Prílohy:
Komentár súboru: nutena zastavka pre strajkujuce walcove svetlo tak som ju vyuzil aj na nejaku foto.
Komentár súboru: dnesnym cielom bol Biely Kamen kde sme si chceli spravit par nocnych foto. ked uz bol walec nastelovany na fotografovanie z nicoho nic mu asi za 3 sekundy vyfucalo zadne koleso. ja nie s omskodoradostny ale takyto defekt som este nezazil a dost ma to pobavilo. teda nie len mna aj jeho hehe.
Komentár súboru: sranda sa este ale neskocila :) takto som sice este defekt nevidel opravovat ale dobre. nasli sme dieru cca 2-3mm walec ju zalepil, poskladal a nafukal koleso. do minutky to zasa drblo a mne bolo zasa do smiechu :))
Komentár súboru: ked to zasa rozobral zacal ma chytat zasa krc od smiechu ked som zbadal tu megadieru co tam vznikla. takze dohodli sme sa ze tentokrat budem lepit ja hehe:)) vytiahol som z mojho bezodneho raptora megazaplatu na jeho megadieru kelnou som tam drbol kilo lepidla a mal to v pohode az do Dubravky.
Komentár súboru: este som si spravil jednu fotku a po hodine lepenia defektu sme konecne vymrznuty skocili na bajky a padili domou. pat a mat bol oproti nam suvix.