Mesto: Košice Založený: 09.06.2009 Príspevky: 980 Bike: Epic Expert
Sobota bike akcia smer kojšovka bohužial po ceste, kedže v lese tu dole blato a hore mokry sneh zastavka chatka katka, dam polievočku a pokračujem ďalej kto ma chuť a čas tak šup na bike stretko 10,00 hod pumpa Kvp. A dufam že pride aj Ramon nech skusi aj Niečo ine ne Roman?
Naposledy upravil Ghost5900 dňa 25.02.2015 - 08:56:54, celkovo upravené 1 krát.
Dobre bolo. Len naposledy sa slo rekreacne a skoro som dusu vypluvol. Teraz ked sa ide... Trocha naberiem kondicku a pojdem v lete. No a este aj tie langose!
Chvilu som uvazoval, ze sa pridam ... ale ked sa nejde rekreacne (ako pise 110mat110 ), tak asi tiez pojdem trenovat kondicku individualne Na vas level nebudem mat ani v lete
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.