Už viackrát som išiel zo strany Lozorna cez vojenský priestor. Zmizla tam tabuľa so zákazom vstupu, nie je ani závora. Navyše sú tam čerstvé turistické značky /žltá/ a ďalej po zvážnici aj nové smerníky. Vyzerá to tak, že z tejto strany je to otvorené. No a ďalej už žiadna tabuľa so zákazom vstupu až na Tri kamenné kopce, ale ani na iných smeroch. Ale zo strany hrebeňa je stále veľa tabúľ so zákazom. Pripadá mi to také čudné, z jednej strany sa môže, z druhej je zákaz. V každom prípade ak by ma chytili, mám argument, že som prišiel od Lozorna a nie je tam žiadny zákaz a teda nemôžem vedieť, že som vo vojenskom priestore. To ma robí kľudnejším, bol som tam už tento rok hádam 10x.
Ale neviete niekto, ako je to oficiálne? Zmenilo sa niečo? Na webe som nič nenašiel.
dnes som siel od lozorna hore po zltej; a naozaj tam presne na hranici VO bola tabula o zakaze vstupu do VO, ale pritom to bola stale ta zlta znacka, co najdete aj na mape!
ja som na to sral, isiel som dalej, tam zeleni gumaci aj tak nejazdia; na stromoch dalej po tej ceste aj tak boli vsade zlte znacky, takze nezaplatil by som tym gumam ani cent! to by som fakt rad videl ci by sa im chcelo vystupit z dzipu a nahanat ma po lese
dnes sme isli od Lozorna po zltej smerom do VO, potom dalej ked odbocila zlta doprava, sme pokracovali do VO ako vzdy.
Na krizovatke kde sa pripaja zlava sotolinova cesta z Jablonoveho na nas vybehol vojak v plnej zbroji. Som zanadavala v duchu. Nastastie to nebola vojenska policia, iba bezny vojak a otocil nas, ze su strelby a ze cosi aj odpaluju. Nastatsie neriesil co tam robime.
tiez chodim po karpatoch kade tade ale ked je niekde zakaz tak sa to snazim respektovat
zaujimave ze je tu vela bikerov/riek ktorych nazory si vazim ale ked ide o VO nestacim sa cudovat
nj, ked maju strelby, tak by som to respektoval a vratil sa.
trener - mas pravdu taky vukie naplanuje vzdy navrat cez VO vid aj posledny vylet minuly vikend v teme MK. mne je to jedno, ja by som tadial tiez rad isiel, ale sam radsej nie.
respektovali sme to a vratili sa na zltu pod Skalu
nevidim dovod nebicyklovat okrajom VO pokial nie su strelby, ak su tak to maju uzavrete na pristupovych cestach a tym je to jasne
EDIT. tadial kade isli chalani minuly tyzden som si nikdy nedovolila ist
ked su tam strelby vzdy su strazene prijazdove cesty. nastrielal som sa tam az mi bolo z toho grcno. treba to respektovat samozrejme. ale ked nie su treba zobrat zakaz na vedomie . ved zakazane ovocie najviac chuti. nasa armada to moc dramatizuje...
ano zakaz beriem na vedomie, idem tam na vlastne riziko
ked su strelby tak tam nejdem howgh
hlavne keby tam nahodou strielal pan prezident tak uz vobec nie
clovek by nepovedal ze sa da v MK aj zabludit partak walec tiez nechapal ako sme sa mohli ocitnut vo VO este k tomu aj kamera sa zapinala no doslova strasidelne prostredie. strasne zle znacene TZ. par foto neskor aj nejake videjko pribudne. walec snad tiez cosi prihodi snad nas nezavru
zvery tam je po mily...len som nestihal tasit fotozbran a co by tam robil v sobotu vojak? sak ma vikend skoda celeho toho arealu. je to zanedbane, skoda reci to by bola debata na dlho...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som na to sral, isiel som dalej, tam zeleni gumaci aj tak nejazdia; na stromoch dalej po tej ceste aj tak boli vsade zlte znacky, takze nezaplatil by som tym gumam ani cent! to by som fakt rad videl ci by sa im chcelo vystupit z dzipu a nahanat ma po lese
Na krizovatke kde sa pripaja zlava sotolinova cesta z Jablonoveho na nas vybehol vojak v plnej zbroji. Som zanadavala v duchu. Nastastie to nebola vojenska policia, iba bezny vojak a otocil nas, ze su strelby a ze cosi aj odpaluju. Nastatsie neriesil co tam robime.
zaujimave ze je tu vela bikerov/riek ktorych nazory si vazim ale ked ide o VO nestacim sa cudovat
trener - mas pravdu
nevidim dovod nebicyklovat okrajom VO pokial nie su strelby, ak su tak to maju uzavrete na pristupovych cestach a tym je to jasne
EDIT. tadial kade isli chalani minuly tyzden som si nikdy nedovolila ist
ked su strelby tak tam nejdem howgh
hlavne keby tam nahodou strielal pan prezident tak uz vobec nie
a nejaka zver tam zije?
pekne ste to dali.
a nech citaju aspon uvidia aky tam maju bordel a spust. este pridam cosi len mi zrusili zvuk za porusenie aut.prav. to su mi veci
https://plus.google.com/u/0/photos/112381616089995432916/albums/5900151611862235569
youtube.com/watch?v=aHljjeGLmmk&t=