moj obdiv za 5 h v tychto teplotach. ja aj v zimnych tretrach neviem akosi ist cez 2 h. teda nechce sa mi viac mrznut. zle dokrvene nohy = nepohodlie ako svina.
po tom moste som este nesiel - dik za inspiraciu. akurat predvcerom som pozeral, ze ci je to priechodzie
hentie kmene - tiez by som dotycnemu co to tam takto nechal najradsej urval ale fakt, ze to asi ani nechcu. skor mam az pocit, ze to tam takto nechali naflaskane naschval... *****
no ten most nieje zrovna cyklochodník bránka od Beckova je zadrôtovaná, preliezam cez zábradlie, cez dve kilometrovníkové tabule sa dá prestrčiť, ale je to dosť natesno a v prvej tretine trčia z asfaltu tyčky na meranie klesania mostu. a keby išli okolo pandúri, tak je to asi na pokutu..
Trasu niekto čerstvo (dnes?) prešiel, stačilo sa držať stopy, moc dobré pojazdenie.
Stopa c. 3 bola moja dnesna Od kriza nad Izbou som isiel k plesu a potom vychodne lesne cesty na P.Javorinu a az odtial modra do Kalnice. Na Kalnickom Endure ako bonus polovnik. Ani neodzdravil (zase lepsie tak, ako nejake pindy namiesto pozdravu), ale vyzeral stretnutim dost zaskoceny. Mozno to bola len nejaka figurina, aby tam bikeri nejazdili rychlo
Dalsia stopa na hrebeni je asi bobrisova (isla tiez po modrej na Kalnicu )
Ale zaujmalo by ma, ci autor tej poslednej stopy ,co pomerne exoticky po lesnych cestach traverzovala P. Javorinu zo SV a dalej po zvazniciach smerovala na Kulhan je tiez z fora?
Bolo tam viac bikerov. Bobrisova stopa už bola staršia. Od Inovca začínalo niekoľko stôp a postupne končili. Cez skalky nad Izbou dve dnešné, jeden biker mal tuším platformy.
Pleso je kde?
Tiež si sa trochu neskoro "zobudil"? Do 11 pražilo slnko. Ja som ale vyrazil až o pol 12 na kroske po asfaltoch. Na Kykule ma chytila snehová prehánka, potom kus sucho, až zo Strání v mrholení. http://mapy.hiking.sk/?trasa=0QFfI
Kamarat bezec pisal a tatko turista tiez, ze nam lesni "hospodari" kvalitne rozryli Hlboku dolinu a od zelenej budy na vrchu Hlbokej doliny smerom na tzv. "esicka" / strelnicu tiez, ze asi 300 m riadne rallye..vsak LKT prejde a ostatnych osrat - tak asi zmyslaju tito sucasni lesnici. Pojdem to preskumat a pofotit - ale radsej na pesi podla popisu.
Bol som tam.Je to masaker.A v tomto blate uplne.
Inak strach co robia ti *****Panska roz*****,prielacina roz*****,polamany tiez nic moc a teraz aj toto.Nejako tu tych peknych miest vdaka nim ubuda
tak dnes sa podarila Panska pred zapadom slnka, podmienky idealne, priblizne od Izby teren pekne chrumkavy, inverzia nebola sice dokonala ale potesilo.
tak dnes okruh z Hradku popod Pansku a cez Prieliacinu a Tematin spet. Na 32km teda riadna makacka. Prieliacina az nato ze je tam velaaaa listia v pohode. Na hrebeni podklad primrznuty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
po tom moste som este nesiel - dik za inspiraciu. akurat predvcerom som pozeral, ze ci je to priechodzie
hentie kmene - tiez by som dotycnemu co to tam takto nechal najradsej urval ale fakt, ze to asi ani nechcu. skor mam az pocit, ze to tam takto nechali naflaskane naschval... *****
Stopa c. 3 bola moja dnesna
Dalsia stopa na hrebeni je asi bobrisova (isla tiez po modrej na Kalnicu )
Ale zaujmalo by ma, ci autor tej poslednej stopy ,co pomerne exoticky po lesnych cestach traverzovala P. Javorinu zo SV a dalej po zvazniciach smerovala na Kulhan je tiez z fora?
Pleso je kde?
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x17.99770y48.72976z17m2v36
Pleso je kusok pod hrebenom
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.00097y48.72900z17m2v36
https://www.strava.com/activities/441427187/embed/4b5e650d3bc7ccb2c33f8f4ad14d435940a77cbc
Inak strach co robia ti *****Panska roz*****,prielacina roz*****,polamany tiez nic moc a teraz aj toto.Nejako tu tych peknych miest vdaka nim ubuda