Zdravím vás, som z Nitry, no bikovanie tu po Zobori ma už moc nenapĺňa, mám to tu už moc okukané, preto hľadám pojazdy niekde v okolí Novej Bane, Banskej Štiavnice, Žiar nad Hronom.. XCcéčkovanie po lese ma toľko nebaví, nakoľko som sa predošlých 5+ rokov venoval downhillu, oblubujem rýchle traily, zjazdy, strmé rozbite kamenisté úseky, chapete:) Rád si pri tom vychutnám aj peknú prirodu, výhľady, zaujimavé miesta, dlhé výšlapy. Ak poznáte a viete o nejakých trasách v širšom okolí Nitry, budem vďačný ak sa tu o ne podelíte :y: Vďaka
24.06.2015 - 21:50:54
00
Nová Baňa, kopec Háj, to je samý singláč, vratan enduro vloziek :) Oproti pod Chmom je tiez singlac. Zjazd po zelenej do Tekovskeho hradku sa ti myslim zapaci, kedze su tam aj kamene :P Z Tribeca dole po cervenej je to celkom zaujimave. Dalej je zaujimavy zjazd zo Sute do Sasova (este som ho nesiel, len poslednu korenovu pasaz z hradu). Ak oblubujes haldy sutrov, tak este byvaly polovnicky chodnik kusok pod Chlmom smerom na Stiavnicu, ale je to masaker :lol:, kratky ale vtipny je usek z Velkeho Lysca, z Medvedieho vrchu ide nejaky singlac (zatial neviem presne kde je), technicka vec je na Člnku (cervena TZ) Pekny singlac je zlta z Velkeho Inovca, ale potom uz je to zvaznica, dalej korenovy usek po cervenej na Obycke luky (pozor, lahko sa smerom dole da netrafit :lol:). Dalej Sedlova skala nad Starou Hutou vyzera, ze by mohla mat urcity potencial, zatial nepreskumane.
25.06.2015 - 13:55:32
00
Vďaka, napísal si toho naozaj dosť :)
Včera som vyskúšal Veľký tribeč po červenej od Kostilian pod Tribečom hore aj dole. Hore od polky abosultne nevyšlapateľné pre mňa, zato dole to bolo na jednotku, technické, rozbité, náročnejšie, tak si to predstavujem, len škoda že to celé bolo veľmi krátke.
"Oproti pod Chlmom je tiez singlac" - obávam sa že mne to takto nestači napísať, trebalo by oveľa oveľa podrobnejšie čo a ako trafiť, preto, ak nevadí by som ta niekedy kontaktoval cez správu pre bližší opis trás.
29.06.2015 - 18:29:22
00
To ano .. nechcelo sa mi sem davat gpx, nemam ho vyrezany z trasy http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=175190 .. je to cervenou, je tam viac tociek, z toho gpxka to nevidno. Inak je to polovnicky chodnik, podla mapy NLC

Prílohy:

chlm.PNG
chlm.PNG 322.27 KiB thumb_up0thumb_down

29.06.2015 - 19:50:43
00
keyboard_arrow_up