Mesto: Košice Založený: 28.01.2015 Príspevky: 388 Bike: merida
Aj keď som to ešte asi v živote nevidel, tak v stredu sa chystám a poobzerám sa. Bolo by dobre napísať nejake známe miesta kte to rastie. Alebo to rastie uplne všade ?
Uplne všade to nerastie. pista sa prisľúbil že v stredu pôjde omrknúť terén asi k Nižnej Hutke. Tak mu to týmto tak trochu aj pripomínam. Aby nezabudol
včera som išiel do prace na obed a za bohdanovcami je taka dost frekfentovana cestička do lesa a dole už parkovali 2 auta 100% snorili po cesnaku tam to je to dost zname ze rastie...siel by som to omrknut ale na tych poobednich nic nestiham
ja akurat ranajkujem grecky salat a mam v nom aj medvedi cesnak z hutky, ktory som si natrhal este v nedelu, tak sa mozte kludne hadat ci rastie ps: wapka bola potrebna
bol som si nazbierat aj dnes, blato uz nie je, ale uz ani cesnak vsetky vacsie listy vytrhane, treba nechat narast, ja som natrhal cely sacok ale mal som co robit
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.