Takže včera 2.4.2006 sme sa s kamošmi vybrali na bike z Lozorna na KOŠARISKÁ. Cesta bola v pohode až tesne pred KOŠARISKAMI sme natrafili na 100 metrový úsek posledného snehu. Po príchode na KOŠARISKÁ sme sa chceli občerstviť. Vybrali sme sa ku Chate Cementárka, ktorá bola ale na nešťastie odrezaná rozvodneným potokom. Potom sme sa vybrali do Borinky. Na konci KOŠARÍSK sme sa museli otočiť pretože sme stretli cyklistov, ktorý nám povedali, že do Borinky sa nedostane, pretože pod kameňolomom nie je cesta. Tak sme si ešte pojazdili po potokoch a vybrali sme sa naspäť. Pri zjazde späť do Lozorna nás chytila búrka , ktorá nás dosť premočila. Takto sa skončila naša prvá jarná jazda.
Fotky a videá nájdete na webe www.janosf.ic.cz - v sekcii cyklistika/výjazdy
a môžte prísť aj na fóra a pomôžte mi ho vytvoriť!
ked si tak spomeniem ako vypada ten potocik bezne cez rok.. a co sa z neho vyklulo.. fakt skryty talent
najviac ma natom sralo to ze sme sa museli zasa srat naspat po hlavnej cez zahorsku
no kedze som tam dnes bol trochu kuknut a tak pridam par fotos...neviem ci chalani boli aj hore nad tou utrhnutou cestou ale tam je to este ovela ovela veselsie inak tam, kde na tych fotkach hore stoji ta avia, sa teraz pasie kon, je tam take zabradlie a velmi protivny pan, ktory sa nespraval vobec privetivo, to sme uz ale nastastie boli po tym usekom a len sam sa hrali s tym konom, keby vedel ze sme prisli zhora, tak by nas asi tade ani nepustil....jediny kusok cesty a on si ho ide privlastnovat....povedal taku absurditu ako "chodte si vlastnou cestou alebo druhou stranou" ...uz ma vidi ako skacem cez tu dieru....
dakujem hlavne za tu fotku cislo dva.. jedna osoba sa mi tam javi ako bajkerka... sny sa stavaju skutocnostou... nech zavola kamaratky.. pozdravujem... ruky bozkavam...uctiva poklona
...a velmi protivny pan, ktory sa nespraval vobec privetivo... ...keby vedel ze sme prisli zhora, tak by nas asi tade ani nepustil....jediny kusok cesty a on si ho ide privlastnovat....povedal taku absurditu ako "chodte si vlastnou cestou alebo druhou stranou" ...uz ma vidi ako skacem cez tu dieru....
Presne. Bol som tam v sobotu, tiez som prichadzal zhora a pomaly ma ten chlapik nechcel pustit - vraj nech idem po druhej strane. Je to poriadny pako - teraz si bucham hlavu, ze som sa voci nemu spraval slusne. Pomaly som mal pocit, ze tadial mozem prejst len preto, ze on je taky laskavy a dovoli mi to - akoby ta obecna cesta patrila jemu... Ked ho tam zase niekto vymaknete, tak ho pokojne odignorujte - ja som bol slusny a aj tak sa nespraval primerane a vhodne.
P.S. Ak mate moznost ist teraz pondelok alebo utorok na bike, tak odporucam vyrazit co najskor kym este ta voda tecie, fakt sa oplati to zazit. Najlepsie je ist hore na Biely kriz a odtial sa spustit dole na Borinku - prejst to zhora dole je proste lepsie. Je tam aj taky sympaticky maly brod dlhy asi 2 metre a hlboky 20-30 cm s relativne silnym prudom vody. Este na useku tesne pred kamenolomom (pri prichode zhora) som mal chvilami pocit, akoby som isiel v nejakej rokline Slovenskeho raja po dne potoka. Fakt super... Oplati sa zobrat fotak!
dnes som dol zase na košariskách a už tam malé potoky neteču.
V horách je pomerne sucho ale v chládku ešte nájdete sneh a blato
ďaľšie foto a video nájdete na mojej stránke
ak chces zazit potoky tak sa chod spustit po zelenej znacke, co ide zhora z hrebena z cervenej dola na kosariska (?), za nou je uz vojenske pasmo ci co, tam som v piatok brodil este po kolena a snehu je tam tiez este dost....ale akurat z tej casti nemam fotky, mal som co robit aby som nebol mokry uplne, nieto este fotak tahat z camelu...
to bobo: nabuduce posli detail tvare nech si aspon spomeniem ci ta spoznam aj na fotke, inak ta bikerka to klobuk dole ja by som s babami moc nemohol chodit nemam to srdce na ne cakat. ale ked kupim frajerke lepsi stroj aj to sa zmeni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.chupacabra.sk/fotky/free/mar06mir.jpg
http://www.chupacabra.sk/fotky/free/mar06oli.jpg
http://www.chupacabra.sk/fotky/free/mar06mir.jpg
http://www.chupacabra.sk/fotky/free/mar06oli.jpg
fajneee
to PaliG: som myslel ze Einstein usiel pred nackami nie
alebo jeden myslel, vymyslel furik a musel ho tlacit
este jeden taky som pocul: ze mysliet znamena h**no vediet :)
fuha ta cesta do borinky z kosariska vyzera brutalne dufam ze coskoro sa tam dostanem
najviac ma natom sralo to ze sme sa museli zasa srat naspat po hlavnej cez zahorsku
..jeden myslel že si prdne a dosral sa..
Presne. Bol som tam v sobotu, tiez som prichadzal zhora a pomaly ma ten chlapik nechcel pustit - vraj nech idem po druhej strane. Je to poriadny pako
P.S. Ak mate moznost ist teraz pondelok alebo utorok na bike, tak odporucam vyrazit co najskor kym este ta voda tecie, fakt sa oplati to zazit. Najlepsie je ist hore na Biely kriz a odtial sa spustit dole na Borinku - prejst to zhora dole je proste lepsie. Je tam aj taky sympaticky maly brod dlhy asi 2 metre a hlboky 20-30 cm s relativne silnym prudom vody. Este na useku tesne pred kamenolomom (pri prichode zhora) som mal chvilami pocit, akoby som isiel v nejakej rokline Slovenskeho raja po dne potoka. Fakt super... Oplati sa zobrat fotak!
V horách je pomerne sucho ale v chládku ešte nájdete sneh a blato
ďaľšie foto a video nájdete na mojej stránke