ahoj, dovolím si dať tu Gastonov link z ich webpage, tam nájdeš veľa o tohtoročnom ročníku podujatia Okolo Domaše: http://www.tronkosice.sk/Tibetania09/ A tu je vlákno o Domaši, nájdeš tam tiež dosť info: http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?f=6&t=13698&st=0&sk=t&sd=a&start=180
Hi PO bikers. Zajtra planujeme s Jerrym Cergovsku chatu niekedy okolo 12.00 z Kanasa (Gregorovce, Ratvaj, Terna, ...). Presny cas nie je mozne stanovit teraz, kedze zajtra doobedu mam este nejaku pracu. Dynamicky je mozne obvolat zaujemcov cca 1 hod. vopred. Kto sa chce pridat, nech da vediet, "newbies" nech daju aj tel. kontakt.
Stretko mozme dat nieco pred 12h pri mne alebo parkovisko pri jednote naproti nakupnemu stredisku Centrum na sidl III. Potom vyrazime smer Kanas po Petra. Dufam ze dojde aj MisoR ?
a je to tu zase:) ešte ti nevychladli blahoželania k narodkám a zase oslavuješ:) bývaš v tom čase občas aj triezvy?:)) Napriek tomu ti bajkboro prajem všetko len to krásne k dnešným meninám:)
Aj by som šiel, len ste vybrali taký "ideálny" čas na opekanie sa na trase, kde nie je veľa stromov Ešte neviem či pôjdem, ale ak áno napojil by som sa niekde v Gregorovciach. ak by niečo tak 0905 274 405 .
Stretko mozme dat nieco pred 12h pri mne alebo parkovisko pri jednote naproti nakupnemu stredisku Centrum na sidl III. Potom vyrazime smer Kanas po Petra. Dufam ze dojde aj MisoR ?
Pozor zmena cas sa posuva o jednu hod. neskvor cize pred 13 h. Koniec hlasenia!!!
Kurňa Vlado, nech dumam ako dumam, naozaj netusim, kam prist, ak prist budem moct. Napis to tak, aby to pochopil aj mongol zo spanielskej dediny, teda ja. Vdaka.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.