Tixy16: Pekne pekne :y: Diky,ze si sa pridal ku mne k fotoreportovaniu nasho okolia :handshake: Napr tade som tiez este nesiel,Mytna-Dobroc a vypada to na prijemny usek.Niekedy sa tade urcite pojdem pozriet smer na Hrnciarky.A ja som tak v duchu myslel na bajkovacov weekendovych ze v tom vetrisku to musi byt cisty orgazmus.Ja som od pedalovej aferky na bajku nebol,nebol cas a ani vhodne pocasie :lol: Len tak dalej,kazdy si rad pozrie foto z usekov kde este nebol,aspon predbezne co tam moze ocakavat hehe..
02.04.2012 - 16:02:58
00
Michal: na bike nie je nikdy zle pocasie, ani nevhodny cas... :D. Zalezi len, co od jazdy ocakavas. Ci ides na wellness vylet, alebo si chces dat riadne do tela.... ja mam radsej ten wellness, ale bohuzial musim absolvovat aj neprijemne davanie si do tela. posledne dni nam asi pomohli celit tomu najhorsiemu pri bikovani a to je chladny silny vietor... :D v piatok mi bachol taky riadny konar na hlavu, este ze som mal prilbu, v sobotu mi padol tesne pred bike, tak som sa vyrakvil, v nedelu som na poslednu chvilu zbadal padnuty strom, co tam den predtym este nebol :D pekny weekend.
02.04.2012 - 20:42:00
00
Hehe,tak to musela byt dobra pecka,konar na hlavu :lol: hlavne,ze si to rozchodil.Ja mam tiez radsej to vyletne relaxacne vozenie,na chrtenie nemam telesne dispozicie hehe..a nahanam sa len ked musim,vacsinou ale nastastie nemusim.Dnes som sa inak utvrdil,ze moj bajk ma naozaj nema rad :tmi: Konecne fajne pocasie,aj casu habadej,dam daky vyjazd.Pobalim,poobliekam a pak zistim,ze predne koleso sfucane :@ ZASE!A to vobec nechapem kedy a ako sa to stalo,kedze naposledy som domov len dokolobezkoval.Rozoberem,dusu prifuknem,namocim do vody a ziadny defekt som nenasiel.Som myslel ze ma trhne.Tak som nakoniec vyrazil a smola pokracovala.Moj cerstvo opraveny pedal akosi neposluchal tak ako som predpokladal,isiel lahucko,nedrhol,len vydaval kadejake skvrkave zvuky,ako keby sa v nom nieco mlelo ako v mlynceku.Nerozumiem lebo bol namazany a aj sa lahko tocil.Tak som nakoniec len par Km dal..na slak trafenie.Tak som dosiel domov,oprel bajk o stenu a objednal tretry aj s SPD pedalmi,mozem ho kaslat.Od bajku sa urcite vyzaduje aspon nejaka ta spolahlivost,no nie?Takze uz len cakat kym to pride,nahodit a o dalsie skusenosti nebude nudza :lol: Poobede som este prehodil stare,10 rocne pedale a isiel to rozjazdit..uz bez problemu,na dnes stacilo :-)
03.04.2012 - 21:03:59
00
SPD treba natrenovat, nastav si na najlahsie vypinanie, ja ho jazdim doteraz. a to je vsetko co sa tyka rad, uz to musis vychytat sam. ver mi, budes spokojny...
03.04.2012 - 21:24:08
00
Michal_LC: respekt a palec hore, bike treba naucit posluchat a ziadne vyhovorky ako sfuknute koleso neakceptovat :)
ked/kym pridu tretry, male citanicko pride vhod:
nastavenie kufrov
nastavenie mechanizmu
doladenie posedu
03.04.2012 - 22:55:27
00
Michal: na bike nie je nikdy zle pocasie, ani nevhodny cas... :D. Zalezi len, co od jazdy ocakavas. Ci ides na wellness vylet, alebo si chces dat riadne do tela.... ja mam radsej ten wellness, ale bohuzial musim absolvovat aj neprijemne davanie si do tela. posledne dni nam asi pomohli celit tomu najhorsiemu pri bikovani a to je chladny silny vietor... :D v piatok mi bachol taky riadny konar na hlavu, este ze som mal prilbu, v sobotu mi padol tesne pred bike, tak som sa vyrakvil, v nedelu som na poslednu chvilu zbadal padnuty strom, co tam den predtym este nebol :D pekny weekend.


Tak je ako vravíš,už vo štvrtok fúkalo a aj slnka bolo pomenej no i tak sme dali kolečko a výživné.trasa Lučenec-Jelšovec-krkaháje-Luboriečka-Závada-Pravica-zdochínačka-Lysec-neviem-Lentvora-Abelová-Políchno-Halič-home.

