Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
A okrem ineho padla magicka 7, cize 7 x na SIMONKE v priebehu jedneho mesiaca .
Moja ! Inak Šimonka je cyklovrchol, na ktorý vidím priamo z okna izby, takže duchom som tam tiež veľakrát
Apropos: Dokopy všetky výstupy na Šimonku nemáš zrátané? (stále dlhuješ odpoveď)
Moja ! Inak Šimonka je cyklovrchol, na ktorý vidím priamo z okna izby, takže duchom som tam tiež veľakrát
Apropos: Dokopy všetky výstupy na Šimonku nemáš zrátané? (stále dlhuješ odpoveď)
Neratal som to, ale moj predpoklad je nieco zhruba okolo 60
moja najsamlepšia sezóna skialp - 51 X chopok..., šimuňku rátam len po práci a podvečer, tieto grúne spája rovnako zdevastovaná príroda, všetkých pozdravujem
My sme včera s Chrústom dali pešiu túru za slnkom na Roháčku. Hore krásne a teplo. Vyriešil sa aj prípad stratenej Madony. Našli sme ju spadnutú pod skalou. Bola bohužiaľ bez hlavy a rozbitá na dva kusy. Vyniesli sme ju hore a provizórne opreli o skalu. Celá drevená socha je spráchnivená, takže možno jej pád zo skaly spôsobila gravitácia a nie ľudská ruka.
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/3ad4141407/
Foto: http://racho.rajce.idnes.cz/2014_01_03_Kolvek_-_Rohacka/
Zdravicko pani,
kedze som uz presovcan, chcem sa informovat, ci je tu niekto, kto jazdi lahsie vyjazdy 40-80 km, no v kludnom tempe (nie treningy na maratony).
Nepoznam vobec okolie Presova a navyse rok 2013 som najzdil len 1000 km
Tiež by ma zaujímalo, či je tu na fóre niekto taký ... Možno Bajkboro sa pridá .
To angel1: Pre zoznámenie s ortodoxnou bikerskou komunitou doporučujem návštevu pizzerie Šťastná hodinka v Opále na Sekčove každý piatok o 20.00, heslo pre obsluhu: "Rezervovaný stôl na 20-tu" .
no na namesti casto vidavam zablatenych bajkerov a nie su to ziadne deti, takze komunita tam je urcite dobra. Aj pocas vianocnych trhov som videl motat sa pomedzi stanky chlapov s bajkami a blatom za usami
Komunit je v PO urcite viacej, jedna viac XC zamerana, co nahana kilometre, je ta, co som pisal, druha s AM/EN zameranim chodi jazdit na singletracky na Borkute, v Slanskych (a inde), komunikuje viac na Facebooku, ale neviem, ci ma niekde pivne hniezdo (asi ich ma viacej a nepravidelne ). Kontaktna osoba - Dijck.
Dnes paradny polozimny vyjazd s Matusom Hajnikom po trase Zamutov-Mensi vrch-Makovica-Vyznik-Herlianske sedlo-Mosnik-Herl. sedlo-Banske-Juskova vola-Zamutov
BTVT sme vybrali na Smrekovicu, pohode vyslap, malo snehu, ale na carbonkilleri vichrica povalala snad 150 m usek, ktory je velmi tazko prechodny, vid foto. Tam bude treba fest poriadnu brigadu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moja
Neratal som to, ale moj predpoklad je nieco zhruba okolo 60
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/3ad4141407/
Foto: http://racho.rajce.idnes.cz/2014_01_03_Kolvek_-_Rohacka/
kedze som uz presovcan, chcem sa informovat, ci je tu niekto, kto jazdi lahsie vyjazdy 40-80 km, no v kludnom tempe (nie treningy na maratony).
Nepoznam vobec okolie Presova a navyse rok 2013 som najzdil len 1000 km
Dakujem
To angel1: Pre zoznámenie s ortodoxnou bikerskou komunitou doporučujem návštevu pizzerie Šťastná hodinka v Opále na Sekčove každý piatok o 20.00, heslo pre obsluhu: "Rezervovaný stôl na 20-tu"