Neviem ako vás, ale mňa v poslednom čase dostalo jazdenie po tme. Slušných svetiel je na trhu uz pomerne dosť, takže do lesa sa dostať dá. Fotiek z takýchto výjazdov tu asi moc nepribudne ale pohlaď na vysvietené mesto, alebo prejazd lesom plným hávede(neverili by ste, čo žije naokolo) stoji za to a to už ani nejdem hovoriť o tom adrenalíne na cestách
a to pri tom ste pri blave...kokos si neviem predstavit vynst do hor v noci niekde tu u nas...by som sa asi dosral
treba obcas aj zahucat-oni utecu... robi to dobre efekty ked sa kopec oci roztrusi do lesa...no a prasatka su tiez kludne a prchke ...ale tiez mi neni vsetko jedno...
akurat dnes sa chystam si vybehnut sigmu prevetrat...
... a ešte keď sa k tomuto všetkému pridajú všelijaké pazvuky z lesa, a nebodaj sa obzrieš na všetky tie oči čo na teba čumákujú to je len atak na psychiku
Prave preto neteba mat svetlo - ked sa bez neho obzriete okolo seba, tak vidite akurat tak tmu a teda blahosklonne netusite, ze vas nieco z tej tmy pozoruje. Sladka to nevedomost...
P.S. A ked vadia zvuky, tak si treba dat do usi nejake sluchatka s hudbou a je pokoj. Sice ja by som to v lese potme nespravil (ked uz nemam vizual, nech mam aspon audio), ale vo vsetkych tretotriednych hororoch to je najcastejsia zapletka predtym, nez nic netusiacu vedlajsiu postavu nieco roztrha.
P.S. A ked vadia zvuky, tak si treba dat do usi nejake sluchatka s hudbou a je pokoj. Sice ja by som to v lese potme nespravil (ked uz nemam vizual, nech mam aspon audio), ale vo vsetkych tretotriednych hororoch to je najcastejsia zapletka predtym, nez nic netusiacu vedlajsiu postavu nieco roztrha.
nicit nocne audio sluchatkami - nieeeeeee, to vyjazd straca ten nocny naboj
marecku,rasto &co.-vy mate tie reflektory na helme ci na rajdoch??
dost ma to zaujima po dnesnej nocnej jazde ..moja powerledka mi sice staci na svietenie dopredu(a to sa nebudem ani snazit porovnavat z vasimi "dennymi tvormi"),ale to nestaci. potrebujem nieco na helmu-doteraz som pouzival len staru petzlofku jaskyniarsku(ako som uz pisal-no je tazka a moc nevydrzi...),ale tu som dnes nechal doma a zobral diodovu-ta ale ma pevny uhol uchytenia,ktory je dobry akurat tak na treking,ale na bajku musim zaklanat hlavu a to boliiii! ..a ani to nestaci svetelne-takze skuste mi cosi poradit-mozno ta tikka plus by to vyriesila-je aj na helmu a celkom dobre svieti,este ma napadaju tie nove mammutky....
zial nic nad 70eur si nemozem dovolit-aj to je moc... ..dik za pomoc!
shikmo na rajdoch rozptyl tuším 15 stupňov.Čelovku zatial nemám ale plánujem aj tú ale nie na svieteni do dialky ale skor na také prisvecovanie bude keď zatsaneš a niečo majstruješ alebo hladáš v batohu alebo sa potrebuje pozrieť do strany.
Bohužial momentálne sú iba dvaja adepti na svietenie a to hovorím o svietení a to Wilma 5 alebo Wilma 7 zo silnejšou baterkou alebo HOPE Visoin 4 najlepšie však to iste len ako Endurace s dvoma baterkami.Slušný kompromis ponuka aj HOPE http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=24391. Podstatné nie je ani tak ako daleko dosvieti samozrejme v medziach norma treba min tých 40metrov ale najpodstatnejšie je ako ti dokáže osvetlovať terén v dajme tomu cca 20-30 metrovej vzdialenosti a pred tebou a po bokoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
treba obcas aj zahucat-oni utecu...
akurat dnes sa chystam si vybehnut sigmu prevetrat...
Prave preto neteba mat svetlo - ked sa bez neho obzriete okolo seba, tak vidite akurat tak tmu a teda blahosklonne netusite, ze vas nieco z tej tmy pozoruje. Sladka to nevedomost...
tak niekedy budeme musiet vybehnut, v pripade nudze ta ochranim
nicit nocne audio sluchatkami - nieeeeeee, to vyjazd straca ten nocny naboj
hehe to by som chcel vidiet...zapas polo vs. diviak
dost ma to zaujima po dnesnej nocnej jazde
zial nic nad 70eur si nemozem dovolit-aj to je moc...
a co v prudsich zakrutach?..ci to ma taky rozptyl ,ze "dosvieti aj za roh"?-to moja sigma urcite nie-a to je "kamen urazu"!
jo! preto uz setrim na dalsiu wilmu
Bohužial momentálne sú iba dvaja adepti na svietenie a to hovorím o svietení a to Wilma 5 alebo Wilma 7 zo silnejšou baterkou alebo HOPE Visoin 4 najlepšie však to iste len ako Endurace s dvoma baterkami.Slušný kompromis ponuka aj HOPE http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=24391. Podstatné nie je ani tak ako daleko dosvieti samozrejme v medziach norma treba min tých 40metrov ale najpodstatnejšie je ako ti dokáže osvetlovať terén v dajme tomu cca 20-30 metrovej vzdialenosti a pred tebou a po bokoch
Na CRC som sa veru nič zlé na ne nedočítal.