Inak jezus... som ti to vtedy nedopovedal... Pod nickom jezus som si vzdy predstavoval niakeho 40tnika v rastucim pivným mozolom. A aha kto sa z toho vyklul.

Uz som to niektorym spominal, ale
Jezus preto, ze uz som sa sem na forum nemohol zaregistrovat pod menom kedze to uz bolo obsadene. Nick Jezus vznikol v "davnych dobach devätdesiatych rokov", ked Gary Fisher, Ned Kelly a spol. uz sice boli ostrielani borci, ale na Slovensku bolo MTB este relativne v plienkach a ja som mal pol metra dlhe vlasy a bradu a tak chalanom z nasej vtedajsej "AM.EN" partie (ano, uz vtedy sa take jazdilo)

dlho netrvalo a nick bol na svete...
Fuu, teraz som to s tou historiou napisal, akoby som uz mal tie 4 kriziky na krku, ale faktom je, ze na MTB som zacal jazdit viac ako len vylety popri Dunaji uz pred cca 13 rokmi, takze co to pamätam (zaciatky Kamenaku a Rohatky nevynimajuc a to este na HF biku).

P.S. keby este niekto z fora nahodou nevedel:
HF = hard full 
s tym by som nesuhlasil

teda v sobotu urcite nie
Ja by som skupinu c1 ani nezaradil moc medzi dupacov jednoducho necakali na ostatnych ako mi s Tonym Ja?nom Littlefoxom a dalsim niekedy sme si posedeli na luke aj 20-30 min

To je fakt, ja si tiez myslim, ze relativne v pohode by mohla ist skupinka 1 a 2 spolu celu trasu, ale skupinka 1 vobec necakala vyznavajuc strategiu "vsak naco cakat, ved sme spolu odstartovali a to staci, nie?" a my v skupinke 2 sme naopak cakavali velmi dlho. Tym neutocim na skupinku 1, len sa mi zda, ze to brali az prilis vazne.