posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 21. 10. 2009 o 23:40
posledný komentár: 16. 4. 2006 o 0:31
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 21. 10. 2009 o 23:40
posledný komentár: 16. 4. 2006 o 0:31
Dakuejemeee, kadial som isla ja, ze si tie vyhlady nepamatam?
Nejak sme sa vymotali zo suchych slnkom zaliatych rannych Moravian nad Vahom, presli kusok po ceste popri nadrzi Striebornica, vosli do lesa a uz stupame zelenou na Gonove Lazy.
na zelenej pred Gonovymi Lazmi 1
na zelenej pred Gonovymi Lazmi 2 (pohlad smerom na hreben Malych Karpat)
na zelenej pred Gonovymi Lazmi 3
tesne pred abo za sedlom Kostolny vrch smerom k Jelenim Jamam (Palo v protismere)
Jelenie Jamy
za Jamami stupame ubocim Bieleneho vrchu po cervenej smerom do sedla Marhat - pekny sklon aj na letnu sezonu, nie este v zime
romanticka chvilka - osamote vo dvojici
Marhat - "shot of trip"
cestou z Marhatu k Trhovicnej luke (vrstevnica subezna s hrebenovou cervenou)
Pod Krahulcimi vrchmi (nad Zacharovymi lukami) - vyhlad smerom na Karpaty 2
asi Zlaty vrch
sedlo Havran
P.S. Opravte ma pls., ak som niekde uviedol nespravnu lokalitu.
5 foto mi tiez nejako nesedi tipujem uz z Marhatu na gajdu, ale nie som isty na 100%, a predposledna nie je zlaty vrch, neviem ako sa to vola presne ale odtial smerom na Havran je fajny zjazdik
Ak predposledna nie je Zlaty vrch, tak potom v mape to miesto asi nema meno. Striebornica to nie je urcite. Mozno zahadu objasni Palo.
Rastik, ty si 1. Esteze ta mame! Ale este vies co by sme mali od Jezusa vymamit? Foto z predvianocneho vyjazdu.
uuuu, tak to som zase len tak prešla larom-farom forum a nepozrela poriadne. Rastik, hmmmm to sa ti paradne podarilo. ja nemam slov...!!
Start tiez klasicky - penzion Tematin v Moravanoch. Hodinu este upresnim. Najneskor o 9:00, ale pre mna osobne cim skor tym lepsie
Ak snehove podmienky dovolia, hore sa ide cez Gonove Lazy a naspat traverzom Marhatu a po hrebeni smerom na Havran.