Racho
Mesto: Prešov
Založený: 18.06.2007
Bike: Mám
Včera som spojil príjemné s užitočným a pešiu prechádzku po Kvašnej som využil na omrknutie a prečistenie chodníčkov, ktoré sa jazdili pred pár rokmi ale vyradil som ich z repertoáru kvôli neprejazdnosti spôsobenej ťažbou. Bol som milo prekvapený ich súčasným stavom. Vyzerá, že sú sporadicky jazdené ale voči hlavným ťahom na Kvašnej sú využívané asi minimálne. Jedná so o chodník, ktorý začína na zelenej tur. značke (prudký padák smerom na Kvašnú, zhruba v polke zjazdu z hrebeňa k asfaltke, odbočka doprava, začiatok je nevýrazný). Dokonca sú tam modré šipky označujúce odbočku na tento chodník. Asi, ho lesáci na pár miestach prečistili a prekopali a je slušne zjazdný. Križuje žltú značku a končí na zadnej asfaltke kde sa dá pokračovať singlikom po pravej strane asfaltky alebo motorkárskym chodníkom k spodnému prameňu. Dnes som ich bol pojazdiť, sú ešte trochu surové (+ jeden padnutý strom) ale keby sa vyjazdili tak ako chodník na hrebeni tak by pribudlo na Kvašnej pár "ďalších metrov" pekného jazdenia.