zhruba 3 km od domu, keby som to šiel napriamo, potom som to pustil dole a pojazdil ešte niečo v nižších nadmorských výškach, kde je to už pomerne dobré, aj čo sa blata tíka, nejakých 12 km a 550m výškových aj tak sa viac nedá stihnúť v čase medzi fajrontom a tmou
dneska podvecer som si schuti pojadzil, Plesivec, Rodrigez a Trnky. Uz ked je tam tabulka Rodrigez tak to ako keby bola oficialna trasa . Pred koncom Rodrigeza som si vsimol v jednej zakrute nejake to pokracovanie predlzenie akurat ze je do kopca. lto kde ten Bathory trail?
Si siel po zltej hore ci dole okolo hradu ? Pokracovanie Rodrigueza som pozeral nevidel, lebo posledne som kontroloval skratku, co vyhrabali, ale je to privelke skratenie, ale dobre na testovanie 180st tocky. A na konci je brutalny skok cez koren. Vyborny na test dorazov vsetkeho .. pokracovanie by mohlo byt zaujimave. Bathory je uz v zozname co mam na cykloserveri (viz. podpis) http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=172937 , ale niet velmi o co stat. Za mokra nezjazdne, za sucha to bude tiez pekne smykat.
Sypky, vyhrabany podklad. Casom sa to asi zpevni, ale je to cerstve.
Pozeram ale bobris, ze aj ty si minul tu spravnu cast chodnika v Trnky Brnky
edit: toto je povodny chodnik, imho je to krajsie ako ta cast , co sa dotyka zvaznice, aj ked sa mi zda, ze tam potom chyba jeden skok, teraz neviem. Trafil som to az na druhykrat. Odbocka je dost nevyrazna v lese a skoro nie je vidno stopy ale potom je to peknucky chodnicek.
zajtra ideme o 9 start, lto zlta jedine dole tak som aj isiel vrch je uz skoro dh ale od popadanych stromov to je potom pekne technicke a rychle, trnky nejaku odbocku co ide doprava som minul uz bolo sero isiel som co dobre poznam, zajtra skusime
btw. chystám sa v nedeľu pojazdiť na Inovec, pláín je doviezť sa autom dakde ku kálnici. ešte som tam nebol, tak neviem odkiaľ vyraziť ani ktorým smerom. či tam ešte nie je snehu. nenašiel by sa dakto kto by šiel? niekedy okolo obeda
Sekele stiahni si mapu kellys maratonu z minuleho roka a chod podla nej to je dobra cesta okolo inovca. Alebo kratsia varianta je z Kalnice hore k utulni a odial na chatu pod INovcom - Inovec a naspat po cervenej a nad Kalnicou (ostry vrch) zist dole a po modrej do Kálnice.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozeram ale bobris, ze aj ty si minul tu spravnu cast chodnika v Trnky Brnky
edit: toto je povodny chodnik, imho je to krajsie ako ta cast , co sa dotyka zvaznice, aj ked sa mi zda, ze tam potom chyba jeden skok, teraz neviem. Trafil som to az na druhykrat. Odbocka je dost nevyrazna v lese a skoro nie je vidno stopy ale potom je to peknucky chodnicek.
http://trasy.gpsteam.eu/mtb/list.phtml?s=kalnica