Prílohy:

asi 599m.jpg
asi 599m.jpg 165.76 KiB thumb_up0thumb_down

696m.jpg
696m.jpg 201.48 KiB thumb_up0thumb_down

716m.jpg
716m.jpg 170.45 KiB thumb_up0thumb_down

04.04.2012 - 00:19:27
00
MICHALES: Ale tak nehnevaj sa v poslednej dobe tolko bajkerskej smoly az to pekne nieje!Vdaka za linky,nastudovane :y: Zajtra by mal byt ten den "D",malo by to prist a ako sa poznam,iste neodolam hned to nahodit na bajk.Az na tie male obavy sa velmi tesim.

1977: Hehe,fajne,vsetci tu jazdia jarne kilometre, iba ja mam v poslednej dobe same starosti ohladom bajku.Musim podotknut,ze z vasej trasy ma najviac zaujal usek ...zdochínačka-Lysec-neviem... :lol:
04.04.2012 - 21:06:45
00
Michal: drzim palce, snad uz konecne pojazdime aj spolu, lebo teba niekam vtiahnut je ako porod, ale to sa uz opakujem.
04.04.2012 - 21:52:52
00
Bol som poverený sem napísať. Síce to šlo ťažko, ale premohol som sa. Zišli sme o 12:30 v Lc v počte 4 kusy - 2 Lučenčania, 1 Fiľakovčan a 1 "Šiatorskobukovičan" S tým, že mali cestu tam aj späť. Najprv sme si za cieľ vytýčili Lysec, po 8 km sme ho zmenili na 7 chotárov cez Halič, Starú Halič... v stúpaní roztrhol Šiatorskobukovičan reťaz, ktorú 1977 dal len za pomoci nitovača provizórne dokopy a náš vzácny hosť sa s ohnutou prehadzovačkou pobral za servisným vozidlom, za ktorého volantom sedela jeho mama, domov. Pokračovali sme v trojici (navrchu sa k nám pripojil pre mňa neznámy biker) zjazdom do Divína - Podrečany - Gregorova Vieska - Stará Halič, tu sa odpojil neznámy - Tomášovce - Lc a jeden člen Fiľakovo. Pre mňa tretí výjazd sezóny, takže som rád, že dýcham. :)

Prílohy:

Komentár súboru: 7 chotárov
7chotarov.jpg
7chotarov.jpg 828.69 KiB thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: výhľad zo zjazdu
Snímka2396.jpg
Snímka2396.jpg 583.33 KiB thumb_up0thumb_down

05.04.2012 - 22:31:10
00
Michal: drzim palce, snad uz konecne pojazdime aj spolu, lebo teba niekam vtiahnut je ako porod, ale to sa uz opakujem.


Tak veru,už ani neviem, ako dlho to je, čo sme plánovali výjazd,že Michal? Tak hádam teraz ,keď už máš tie SPD-čka. :)
06.04.2012 - 17:19:03
00
Ja som bol po dlhsom case tiez pojazdit, vcerajsi vyjazd (s Tixy16) a dnes s otcom. Vcerajsie pocasicko velmi fajne aj vyjazdik. Dnes pocasie horsie, ale bolo vidno ze je sviatok = stretli sme 8 kusov bikerov (4 clenna partia z LC) ostatok vo dvojiciach a jedneho kluboveho bezca :)
06.04.2012 - 17:45:33
00
SHANE541,1977 hehe,ste sa dako pustili do mna,cim som si to asi zasluzil 8) to by bol naozaj tazky porod,195 cm porodit,uff :lol: Ale ved este stale plati,ze raz to urcite pride.Tak pozeram,ze nie len na mna sa lepi smola?Nie len mne sa rozpadava bike?Velmi neprijemne ostat visiet volade v prdeli.Vidis,keby som jazdil s vami,mozno by ste aj mne vtedy pomohli .Nevyhoda solo jazdy.A to sa stalo MARKIMU007?

Jou jou,vcera prisli SPD aj tretry.Ani som ich rozbalit nechcel, take su chutne hehe.Nahodil a rozchodil som ich hned vcera,ale prve kilometre som otestoval az dnes.Nooo,myslim,ze sa mi to bude veeelmi luuubit.Trosku este bude treba doladit posed a nastavenie kufrov.Prvy dojem samozrejme zvlastny ale po chvili to uz bolo uplne paradne.Bude sa dat na to zvyknut :y: A stavim sa,ze teraz bude stale mizerne pocasie ako naschval,aby som ich nemohol ist otestovat na dlhsiu streku.Uvidime..a ozaj,predsa to bol defekt na prednom,ale uplne malicky,zase sfuklo koleso za par dni..uz je vsetko zase oki :-)
06.04.2012 - 20:19:34
00
Napisem sem teraz kym si pamatam detaily z dnesneho vyjazdu :)

