Čo by ste povedali na nočný výjazd (streda/štvrtok)? Buď nejaký asfaltík (Hainburg+Braunsberg,...) alebo terén (Devínska kobyla, poľňačky+Braunsberg,...).
23.03.2010 - 13:32:12
00
No tak ja by som sa mozno aj pridal. Stvrtok urcite nemozem, skor piatok, ale mozno aj zajtra by som siel, ale urcite len asphalt a vyletnym tempom kedze som po chorobe a tento rok som bol na bajku raz takze aj kondicka je slaba. To rakusko znie lakavo.
23.03.2010 - 13:51:05
00
Ja som bol dnes, najprv sa šera D.Jazero-Stupava-Marianka-Záhorská-Devínska-Devín a po tme hore na Kobylu a nasledoval môj obľúbený zjazd po tme dole k vodárni a domov :)
Pár poznatkov z dnešného večera: úplné bezvetrie, všetko pekne osvetľoval mesiac, teplo a krásne sa belajúce snežienky po všetkých stranách chodníka vo svetle plne nabitej SSC P7 :)
Druhý poznatok: do kopca sa zle šlape so strieľajúcou reťazou na najľahších prevodoch - čas na výmenu pár komponentov :)
23.03.2010 - 21:03:40
00
Keby sa niekomu chcelo ísť dnes večer na Kobylu, ale "veľmi pomalým kľudným tempom" so mnou, tak idem aj dnes.
Mne ide skôr o vychutnávanie si svitu mesiaca, tej tmy a zahádzaných chodníkov ako nejakých výkonov :)
24.03.2010 - 09:46:19
00
Kedy ides? Zvazujem.
24.03.2010 - 10:35:33
00
Ja som bol dnes, najprv sa šera D.Jazero-Stupava-Marianka-Záhorská-Devínska-Devín a po tme hore na Kobylu a nasledoval môj obľúbený zjazd po tme dole k vodárni a domov :)
Pár poznatkov z dnešného večera: úplné bezvetrie, všetko pekne osvetľoval mesiac, teplo a krásne sa belajúce snežienky po všetkých stranách chodníka vo svetle plne nabitej SSC P7 :)
Druhý poznatok: do kopca sa zle šlape so strieľajúcou reťazou na najľahších prevodoch - čas na výmenu pár komponentov :)

Celkom tomu nerozumiem, zjazdoval si "potme" alebo "vo svetle plne nabitej SSC P7"?
Alebo sa tieto dva výroky navzájom nevylučujú? :lol: Potom nič-moc svetlo. :(
Alebo si do zjazdu svetlo vypínaš? :D
No a keď ti strielajú najľahšie prevody, treba si dať ťažší! 8) Dočasne to pomôže. :rofl:

Vôbec to neber osobne, dnes mám zase nejakú rýpavú náladu! ;)
24.03.2010 - 10:55:19
00
Zle som sa vyjadril, po tme som myslel, že je večer/nesvieti slnko/opak dňa :)
k prevodom, samozrejme že ťažšie pomôžu, ale to môžem do kopca rovno tlačiť :)
Tmax: mne je to jedno, cca po 18:00, 19:00...
24.03.2010 - 11:10:04
00
Obávam sa, že by som sa zbytočne naháňal - idem totiž o 16:00 na cestu. Neviem to odhadnúť, kedy by som mohol (musel by som totiž najprv vymeniť biky).
24.03.2010 - 11:40:33
00
Na časti dnešného môjho večerného výjazdu, pred Devínom, som musel dávať pozor na prechádzajúcich zverov. Nemať svetlo, mám ich nalepené na plášťoch :)

Prílohy:

Komentár súboru: Neviem či im tie lumeny nevypalovali oči :)
2 zaby.jpg
2 zaby.jpg 173.71 KiB thumb_up0thumb_down

24.03.2010 - 21:22:59
00
vypada to na ropuchu -bufo bufo.. :geek:
24.03.2010 - 21:28:39
00
wukie: Tvoje fotky ma svojou kvalitou (ako techniky tak podanim) zacinaju deprimovat, tak dobre su ;( ... tieto dva su neskutcne ...
24.03.2010 - 22:31:59
00
Vďaka lto, pochvala vždy poteší, ale toto by sa dalo odfotiť aj súčasnými mobilmi a nie 6 ročným napoly nefunkčným minikompaktom :)
Ale na druhej strane poznám jeho možnosti a niekedy sa dá dosiahnuť zaujímavá hĺbka ostrosti, ale takúto fotku (tých žiab) ešte nemám.

Keď som išiel po tom cyklochodníku, svetlo som dal naplno a vidím zopár žiab, ktoré len tak po tme oddychujú v strede chodníka a hádžu pri tom umelom osvetlení zaujímavé dlhé tiene. Tak som nelenil, zastavil, našteloval riaditká so svetlom k tej najväčšej ropuche a snažil sa to nerozmazane odfotiť :)
Zo 14 fotiek sa podarilo 5.

PS:mňa zas deprimujú vaše dlhé/náročné výjazdy a aj niekoľko dní za sebou :) (myslím v dobrom)
24.03.2010 - 22:50:59
00
Mobilom nie :!: .. zle svetelne podmienky. Aha, tak kompakt .. no, mam tiez .. aj s filtrami a kadecim, super fotky z toho liezli, zial ma skrvnu niekde, v optike alebo na chipe. Neviem kde to dat spravit :( .. ale nakoniec aj tak furt vozim ultralight fotak, ktory proste tu optiku ma znacne horsiu. Kedysi som sa tiez hodne vrtal do fotenia, ale tak nejak .. posledne roky je to nanic.

Mas cit pre krasu ... a chut zastavit a ziskat to fotakom. Ja uz nie .. len jazdim .. malokto ma tu vysadu, ziskavat jedno aj druhe.

ps: tie dlhe vyjazdy par dni za sebou .. to su len roky jazdenia na bajku , nic to nie je, mna deprimuje, ked si spominam na sezonu 2006 ;( .. alebo ked mi ujde roman ci tmax v kopci :lol: , nikdy som sice nebol nijak zvlast dobry, ale ... no nic :) .. hormonalna liecba clovek vzdy dokaze paradne zatocit ;(
24.03.2010 - 23:16:40
00
Budem trochu OT :)
Baví ma to fotenie, hlavne nejaké živé živočíchy v lesoch :)
Mas cit pre krasu ... a chut zastavit a ziskat to fotakom. Ja uz nie .. len jazdim .. malokto ma tu vysadu, ziskavat jedno aj druhe.
Vďaka, ale také fotenie a bike idú do kopy, hlavne keď som sa kedysi prvýkrát vytrepal s tým 15+kg železom na Záruby, Vápennú, Vysokú - vrcholová fotka s bikom musí byť :) Dovtedy som tam nebol ani pešo, takže zážitok s cesty a dosiahnutia vrcholov bol o to väčší.

Svoj bajk musím dať do poriadku, nech sa na ňom dá normálne jazdiť, tento rok ho zanedbávam, ale je to aj tou dlhou zimou a snehom. Kde sú tie časy, keď som bol na konci januára normálne cez les na Babe a množstvo snehu bolo asi kilo na kilometer štvorcový :)
Koniec OT.
24.03.2010 - 23:32:46
00
Tak,tak .. tiez som tak nejak zacinal ... tazky bajk .. potom fotak, Vapenna. A vidis ako som skoncil ;( .. jazdim s romanom :rofl:
24.03.2010 - 23:51:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up