Chvilku mi trvalo kym som pochopil co si vlastne napisal :roll: neviem co ty si od tohto ocakaval, ale moja predstava sa vdaka vsetkym co to organizovali naplnila. Ak je pre teba nieje hodnotne stretnutie bikerov len v takomto pocte ako sme boli, tak sa prihlas na Velocamp a mozno ucast 600 bikerov ti bude stacit. Tieto akcie su hlavne o zabave a nielen ja som sa zabavil vyborne. Mozno ked sa pohrabes tu na MTbikerovi zistis akych a kolkych stretnuti sme sa zucastnili. A vazim si takych ludi ako Lapierre, Litlefox a & ze aj napriek takemu mlademu veku maju takyto pozitivny pristup k takymto akciam.

Mirec to myslel dobre:) Len ste sa asi kapku nepochopili..

PS: Giro pracuje vela s chemoprenom? Lebo by uz nemal: )))
28.04.2008 - 22:45:45
00

Mirec to myslel dobre:) Len ste sa asi kapku nepochopili..

:lol: Ja nic v zlom nemyslim, len som dal odpoved na otazku. A zase nemusim vsetko chapat :lol: niekedy je to dokonca aj lepsie :wink:
28.04.2008 - 22:48:02
00
PS: Giro pracuje vela s chemoprenom? Lebo by uz nemal: )))

Nieee, fetuje cpavok :evil:
28.04.2008 - 22:50:05
00
Trochu asi vzniklo nedorozumenie. Ja som sa prave naramne bavil na tejto akcii. ten servis co tam bol /od ubytka cez trasy, znacenie atd atd/ mi uuuplne stacil. Len som mal pocit ze vela ludi frflalo na rychlu skupinku vpredu, znacenie trate, zlu obsluhu /no dobre to trochu vadilo aj mne uznavam :)/ Preto som to nazval ako "zakladny kamen". Nech si z akcie ludia zoberu to pozitivne a ak si myslia ze ak vedia nejake veci spravit lepsie tak nech ich tak spravia. Vobec som nechcel tuto akciu nijako znevazovat ani nic podobne. Prave naopak. Velmi rad sa zucastnim znovu.
28.04.2008 - 22:55:08
00
Tak potom je vsetko ok. A pre nas je to tiez skusenost, comu sa mame vyvarovat pri organizovani Kellys camp 2008. Az prides porovnas.
28.04.2008 - 23:00:04
00
Tak potom je vsetko ok. A pre nas je to tiez skusenost, comu sa mame vyvarovat pri organizovani Kellys camp 2008. Az prides porovnas.

tak si toto stretko vo Varine tak trocha zneuzil :?: :)
priznavam sa bolo to prvy krat co som nieco taketo spoluorganizoval a uz by som vedel co a ako by som poupravil ..ale tomu sa hovori ucit sa na vlastnych chybach .... a ako vidim na Drotarovi plati aj mudri sa ucia na chybach inych 8)
28.04.2008 - 23:18:11
00
..ale tomu sa hovori ucit sa na vlastnych chybach ....)

áno áno nabuduce donesiem aspon demižón :twisted:
28.04.2008 - 23:22:35
00
Ale tak dalo sa. Nabuduce nebude Miro setrit stuzkami a bude to hned lepsie. Ako ja to berem ako vynikajucu akciu. Ak bude nieco niekedy nabuduce isto za zucastnim.
28.04.2008 - 23:26:08
00

a slapat bude kto? :lol: ale samozrejme slo hlavne o spoznanie ludi a pokecanie pri pive a podobne ... mozno spoznat nove prostredie ale o tom by vedela porozpravat Danka :) tej sa tu pacilo
28.04.2008 - 23:28:28
00
Tak, ja by som tiez velmi rada podakovala...hlavne Saldi, ale aj ostatnym zucastnenym za zorganizovanie skvelej akcie :D ....samo o sebe ja som sa tam citila uplne skvele, odniesla som si kopec uzasnych zazitkov, spoznala som skvelych ludi a pri prezerani fotiek by som sa tam hned vratila, takze este raz velke DIIIIIk!!!

btw:A samozrejme velka vdaka aj Drotarovi a Mikimu za ich milodary........ na sobotnajsom vyjazde 8) .
28.04.2008 - 23:29:49
00

zober rovno cisternu. Snad to postaci :D
28.04.2008 - 23:30:40
00

ak budem mat so sebou dostatok "ruzovych kamaratok" tak ta o par poldeci oberiem :)
28.04.2008 - 23:35:13
00
tak si toto stretko vo Varine tak trocha zneuzil :?: :)
priznavam sa bolo to prvy krat co som nieco taketo spoluorganizoval a uz by som vedel co a ako by som poupravil ..ale tomu sa hovori ucit sa na vlastnych chybach .... a ako vidim na Drotarovi plati aj mudri sa ucia na chybach inych 8)

Noo nezneuzil, pretoze tieto veci s oznacenim, zmapovanim a podkladmi mame vyriesene inac ale to sme to odkukali z Velocampu. Ubytovanie bude trosku ine :wink: ( lepsie a za menej penazi) a obcerstvenie bude zabezpecene urcite k plnej spokojnosti. Na to ze ste takuto akciu organizovali prvy krat, z mojho pohladu nemam ziadne zasadne vyhrady. U mna spokojnost :wink: pretoze klady daleko prevysili nedostatky. Ak sa tak vobec daju pomenovat.
TO MirecBB ten prispevok som dal dole. :wink:
28.04.2008 - 23:35:33
00
a slapat bude kto? :lol: ale samozrejme slo hlavne o spoznanie ludi a pokecanie pri pive a podobne ... mozno spoznat nove prostredie ale o tom by vedela porozpravat Danka :) tej sa tu pacilo

ano ano velice. musim niekedy dobehnut zase k vam oben (hore :wink: )
28.04.2008 - 23:38:12
00
ano ano velice. musim niekedy dobehnut zase k vam oben (hore :wink: )

ATC je otvoreny celu seezonu :wink: a specialne pre teba vymyslim nejaku uphillovu trasu
28.04.2008 - 23:40:05
00
keyboard_arrow_up