Takze dnes sme sa zisli celkom pocetna skupinka (6 kusov), napriek tomu co hlasal aladin bolo na obed krasne pocasie a teplucko. Na zaciatok sme si dali zahrievacie kolecko okolo Ruzinej, kym sa dostavi posledny 6 clen. Potom sme sa pobrali na Polichno, na Tuhari bol 1 defekt, takze kym sme sa vymotali z Tuhara tachometer ukazoval 14:30 a mne slabych 15km. Dobry zaciatok :D. Na Polichno sme pokracovali celkom v tempe, hore nasledovalo doplnenie vody (ktovie ci bola pitna, ale hadam hej), po porade sme nabrali smer Bralce - Budina. Ako sme zisli z asfaltky zacalo prave MTB (1,7 km po slusnych kamenoch celkom do kopca) naladu dokumentuju fotky, ale viac menej sa vacsina tvarila spokojne. Po ukonceni trapenia na kamenoch nastala zmena pocasia k horsiemu a viacero ucastnikov vyjazdu hlasilo ubytok sil :) dobojovali sme to cez mierne mokre lesne cesty az na Jasenie, kde ako obycajne fukal silny a studeny vietor. Nasledoval kratky oddych a zjazd do Budinej a cez les az na krizovatku Tuhar-Budina. Na krizovatke mala porada s vysledkom, ze sa ideme este pozriet na 7 chotarov. Neostavolo nic ine ako zatat zuby a pomaly ukrajovat zo zostavajucej vzdialenosti. Prvy kopec za sedlom pod Ziarom ukazal, ze to nebude take lahke. Pre dokreslenie situacie: nikto uz nemal co jest, vody tiez nebolo nazvys a sil uz vobec nie - zaciatok sezony sa prejavil. Niekde v strede cesty na 7 chotarov zacalo poprchat, po prijazde na 7 chotarov dazd neustaval. Tu sme sa rozlucili z chalanmi z LC, oni isli smer St. Halic a my na Podrecany. Predtym sme si este objednali pizzu :pizza: do krcmy, ze preckame dazd a doplnime sily. Zjazdik dole sme uzili, aj ked v miernejsom tempe, nechceli sme riskovat pad na mokrom listi. V Podrecanoch nas opustil servisak z Vidinej :) a uz len v trojici sme si vychutnali pizzu a teply cajik ;). Ked po pizzi ostali len krabice vybrali sme sa kazdy domov, co vsak este neznamena ze cestou domov sme nezmokli, tesne po vyjazde z dediny si nas dazdik pockal a tak sme svorne pokracovali az domov.

Celkova bilancia pre mna: 59,4 km, 1040 m nastupanych, slusne mokry, unaveny - cize vyjazdik ako sa patri. Lucencanom tipujem nieco medzi 70-80 km takze klobuk dole :muscle:

Prikladam par fotiek:
sice su len pocas pekneho pocasia, potom som uz nevladal fotit a ved ostatok trasy vsetci pozname a aj tak prsalo :lol:

Príloha:
010.jpg
010.jpg 1.7 MiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
09.jpg
09.jpg 1.63 MiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
08.jpg
08.jpg 1.33 MiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
07.jpg
07.jpg 1.79 MiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
06.jpg
06.jpg 1.7 MiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
05.jpg
05.jpg 1.71 MiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
04.jpg
04.jpg 1.73 MiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
03.jpg
03.jpg 1.82 MiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
02.jpg
02.jpg 1.8 MiB thumb_up0thumb_down


Príloha:
01.jpg
01.jpg 1.86 MiB thumb_up0thumb_down

07.04.2012 - 21:00:52
00
Tak ten dnešný výjazd bol fakt riadny :rock: ale myslím si,že všetci zúčastnení môžu byť spokojní :) pridávam fotky z :mp: a taktiež môj GPS záznam trasy

U mňa to činilo 66,6 km a nastúpaných 1304m :whew:

Príloha:
Komentár súboru: GPS záznam trasy
7.4.201.rar [84.63 KiB]
Príloha:
Komentár súboru: príchod Rasťa na Jasenie :)
6.jpg
6.jpg 348.33 KiB thumb_up0thumb_down

Príloha:
Komentár súboru: pokračovanie smer Bralce-Budiná
5.jpg
5.jpg 372.61 KiB thumb_up0thumb_down

Príloha:
Komentár súboru: menšia prestávka :D
4.jpg
4.jpg 608.05 KiB thumb_up0thumb_down

Príloha:
Komentár súboru: Peťo a smer Bralce
3.jpg
3.jpg 533.84 KiB thumb_up0thumb_down

Príloha:
Komentár súboru: šlapanie na Políchno
2.jpg
2.jpg 460.37 KiB thumb_up0thumb_down

Príloha:
Komentár súboru: pohľad na Tuhár :)
1.jpg
1.jpg 421.52 KiB thumb_up0thumb_down

07.04.2012 - 23:15:43
00
Parada chalani,u mna mate jednoznacne dva palce hore :y: :y: Michales paradne citanicko a aj fotecky,vidiet tolko bajkerov z okolia po kope.Tolko ich nevidim za tyzden jazdenia :lol: ak neratam nejakych deduskov a tetusky na nakupnych bajkoch hehe.Ostava uz len zavidiet,alebo teda,co by bolo rozumnejsie,vyhradit si cas a ist sa mordovat s vami :) ta kamenista cesticka vas podla foto riadne vytrapila.A co ma tiez prekvapuje,ze nespominate ani nejake velke blato po tych dazdoch.Len tak dalej pani :)
08.04.2012 - 08:32:53
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby)
keyboard_arrow_up