Prílohy:
Komentár súboru: Na moste cez Dunaj, foťák len pridržaný rukou. 1,3s, ISO3200
Komentár súboru: Na Braunsbergu chýbalo k jasnej oblohe najviac 100 výškových metrov. Ale aj tak to tu malo svoje "tajomné" čaro. 30s, ISO1600
Komentár súboru: Kúsok nižšie sa z hmly vynorila postava. 30s, ISO1600
Komentár súboru: A farebný skok za Hainburgom. Zaujalo ma tu rozdielne svetlo mesiaca a mesta 15s, ISO1600
Prílohy:
Komentár súboru: Rázcestník Klčovanice (338m) nad Mariankou.
Komentár súboru: Následne do Borinky a po červenej pod stúpanie na Pajštún. To sa "ľahko" obíde vedľajšou jednoduchšou lesnou cestou a priesekom bývalej lanovky. Potom po ďalšej lesnej ceste na Kozlisko. Listy boli úplne suché, koleso neprešmykovalo, žiadne popadané stromy takže sa to dalo celé vyšlapať. Po tme to bol zaujímavý výšlap.
Komentár súboru: Ďalej po červenej na Košarisko. Toto som ešte po tme nešiel, čiže bolo to také netradičné, dobrý zjazd. Okolo pletiva obory tiež zaujímavé.
Komentár súboru: Na Košarisku sa na tej lúke páslo stádo zvere. Dosť hlučne šuchotali :)
Komentár súboru: Biely kríž.
Komentár súboru: O dva dni bude výročie. Myslím, že fotku netreba ďalej popisovať, ale možno to niekto nepozná. Sakrakopec je miesto najväčšej leteckej havárie v dejinách Slovenska. 24.11.1966 sa tu v dôsledku nepriaznivého počasia zrútilo bulharské lietadlo. Na palube zahynulo všetkých 82 ľudí. Odtiaľto som chcel ísť niečo čo som po tme nešiel, takže som išiel ponad a na začiatok Vajnorskej doliny a dole do Rače. Následne po zelenej na Vypálenisko. Tou asfaltkou som nešiel niekoľko rokov.
Komentár súboru: Mostík cez Vydricu.
Komentár súboru: Na Malinskou vrchu. V lesoch ticho, celkom veľa svetla a nikde nikoho. Na celej trase v lese.
Komentár súboru: Známy cyklochodník na Strmých vŕškoch.