Mesto: Košice Založený: 09.06.2009 Príspevky: 977 Bike: Epic Expert
Chlapci podla udalosti čo už mame vytvorenu by to mohlo byť neako takto je nas zatial cca 9x a samozrejme bude fajn ak sa pridate , tempo je ako každy rok na totalnu pohodu a srandičky cestou:)
Tiez si myslim, ze cela rozprava mala taky otvoreny koniec. Ale kazdopadne plati co povedal Minikin, ste diliná! inak Janiiik este mas to vyskladane 29 HT ? strasne lakave to je, keby som mal chechtaky...
Izzy68 zial uz nie tyzden po zverejneni inzeratu absolutne ticho, az som sa bal, ze mi doma ostane. Vcera vsak nastastie odisiel prec Bude ho jazdit niekto na zapade.
Mesto: Bardejov / Košice Založený: 14.01.2008 Príspevky: 4 011 Bike: Scott Genius 20 (2009)
Izzy68 napísal:
Tiez si myslim, ze cela rozprava mala taky otvoreny koniec. Ale kazdopadne plati co povedal Minikin, ste diliná! inak Janiiik este mas to vyskladane 29 HT ? strasne lakave to je, keby som mal chechtaky...
Minikin Hlavne sa netreba brat prilis vazne, zivot je prilis kratky na to aby sme si ho prehajdakali zbytocnym nasieranim ... bajker nie je zivy len bicyklovanim ...
V nedelu idem na Lajosku, mozno s lacom, nech nie som iba offdilino ...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.