inac to bol normalne znaceny turisticky chodnik :roll:
28.04.2008 - 18:32:51
00
inac to bol normalne znaceny turisticky chodnik :roll:

to kde dava djick drop urcite :roll:

ta ryha po fleku tomu tiez pridava super dojem pre miestneho horara :)
28.04.2008 - 18:34:18
00
no stax nie kazdy je XCckar :wink: a kedze je na Slovensku tolko vela oficialnych enduro trailov,tak sme si prave nemohli vybrat...mimochodom myslis,ze ked zabrzdis ty,mas mensiu ryhu?Nemyslim,ze tym nejak poskodis chodnik,to by si to tam musel rozryt z motorkou...btw to tiez nemam rad.
28.04.2008 - 18:42:49
00
Vidim ze to sobotnajsie tempo sa tu pretriasa, tak sa k tomu vyjadrim aj ja ako clen "zadneho voja". Podotykam, ze toto je iba moj subjektivny dojem a nemusi sa zhodovat s dojmami a pocitmi ostatnych clenov chvostoveho tymu :wink:
Pri potoku nas startovalo cca 30 bikerov a bikeriek co je velmi slusny pocet na to, aby sa prejavili rozdiely v kondicii ale aj technike. A z tohto dovodu je uplne logicke, ze sa pole hned v prvom stupani roztrhlo - NO PROBLEM.
Na cele jazdili bikeri dva krat mladsi ako ja, tak sa pytam - kto mal byt vpredu? Odpoved - asi ja kedze som dva krat starsi, mal som byt dva krat rychlejsi :lol: NO PROBLEM.
To, ze sme jazdili na chvoste beriem ako normalny stav, lebo niekto to musel urobit a cakat na tych co mali akykolvek problem. Asi by naladu pokazilo vsetkym nejaka patracka po bikerovi s rozbitou hlavou niekde v prdeli a preto NO PROBLEM. A moj zaver ? NO PROBLEM :lol: :lol: :lol:
28.04.2008 - 18:44:21
00
Vidim ze to sobotnajsie tempo sa tu pretriasa, tak sa k tomu vyjadrim aj ja ako clen "zadneho voja". Podotykam, ze toto je iba moj subjektivny dojem a nemusi sa zhodovat s dojmami a pocitmi ostatnych clenov chvostoveho tymu :wink:
Pri potoku nas startovalo cca 30 bikerov a bikeriek co je velmi slusny pocet na to, aby sa prejavili rozdiely v kondicii ale aj technike. A z tohto dovodu je uplne logicke, ze sa pole hned v prvom stupani roztrhlo - NO PROBLEM.
Na cele jazdili bikeri dva krat mladsi ako ja, tak sa pytam - kto mal byt vpredu? Odpoved - asi ja kedze som dva krat starsi, mal som byt dva krat rychlejsi :lol: NO PROBLEM.
To, ze sme jazdili na chvoste beriem ako normalny stav, lebo niekto to musel urobit a cakat na tych co mali akykolvek problem. Asi by naladu pokazilo vsetkym nejaka patracka po bikerovi s rozbitou hlavou niekde v prdeli a preto NO PROBLEM. A moj zaver ? NO PROBLEM :lol: :lol: :lol:
uff ale mi odlahlo Dodo somsa bal ze mas iny nazor ako ja :D
28.04.2008 - 18:48:09
00
STAX: teraz si robis kozy alebo to myslis vážne? :roll:
28.04.2008 - 18:53:03
00
no stax nie kazdy je XCckar :wink:

jaaaj tak to pardon potom
a kedze je na Slovensku tolko vela oficialnych enduro trailov,tak sme si prave nemohli vybrat...

jaaaj tak to pardon potom
mimochodom myslis,ze ked zabrzdis ty,mas mensiu ryhu?Nemyslim,ze tym nejak poskodis chodnik,to by si to tam musel rozryt z motorkou...btw to tiez nemam rad.

tak potom je vsetko v poradecku ked to nemas rad :)
28.04.2008 - 18:58:17
00

spravny pristup...
28.04.2008 - 19:11:34
00
to kde dava djick drop urcite :roll:

ta ryha po fleku tomu tiez pridava super dojem pre miestneho horara :)

Stax co davas? dal by som si aj ja... boze tak ja som sa prisiel zabavit do Varina. Prepac mi, ze som skusil dropnut do hlbokej travy a listia. A prepac mi ze som narusil podny kryt. Fakt mas podobne argumenty ako lesnik :roll: Fakt nechapem co tu teraz vytahujes. Asi mam len tazky den. Povedz mi ako a kde mam jazdit , prosim..
28.04.2008 - 19:19:12
00

skupinka 1 bol - Imro (asi priateľka dala ultimátum, tak sa ponáhľal), Stic, Nanno22, Ivan (Giant Trance), viac netuším

aj charlie bol v prvej skupinke :wink: ...
28.04.2008 - 19:21:34
00
Povedz mi ako a kde mam jazdit , prosim..

ale ved to poznas...
http://cemba.cz/kodex-terenniho-cyklisty/
28.04.2008 - 19:29:00
00

Stax co davas? dal by som si aj ja... boze tak ja som sa prisiel zabavit do Varina. Prepac mi, ze som skusil dropnut do hlbokej travy a listia. A prepac mi ze som narusil podny kryt. Fakt mas podobne argumenty ako lesnik :roll: Fakt nechapem co tu teraz vytahujes. Asi mam len tazky den. Povedz mi ako a kde mam jazdit , prosim..

Toto je OT
Preco tu toto riesite ?

Podny kryt som narusil skoro nosom na tom singli z chaty aj ja , ked som dal ukazkoveho SUPERMANA :lol: a po AM EN akoch som nasiel iba stopy po tretrach, kde ste to museli prenasat. Dijck kludne jazdi kde sa da, ja to tiez tak robim a nehodlam to zmenit. Ale po luke plnej safranov sam chodil po spickach.
28.04.2008 - 19:36:40
00
Veru, drotarovi to na tom singli v nedelu slo a kym som siel za nim, tak bol na zemi dva ci tri krat a teda pekne to tam rozryl. Akurat ze bike za tu eroziu vobec nemohol. :lol:

Btw. nasiel si ten senzor ci co si to stratil?

Naposledy upravil Jezus dňa 28.04.2008 - 19:45:13, celkovo upravené 2 krát.

28.04.2008 - 19:41:14
00
Veru, drotarovi to na tom singli v nedelu slo a kym som siel za nim, tak bol na zemi dva ci tri krat a teda pekne to tam rozryl. Akurat ze bike za tu eroziu vobec nemohol. :lol:

Btw. nasiel si ten senzor ci co si to stratil?

:lol: ano bol presne tam kde som dal supermana :lol: inac k tym tigrom len tolko, ze som asi nemal svoj den :wink: ale nic ma neboli, tak to beriem sportovo.
28.04.2008 - 19:44:09
00
Ty nemas fotku kde je za tebou vidno stopu. Nemame tvoj corpus delicti. Takze asi sa nemame o com bavit. Zanechal som stopu, porusil som kodex. Stax, nebud smiesny, kazdy cyklista zanecha stopy. A vies si predstavit, ze v nedelu sme boli cca 40 cyklistov na chate pod suchym v NP? A vies si predstavit kolko stop zanecha horal v nizkych tatrach? A kolko na tom istom mieste lesaci ?
28.04.2008 - 19:44:40
00
keyboard_arrow_up