Nejak sa nam to stratilo v teme Male Karpaty tak to radsej zalozim ako vlastnu temu.
Tak ako kedy sa dohodneme na nejaky ten maly kemp napr. na BK alebo hocikde inde ?
No ja sa rad pridam ak mi to telo dovoli. Ako som spomyinal ze v pondelok pojdem tak som aj bol a skusal som vrchnu cast bk trailu. A pri poslednom zjazdne som spravil somarinu a preletel som cez predne koleso. Prava lopatka a prave rebra narazene. Ani smiat sa nemozem. Bol som na rtg dnes a nic zlomene. Ale dufam ze kym sa nieco zorganizuje tak to prejde.
Ja sa veľmi rád pridám ak čas dovolí.
Ideálne nejaká celodenka, ale asi by sa muselo povedať čo sa bude robiť a pre koho by to bolo zamerané. A bolo by fakt dobré niekoho dobrého dotiahnuť, alebo rovno sa pridať na nejaký kemp a La Koliesko a podobne.
Tak skúste zistiť kto mate možnosť ze ci to koliesko ešte funguje. Vsak ale na začiatok zas nemusime mat neviem co vsetko a obrovskú účasť. Stačí stretnúť na BK traily a skúsiť pojazdit a uvidime.
Pre mna to nema cenu ak tam nebude niekto kto ma skusenosti s ucenim a vie perfektne jazdit. Kludne sa nanho zlozim.. zajazdit si tu s ludmi z fora mozem hocikedy.
Ak nie chalani z kolieska tak mozete skusit Romana z Bajkuly, ten robil na otvaracke krasnanskeho minikemp. Pripadne mozete skusit oslovit OZ Pedal, myslim ze by vam vedeli pomoct minimalne s organizaciou a mozno dohodia i "lektora" ... najskor asi Duškyho. Plus cez nich by sa mozno dala dohodnut pripadna "platba" v ucasti na brigadach ci darovanim krvy v ramci bajkerskej kvapky . Dalej nieco bolo/byva v senkviciach (mozno tiez oz pedal, neviem), bmx klub v raci tiez nemusi byt zly napad.
Riesenie by mohlo byt napriklad i ucast na brigadkach bk trailu. Praca pojde rychlejsie a odmenou mozu byt tipy k zlepseniu jazdy. Ked zahlasite co si chcete na zaver skusat, myslim ze sa da s chalanmi dohodnut a urcite vam povedia co robite nespravne, daju uz spominane tipy.
Ak vam nic z toho nevyjde, mozem sa na vas pozriet i ja, ziadny extra dobry jazdec ale nie som.
ja som kludne aj za to aby to bol niekto z fora. ako hovorim nemusime hned ist pre filipa polca. vela sa da naucit aj od seberovnych. cize ja hlasujem za a.drejka na zaciatok.
termin by ste ako videli ?
Lol, radsej este pockajte ci sa neozve niekto iny, pripadne sa skuste popytat v koliesku, bajkule a oz pedal ako som pisal. Seba som nanominoval len ako poslednu moznost. Jazdim mozno o nieco lepsie a skoky moc nemusim, aj ked si raz za cas nieco male skocim. Je tu plno ludi co jazdi urcite lepsie a neboji sa ani dlhsich skokov. Najblizsie 3-4 vikendy mam bohuzial i tak program. Ked vam ale vyhovujem nedbam, kludne sa mozme stretnut i na brigadke bkt kde budete mat "lektorov" viac.
buduci piatok mame odchod do Livigna, tak pre mna termin az ked sa vratime, nechcem aby to skoncilo ako pred rokom (chalani v Saalbachu a ja doma s paprcou v sadre)..a vsak asi po prazdninach zacnu zas aj brigady na BK na novej vetve ci? (oznamene aj pre ludi bez FB registracie )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale nie vazne vsak nieco nove sa naucit pojazdit a tak.
Ideálne nejaká celodenka, ale asi by sa muselo povedať čo sa bude robiť a pre koho by to bolo zamerané. A bolo by fakt dobré niekoho dobrého dotiahnuť, alebo rovno sa pridať na nejaký kemp a La Koliesko a podobne.
Riesenie by mohlo byt napriklad i ucast na brigadkach bk trailu. Praca pojde rychlejsie a odmenou mozu byt tipy k zlepseniu jazdy. Ked zahlasite co si chcete na zaver skusat, myslim ze sa da s chalanmi dohodnut a urcite vam povedia co robite nespravne, daju uz spominane tipy.
Ak vam nic z toho nevyjde, mozem sa na vas pozriet i ja, ziadny extra dobry jazdec ale nie som.
termin by ste ako videli ?
Hlavne aby to neskoncilo po Livigni tak, ze chalani na TBK a Ty s paprcou v sadre budes peso erodovat chodniky.
Jezus no veru snad nie
iron.hide uz su? dlho som nesiel okolo miest kde som miuly rok oberal