No, co sa tyka Trampovania, tak ja som tak divne trampoval, skor tak samotarsky ako sa ucastnit nejakych masovych akcii ... ale mozno sme sa niekde aj stretli ... clovek nikdy nevie
Na Sarisi sa oficialne zacina cyklosezona.
http://www.sck-saris.sk/?strana=akcia&aid=30 Nekrutte nosom nad trasou, zacat nejak treba. Hlavne pre tych, co sa prave zobudili zo zimneho spanku .
Ked niekto poznate dobraka co vysekal vsetky korene na zelenej znacke za kalvariou, tak mu odkazte, nech sa najprv poradi s ostatnymi a potom robi blbosti.. toto som este nevidel, niekto si robi dialnicu a verim, ze si mysli ako tym cyklistom chudakom pomohol, sa nemusia trmacat po korenoch.. jesus maria.
aco utro kde sa ide Slanske? ked ta o akej a kde sa stretneme
Ja este neviem, ked vyjde tak bude session na zbojnicaku. Mohli by ste tam dojst pozret, budem tam ale len fotit.. ak nevyjde, tak pojdem s vami jazdit. Inak dnes v kysaku bolo azuro..
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.