co tak cez vikend pobehat Tematinske traily ? tam by to s blatom take hrozne nemalo byt.
04.01.2018 - 17:21:29
00
Veď Rodriguez a trnky a na plesnivec prípadne traily na Dubniku musia byť v pohode
04.01.2018 - 17:30:54
00
Traily su celkom v pohode,ale zvaznice k nim veduce su uplne rozmrdane.
04.01.2018 - 17:37:21
00
Viem, ze sa tu pred casom spominali opravene useky ciest a dnes som sa konecne vybral pojazdit von a mnohe miesta ma fakt potesili, ze spravili (sice som bol na MTB tak mi to mohlo byt sumafuk ale ako princip). No a teda zrekapitulujem lebo neviem ci vsetky miesta boli spomenute:
- stanica na Starej Turej (ano, funny ale skoro som odpadol ked som to zbadal, resp. som myslel, ze halucinujem kedze som to za cca. 30 rokov co si to tam pamatam nevidel v inom stave ako ***** - mam na mysli tie panely s fugami kde kedysi bol asi strk ale to uz ani neviem kedy)
- Vadovce - esicko v strede dediny (toto dost potesilo lebo na cestaku mi ro prislo neprijemne ked sa mi do toho nechcelo brzdit kvoli tym dieram a zlepeninam hrajucim sa na cestu)
- Kostolne - od kostola smer k Hajtunovcom (toto si pamatam, ze uz tu bolo spomenute ale reku dam do sumaru)
- Grnca a asi 1km pred nou v smere od Krajneho - toto velmi potesilo lebo to bol uz ozaj statny tankodrom a byt tam na brzdach vyhybajuc sa jamam a nemoct sa dostatocne venovat tym namakanym vyhladom ma sralo
- Castkovce v dedine - toto neviem ci bolo naozaj treba ale vsak dobre...
- Cachtice v dedine - tiez mi to neprislo najhorsie z nasho okolia ale vsak preco nie

Btw. nesiel ste niekto vcera o 12:50 na cestaku v NMnV cez podjazd od Tesco? Som bol v aute a "zavidel" tomu ziletkarovi lebo si uzival docela fekal pocasie zrovna =]
04.01.2018 - 19:08:11
02
Kaper napísal:
Traily su celkom v pohode,ale zvaznice k nim veduce su uplne rozmrdane.

vcera som si dal koleckookolo Visnoveho, teda okrem Drozdovho vsetky chodniky. Najviac blata (a jeden spadnuty strom, zhruba v polke) bolo na modrej TZ. Vsetko v pohode zjazdne a len decentne zafrckany som bol.
08.01.2018 - 22:26:39
00
kocnerety si ma obiehal v stupani na rodrigeza na zelenom bajku ?
08.01.2018 - 22:31:08
00
ano
08.01.2018 - 22:39:53
00
kto máte radi adrenalín a máte DH bike, integrálu a chrániče, bežte si dať zjazdovku na javorine, sú tam teraz ideal podmienky na zjazd bez bŕzd, tvrdý podklad ktorý sa neprepadá a má dobrú trakciu, som si to dal aj hore aj dole a vyšľapal som to bez vycvaknutia..... inak cesta hore po žltej stojí za kkt, tankodrom s ladom, tam je to dosť na tlačenie... snehu celkom hore ostalo od 800m súvislá vrstva.. zajtra tam pôjdem radšej na bežky skúsiť
31.01.2018 - 16:35:08
00
Pozyvas na zjazdovku bajkerov, ako keby bola tvoja. Ja by som si tam rad cez víkend zalyzoval.
p. s. Ale ono až take zle nebude, keďže bez vleku tam aj tak nikto zjazdovat na biku nepôjde. Na to poznám miestnych endurakov až moc dobre.
31.01.2018 - 18:44:57
00
ked sa dohodnu s chatarom, mozno im ho pusti za skipas ? vsak aj tak to nie je na lyzovanie a bike tomu nijak neublizi, okrem ineho neviem o tom ze by to bol sukromny pozemok..
31.01.2018 - 18:55:09
00
No neviem ja mam problem ten velky vlek zvladnut na lyzoch nieto este na bicykli. nerealne. Mozno este tie male ale aj tie zacinaju dost do kopca. Ale pocul som ze sa tam maju postavit dve lanovky a umele zasnezovanie + hotel hore s velkokapacitným parkoviskom. Jedna lanovka smer stara tura a druha povodny vlek.
01.02.2018 - 09:50:17
00
double, to kde si pocul?
este o zasnezovani sa hovori dlho... ale hotel?? to akoze postavit tam niekde novy hotel a velke betonove parkovisko?
01.02.2018 - 10:28:22
00
Si Martincek mozno doprial nieco z vlastnej kuchyne a halucinuje o lanovkach a hoteli... (teda dufam, ze to nie je vobec zalozene na pravde).
01.02.2018 - 10:31:39
00
Bikejoring, nevieš ako je na tom hrebeň po červenej, smerom n Dibrov? v nedeľu sa to topilo, ale ak to zamrzlo tak by sa dalo pekne pojazdiť
01.02.2018 - 13:22:34
00
neviem, ale idem teraz hore na bezky, sice tu leje, ale cakam, ze to bude hore snezit. takze aj tak to uz asi nebude ono, ale predpokladam ze to mohlo byt podobne tvrde ako ta zjazdovka cize uplne ideal na bajk, lebo len tak volne v lese sa vcera nedalo, prepadalo sa to
01.02.2018 - 13:39:08
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up