teraz je to ale hoodne hrbolate a bude to snad aj nemozne. Kreteni to mali ujazdit uz za cerstva.
A na 5 bojarskej odstranili chalani a dievcina ten padnuty strom. Aj som sa im podakoval
ja viem ake to je par krat som tade isiel na xc bajku bez teleskopky (dufam ze to omnišašo nepostrehne co som tu prave napisal) a v pohode zjazdne ritou sedis skoro na zadnom kolese a ides
Bol si si tam zatrénovať na cesťáku pred rohatkou čo?
Včera sme si dali s brudym a Marekom (pardon, ak som ťa prekrstil) rozbíjačku. Jej oficiálnym cieľom bolo nabehať 3000 výškových a skrytým cieľom bolo "rozbiť" sa totálne na kašu. Ten skrytý cieľ som odhalil okamžite a brudyho "turistické" tempo som vyše 80 km úspešne takticky kontroloval. Potom som ale chytil dosť blbú krízu. Na 3KK som sa z nej chvalabohu vyhrabal a už bolo dobre. Nevydržala to ani moja GPS-ka, zdechla v Slnečnom údolí. Oficiálny cieľ 3000 výškových sme snáď splnili, ten skrytý naštastie nie.
Díky chalani za super výjazd aj za vašu trpezlivosť.
Dnes mi prvý raz trklo v hlave, prečo sa možno Medvedie údolie medvedím nazýva - toľko medvedieho cesnaku tam teraz rastie a tak vonia! Predtým som tade asi nikdy nejazdil v tomto období...
zišiel som si v sobotu celý lozorno trail a pánečku parádne to je miestami krásny ihličnatý singlík ... ale pri vyšších rýchlostiach a mojich jazdeckých neschopnostiach som sa trošku oplieskal o tie stromky naokolo
ale mám pripomienku k Cčkam, naozaj nechcem útočiť a ani kritizovať tvorcov ... ale je ich hrozne veľa občas sa zvláštne prelínajú, ak zídeš zo značiek a znovu sa napojíš tak možno tú istá farba značí už úplne iný smer, ... možno sa mýlim ale nevidel som ani žiadnu prehľadnú a jasnú mapu kde vidieť ako tie farby končia a začínajú
lapaloma my sme tiež zišli skoro celý trial, len na jednom mieste sme sa sekli ale o kúsok ďalej sme sa napojili a vcelku to aj pri mojich neschopnostiach bol masaker. Ale našťastie mi nič nie je
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
romanx - to je sice fakt ze to domrvili, o tom diskutovat netreba. na druhej strane vsak, ak sa to casom udupe, vyrovna a ulezi, tak sa bude dat v pohode slapat nahor cik-cak stylom
lto - si nam nepovedal ze to je take strme
Tu to mas
Ved stary chodnik sa dal normalne slapat aj bez cik-cak stylu. Aj na hrubej. Teraz je to ale hoodne hrbolate a bude to snad aj nemozne. Kreteni to mali ujazdit uz za cerstva.
A na 5 bojarskej odstranili chalani a dievcina ten padnuty strom. Aj som sa im podakoval
Bol si si tam zatrénovať na cesťáku pred rohatkou čo?
Díky chalani za super výjazd aj za vašu trpezlivosť.
ale mám pripomienku k Cčkam, naozaj nechcem útočiť a ani kritizovať tvorcov ... ale je ich hrozne veľa občas sa zvláštne prelínajú, ak zídeš zo značiek a znovu sa napojíš tak možno tú istá farba značí už úplne iný smer, ... možno sa mýlim ale nevidel som ani žiadnu prehľadnú a jasnú mapu kde vidieť ako tie farby končia a začínajú