jeeje, super, takze sa Ti v mojom rodnom meste paci? oooch, aky som potesenyyy :oops: daj potom vediet :wink:
08.12.2008 - 20:27:32
00
hehe teda že páči ... je to zmena a úplne neznáme prostredie ... len málo technického terénu a nebola partia tak som bez mapy blúdil na Skorušinú cez Zabiedovo ... fakt som pochyboval o tom že idem dobre keď po 16 km za Zábiedovom bol len les a žiaden orientačný znak ktorý som dostal od chalanov v miestnom cykle hneď za mostíkom ponad Oravu pri Mestskom úrade ... ďaľší deň zas Javorový vrch a až na vysielač Magurka myslím ... a potom smer Trstená a pred Trstenou na Uhlisko a dole do Tvrdošína :) celkom to už poznám no o tých pár mesioacov sa určite ozvem ...treba partiu a áno páčilo sa ... a na záver som absolovoval cestu domov po asfalte necelých 100km za 4 hodiny cca smer Námestovo > Zákamenné > Oravská lesná > Vychylovka > Lutiše > Krasňany :)

takže už sa teším :)
(jooj tie spomienky na leto)
08.12.2008 - 20:32:09
00
aaaach, to je super v dalekom svete pocut zname nazvy - home sweet home - a Magurka je moja absolutna srdcovka : :oops: tesim tesim na leto :wink:
P.S. Pekne si nam to tam prejazdil a ta cesta naspät - hmm, klobuk dole..
08.12.2008 - 20:37:35
00
až teraz som si všimol že sme v therade o stretku nevadí :) sorry za OT

tak tak aj ja sa teším ... ešte by som rád preskúmal červenú smerom na Kubínsku hoľu teda zo sedla pod Magurkou smer Budín ale o tom potom ... takže v termíne od júna do augusta sa určite zastavím na 3-4 dni 8) potom napíšem

p.s. pojazdiť som to mohol aj viac a cesta späť naháňal dážď .. pome PM :)
08.12.2008 - 20:42:47
00
inak, sa dost cudujem, ze Ta ten dazd neponahanal viac - niekedy mam pocit, ze u nas hore len prsi a prsi.. oukey, v novom diari si poznacim, ze na jun-august si nemam nic planovat :P
08.12.2008 - 20:48:17
00
alenka dufam ze si nezabudla na mna stym nutriloooonom.

Veď ja som nepila, prečo by som mala zabudnúť. Ale príď čím skôr, kým neminiem osobný kredit na zľavu. Kľudne pošli aj maminu.
09.12.2008 - 12:51:32
00
alenka, mala by si prist niekedy aj do Bratislavy (napr. 19.12.) - tie kolaciky vyzeraju fakt dost chutne :wink:

Recepty poskytnem, neskúsené gazdiné zaučím, prípadne upečiem na zákazku.Ale do Blavy? Vždy som rada, keď už idem odtiaľ domov.Na mňa moc hluku, prachu, chaosu. Ale je to možno len subjektívny pohľad človeka z malomesta
09.12.2008 - 12:54:10
00
Recepty poskytnem, neskúsené gazdiné zaučím, prípadne upečiem na zákazku.Ale do Blavy? Vždy som rada, keď už idem odtiaľ domov.Na mňa moc hluku, prachu, chaosu. Ale je to možno len subjektívny pohľad človeka z malomesta

Všade dobre,doma najlepšie... :wink:
10.12.2008 - 12:47:49
00
alenka, Ty chodis do Bratislavy? A nechces nas prist pozriet?!? :( :( ved ten ruch mesta dve hodinky navyse snad nebude az taka vrazda, kedze ho mozes stravit s nami :P
15.12.2008 - 08:58:40
00
alenka, Ty chodis do Bratislavy? A nechces nas prist pozriet?!? :( :( ved ten ruch mesta dve hodinky navyse snad nebude az taka vrazda, kedze ho mozes stravit s nami :P

Ver mi, že Vás, ako Bratislavskú komunitu MT biker, by som rada spoznala. Určite je aspom taká fajn, ako tá naša Žilinská.
Ale ísť do Blavy ten najhorší čas pre dopravu...Na našej diaľnici D1 to bude určite bláznovstvo. A ja aj tak trpím fóbiou z cestovania. Ale budem na vás myslieť a určite si rada prečítam na fóre čo sa dialo. Tak sa snažte aby boli nejaké pikošky.
16.12.2008 - 16:33:05
00
Alenka, a ty nevies ake krasne a pohodlne ICcka chodia do BA? A vies aka je to romantika sediet v restauracnom vozni? :)
16.12.2008 - 16:46:38
00
Alenka, a ty nevies ake krasne a pohodlne ICcka chodia do BA? A vies aka je to romantika sediet v restauracnom vozni? :)

nechcem byt hovorca Alenky, ale myslim, ze kazdy nema take predstavy o romantike. mne sa to teda romanticke nezda vobec :lol:
16.12.2008 - 18:04:03
00
nechcem byt hovorca Alenky, ale myslim, ze kazdy nema take predstavy o romantike. mne sa to teda romanticke nezda vobec :lol:

Berco, akoby si mi z duše čítal.
Persing, Ty si teda riadny romantik, keď Ťa dostane aj reštauračný vozeň.
A mimochodom, štyti roky na strednej mi celkom stačili na spoznávanie krás cestovania rýchlikmi. Každý piatok a nedeľu, ale boli to fajn časy.
16.12.2008 - 18:35:58
00

No to áno, pre teba je romantika ísť 180 po diaľnici :lol:
16.12.2008 - 18:37:33
00
jaj, ja som to zle pochopila - som mala taku predstavu, ze chodis do Bratislavy casto, takze by si to mala jednou cestou - je pravda, ze ta cesta je hruza a des (viem o tom svoje - preto chodim domov tak sporadicky).. no, co uz.. tak budeme to musiet nechat na nahodu, prip. na inu akciu :wink:
P.S. 180 po dialnici je paradna romantika :twisted:
16.12.2008 - 19:43:29
00
keyboard_arrow_up