Zdravím účastníkov Sitno MTB Tour 2011,
klobúk dole pre Vami všetkými, ktorí ste sa nezľakli nepriaznivého počasia a vysadli spolu s nami na svoje biky. Bohužiaľ počasie mi nedovolilo ukázať Vám možnosti bikovania na Štiavnicku tak ako som si to predstavoval.
Napriek tomu budem mať krásne spomienky na dva dni plné bikovania v náročných podmienkach so skvelou partiou ľudí. Spoznal som nových ľudí, ktorí majú radi prírodu a pohyb na horskom biku tak ako ja. Stretol som fóristov a priateľov, ktorých som dááávno nevidel.
Ďakujem Robovi zo Zvolena, ktorý prišiel s myšlienkou zorganizovať túto akciu a zabezpečil, aby ste sa dobre napapali a vyspinkali. Dúfam, že do budúceho roka popracuje na svojej kondičke, aby mohol absolvovať všetky naše výjazdy v plnej dĺžke.
Pozdravujem Veroniku od Bardejova, ktorá sa u nás vykúpala v poriadne hlbokej kaluži blata. A aj s mokrými tretrami pokračovala ďalej a nevzdala to pri tých teplotách. Klobúk dole.....

Pozdravujem Jančiho a Vlada z Bardejova, ktorí ma po decovej slivovici v krčme na Vysokej lámali a lámali a nakoniec prehovorili pokračovať ďalej v plánovanej trase. Úžasná atmosféra v Pukanci na jarmoku, kde sme boli na chvíľu stredobodom pozornosti, keď sme piati zablatení bikeri prechádzali pomedzi davy ľudí. Pri výšlape pod Počúvalským tajchom to parádne šmýkalo. Ja môžem kedykoľvek takéto technické výšlapy a extrémne podmienky. Janči a Vlado ste moja krvná skupina....
Teším sa na Vás na budúci rok. Pripravím si na Vás niečo nové vo Vyhnianskej doline a na Belej. Mnoho trás však závisí aj od toho ako sa budú v lese správať lesní pracovníci.
Fotografie zachytené mojim okom + niektoré fotografie od Vás účastníkov som zoradil do dvoch albumov v našej klubovej fotogalérii na Picase tu:
http://picasaweb.google.com/mtbikerhh